چند میلیون نفر در جهان واکسن کرونا را دریافت کردند؟

تارنمای روزنامه آمریکایی هیل بر اساس آمار رهگیری واکسن بلومبرگ گزارش داد: تاکنون بیش از یک و نیم میلیون نفر در جهان واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس، هیل نوشت: بر اساس آماری که بلومبرگ روز یکشنبه(دیروز) گردآوری کرده، چین که یک سال پیش نخستین بار ویروس کرونا در شهر ووهان این کشور کشف شد، از نظر دوزهای واکسن های ترزیق شده در صدر جامعه بین المللی قرار دارد و تا روز شنبه بیش ازیک میلیون نفر در این کشور واکسینه شده اند.

ایرنا نوشت؛ رهگیری واکسن بلومبرگ نشان می دهد که تاکنون دستکم ۳۵۰ هزار واکسن در بریتانیا و ۳۲۰ هزار  در روسیه توزیع شده است.

این آمار همچنین نشان می دهد در آمریکا که از نظر موارد ابتلا و شمار جان باختگان در صدر جهان قرار دارد، تا روز یکشنبه ۲۱۱ هزار و ۸۶ نفر  واکسن را دریافت کرده اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مردم در ۳۸ ایالت آمریکا  واکسن را دریافت کرده اند. این آمار نشان می دهد که در ایالت فلوریدا بیشترین تعداد واکسن تزریق شده است. ۳۲ هزار و ۷۰۰ واکسن در این ایالت به مردم ترزیق شده است. پس از آن در تگزاس بیش از ۲۶ هزار دوز و در نیویورک ۱۹ هزار دوز واکسن ترزیق شده است.

در همین هفته اولین محموله واکسن کووید-۱۹ ساخت شرکت های فایزر و بیوتک به سراسر آمریکا منتقل شده است.

منصف سلاوی محقق ارشد آمریکایی مراکشی در طرح واکسن دولت دونالد ترامپ اوایل ماه جاری گفته بود که دولت فدرال قصد دارد تا پایان سال جاری میلادی حدود ۴۰ میلیون دوز واکسن را در آمریکا ارائه و توزیع کند.

وی گفت در این برنامه حدود ۱۰۰ میلیون نفر تا سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ واکسینه خواهند شد.

آزمایشات بالینی تاکنون نشان می دهد که واکسن کرونا تاحدود ۹۵ درصد در جلوگیری از ابتلا موثر است. انتظار می رود توزیع واکسن های شرکت مدرنا نیز که مجوز اداره غذا و داروی آمریکا را به تازگی دریافت کرده در این هفته آغاز شود.

به رغم انتشار خبرهای امیدوارکننده درباره ترزیق واکسن در جهان نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد که از هر چهار نفر در سراسر جهان، یک نفر نمی تواند تا سال ۲۰۲۲ میلادی به واکسن ویروس کرونا دسترسی داشته باشند.

به گزارش روزنامه دیلی میل، محققان دانشکده بهداشت عمومی «جان هاپکینز بلومبرگ» در این تحقیق متوجه شدند که بیش از نیمی از تمام واکسن های پیش سفارش شده به کشورهای پردرآمد که تنها ۱۴ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهند، اختصاص دارد.

 

دیدگاه تان را بنویسید