برای درمان نقرس و روماتیسم از این روغن مصرف کنید
روغن کرچک خواص زیادی دارد و برای درمان نقرس و روماتیسم مفید است.
جی پلاس، ترکیب شیمیایی درون روغن کرچک عاملی موثر برای استفاده از آن است. این روغن از زمانهای گذشته به عنوان یک داروی سنتی برای درمان بیماریهای مختلف مانند امراض پوستی و عفونت، یبوست و افزایش سلامتی موها مورد استفاده قرار میگرفته است. مطابق تحقیقات جدید از روغن کرچک به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان التهابات، ضد میکروب و محرک لنفاوی استفاده میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ بسیاری از افراد روغن کرچک را به دو روش مورد استفاده قرار میدهند؛ شیوه اول به صورت موضعی و مالیدن روی پوست است و در روش دوم آن را به صورت خوراکی یا محلول مانند اضافه کردن آن آب گرم مصرف میکنند.
درمان آرتروز، تقویت و رشد مو، درمان آکنه، مرطوب کننده پوست، پاک کننده عمیق، بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن، از بین بردن خطوط چین و چروک، کاهش تورم و التهاب، پشتیبانی از سیستم لنفاوی، افزایش گردش خون، درمان زخم ها، کاهش دردهای قاعدگی و ... از فواید موضعی استفاده از روغن کرچک هستند.
برای درمان یبوست، پاک کردن روده قبل از عمل جراحی و زایمان معمولا روغن کرچک را به صورت خوراکی مصرف میکنند. همچنین خواص ضد التهاب این روغن برای ماساژ مفاصل آرتریت، درد عضلات و التهاب اعصاب تاثیر زیادی دارد.
همه ما میدانیم که روغن کرچک به عنوان یک درمان طبیعی شناخته شده است، اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد و لازم است حتما به صورت محدود مورد استفاده قرار گیرد. لازم است که قبل از مصرف مقدار قابل توجهی از آن را روی پوست و یا ساعد بمالید و تا مدت ۲۴ ساعت کاری با آن نداشته باشید بعد از گذشت این زمان تعیین شده در صورتیکه هرگونه خارش یا قرمزی مشاهده کردید از این روغن استفاده نکنید.
مصرف بیش از اندازه روغن کرچک باعث مسمومیت شده و عواقب جدی برای سلامتی دارد. این روغن اگر به صورت خوراکی مصرف شود میتواند گیجی، گرفتگی شکم، اسهال، حالت تهوع، اختلال الکترونیکی، فشار خون پایین، جمع شدن خون در لگن را به وجود آورد و استفاده از آن به صورت موضعی باعث ایجاد خارش، التهاب پوست، قرمزی ناراحت کننده، احساس سوزش، بروز تورم در صورت و گلو و ایجاد تنفس دشوار شود.
دانه کرچک سرشار از ریسینولئیک اسید، اولئیک اسید، لینولئیک اسید و اسیدهای چرب متعدد بوده که تمامی اینها برای درمان نقرس و روماتیسم مفید مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین روغن دانه کرچک، خاصیت نفوذپذیری سریعی داشته و برای کاهش درد نواحی آسیب دیده به صورت موضعی بسیار مفید است.
در بیشتر اوقات به منظور افزایش تاثیر دارویی روغن کرچک، آن را با گیاهان و روغنهای معطر دیگر ترکیب میکنند.
دیدگاه تان را بنویسید