محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید صفر تا صدی دستگاهی برای جراحی های همچون کیسه صفرا به صورت کم تهاجمی شدند.
جی پلاس، محمدصادق ناظمی مسئول فنی شرکت دانش بنیانی اظهار کرد: ما در این شرکت موفق شدیم دستگاهی را طراحی کنیم که شامل ۳ بخش «دوربین»، «منبع نور سرد» و «دستگاهی برای کنترل گاز co۲» میشود.
مهر نوشت؛ وی با بیان اینکه از این دستگاه برای جراحیهای مختلفی استفاده میشود، بیان کرد: جراحی کیسه صفرا، جراحیهای لاغری، جراحیهای مربوط به روده و… را میتوان با استفاده از این دستگاه انجام داد.
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان این دستگاه امریکایی، آلمانی و اروپایی هستند، گفت: در حال حاضر این دستگاههای خارجی در بیمارستانها و مراکز مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما ما توانستهایم این دستگاه را از صفر تا صد طراحی کنیم به طوری که قیمت آن نصف نمونههای خارجی است.
ناظمی خاطر نشان کرد: در طول ساخت این دستگاه ۴ ورژن را طراحی کردیم که آخرین ورژن اکنون مورد تایید جراحان قرار گرفته و ما آمادگی کامل برای تولید انبوه داریم در صورتیکه بتوانیم سرمایه گذار جذب کنیم.
وی با تاکید بر اینکه این دستگاه مجوزهای اداره کل تجهیزات پزشکی را دارد، بیان کرد: این دستگاه به نوعی دستگاه عمل جراحی کم تهاجمی محسوب میشود.
ناظمی ادامه داد: با استفاده از این دستگاه، دو الی ۳ شکاف ریز در بدن بیمار ایجاد میشود و عمل جراحی صورت میگیرند که روند بهبودی بیمار بهتر از روش سنتی است؛ همچنین شتاب و جراحت کمتری به بدن بیمار وارد میشود و عوارض نیز کمتر خواهد شد.
وی تاکید کرد: این دستگاه شامل ۳ بخش است که استفاده همزمان از آن برای جراحی و استفاده از دو بخش آن میتواند کاربردهای دیگری همچون آندوسکوپی و … داشته باشد.
وی تاکید کرد: ما در این شرکت توانایی تولید ۲۰ دستگاه در ۳-۴ ماه را داریم و میتوانیم نیاز کشور به دستگاه را تامین کنیم؛ علاوه بر تامین نیاز نیز میتوانیم به راحتی دستگاه را به کشورهای همسایه و بقیه کشورها صادر کنیم.
به گزارش مهر، این طرح در یکی از رویدادهای فناورانه مربوط به سلامت برای جذب سرمایه گذار ارائه شد.