عضو انجمن رادیولوژی کشور در خصوص عوارض هولناک استفاده بی رویه از سی‌تی‌اسکن ریه در روزهای کرونایی توضیحاتی را ارائه کرد.

جی پلاس، علیرضا رادمرد عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو انجمن رادیولوژی کشور اظهار کرد: در حال حاضر با شیوع بیماری کرونا در کشور مردم بیش از حد استاندارد اقدام به انجام سی‌تی‌اسکن ریه می کنند که این مسئله باعث به خطر افتادن سلامتی‌شان در دوران پسا کرونا خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ او ادامه داد: هنگامی که مردم و حتی بیماران اقدام به انجام سی‌تی‌اسکن غیر ضروری از ریه می‌کنند اعضای مختلف بدنشان در معرض اشعه قرار می‌گیرد که این کار باعث بروز سرطان‌های معده و سینه در زنان می‌شود و اگر این شرایط ادامه پیدا کند شاهد سونامی سرطان در کشور خواهیم بود.

عضو انجمن رادیولوژی کشور با بیان اینکه مردم از همان روز اول ابتلا به بیماری کرونا اقدام به انجام سی‌تی‌اسکن ریه می‌کنند، بیان کرد: در کشور‌های اروپایی افراد مشکوک در دوران شیوع بیماری کرونا اقدام به رادیوگرافی می‌کنند که میزان تابش اشعه آن ۷۰ برابر کم‌تر از سی‌تی‌اسکن است و در نتیجه آسیب وارده توسط این روش بر بدن کم‌تر خواهد بود.

رادمرد تاکید کرد: در حال حاضر به دلیل ارزان بودن قیمت سی‌تی‌اسکن در ایران به خصوص با دفترچه‌های بیمه، مردم بدون هیچ دغدغه‌ای اقدام به انجام سی‌تی‌اسکن ریه می‌کنند و بر خلاف کشور‌های خارجی بدون معطلی و نوبت  این کار انجام خواهد شد.

این عضو انجمن رادیولوژی کشور با اشاره به اینکه مردم نباید از همان روز‌های ابتدایی اقدام به انجام سی‌تی‌اسکن کنند، گفت: در کشور آمریکا هزینه انجام سی‌تی‌اسکن بسیار بالا است و به همین دلیل در مواقع ضروری مردم از این روش استفاده می‌کنند.

او یاد آوری کرد: در کشور‌های خارجی برای انجام رادیولوژی یا سی‌تی‌اسکن بیماران  هفته‌ها در لیست انتظار  هستند و به همین دلیل برای موارد ضروری این کار را انجام می‌دهند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1488968
  • منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.