برگزیدگان چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان معرفی شدند

آیین اختتامیه چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان در مرکز نوآوری صبا برگزار شد و برگزیدگان این دوره المپیاد در دو بخش ایده و فیلم معرفی شدند.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس، آیین اختتامیه چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان در مرکز نوآوری صبا برگزار شد.

بر اساس این خبر، در ابتدای این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، تیزری از روند برگزاری این دوره المپیاد پخش شد و هستی نصیری نوازنده، موسیقی آغازین برنامه را به صورت زنده اجرا کرد.

علیرضا تابش دبیر جشنواره در مراسم پایانی المپیاد چهارم طی سخنانی عنوان کرد: این آغاز راه المپیاد است و تازه راه خود را شروع کرده است. سال گذشته برای مهین جواهریان بزرگداشت گرفتیم و امسال برای دو عزیز دیگر (ابراهیم فروزش و کامبوزیا پرتوی) بزرگداشت برگزار خواهیم کرد. این کار با این هدف صورت می‌گیرد که شما با راه این عزیزان آشنا شوید. حس و حالی که شما در این دوره با اساتید داشتید، خوب بود. اما این حس مانند سال‌ها گذشته نیست اما وجد آقای حسن پور و تلاش آقای رمضانی و دیگران را دیدم.
او در ادامه اظهار داشت: هدف اصلی المپیاد استعدادیابی است و ادامه این راه در انجمن سینمای جوانان صورت می‌گیرد و به طور حرفه‌ای وارد این عرضه می‌شوید. اگر شما سینما را رها کنید، ما شما را رها نمی‌کنیم، می‌خواهیم شما بعد از فیلمساز شدن برای حمایت گرفتن سوی ما بیایید و به سمت سینمای حرفه‌ای حرکت کنید و به مدارج بالاتر برسید. امیدوارم امیدی که شما در این دوره به ما دادید، ادامه‌دار باشد و پرنشاط ادامه دهید.

حبیب ایل‌بیگی؛ دبیر المپیاد در این مراسم بیان کرد:روزی که قرار شد المپیاد را آنلاین برگزار کنیم تصور این شور و هیجان را نداشتیم اما اتفاق خوبی بود که در برگزاری این المیپاد افتاد. انرژی نوجوانان به ما توان بیشتری داد تا حتی اگر کرونا هم اجازه برگزاری مراسم به ما ندهد، برنامه را به صورت برخط ادامه دهیم و خللی در برگزاری ایجاد نشود. از همکارانم در انجمن سینمای جوان تشکر می‌کنم که این المپیاد را برگزار کردند. با یک سوم همکاران در سال گذشته المپیاد را برگزار کردیم. برای همه آرزوی سلامت دارم. امیدوارم این ایثاری بود که اساتید در شرایط بحرانی دیگران می‌ترسند حضور داشته باشند بچه‌ها را یاری کردند.
مدیر المپیاد فیلمسازی نوجوانان اظهار داشت: ما هنوز برای برگزاری المپیاد نهادی نداریم. اگر امکانی فراهم شود که این فقط یک رویداد نباشد و نوجوانان با استعداد با دوره‌ها در طول سال به محتوای موثر دسترسی داشته باشند اتفاق خوبی می‌افتد. جواد هاشمی و منتورها و مربیان دیگر تا لحظه آخر با بچه‌ها کار می‌کردند. امیدوارم این روند ارتباط ادامه پیدا کند.
او گفت: می‌توان بچه ها را جمع کرد و هر چند وقت یک بار با آن ها در ارتباط بود. قرار شد شرایط تولید هر هشت ایده با نظارت اساتید و همکاری شورای سیاست گذاری فراهم شود. کم و کیف آن هنوز مشخص نیست، اما ایده ها با حمایت ساخته می‌شوند. ما در فارابی اگر فیلمسازان به درجه سنی نرسیده و مدارج را طی نکرده باشند، از آنها حمایت نمی‌کنیم بلکه باید پخته شوند. امیدوارم از میان شما نوجوانان فیلمسازان خوبی وارد سینمای کودک و نوجوان شود. واقعیت این است که ما در این حوزه کمبود فیلمساز جوان داریم.

حامد جعفری؛ منتور این المپیاد در ادامه مراسم عنوان کرد: به کار تدریس علاقه نداشتم اما ، پس از اینکه به اینجا آمدم و با بچه‌ها کار کردم؛ این کارگاه‌ها برایم جذاب بود.
مهین جواهریان نیز گفت:‌روزهای خوبی را با بچه‌ها داشتیم، از همه کسانی که ما را در این روزهای سخت همراهی کردند به خصوص دخترم که اضطراب آمدن من را در این شرایط داشت، تشکر می‌کنم.
سیدجواد هاشمی دیگر منتور این المپیاد نیز گفت: سی سال معلم بودم و در آموزش و پرورش جشنواره برگزار کردم، اما این المپیاد چیز دیگری بود. خوشحالم که کنار استادم ابوالفضل جلیلی بودم و از این حضور لذت بردم. خیلی خوب است، که گروه ما یک طلا و نقره و برنز گرفت.
وحید گلستان در ادامه این مراسم گفت: ما در این جلسات روی یک موضوع محیط‌ زیستی زحمت بسیار کشیدیم و از تمام دوستان تشکر می‌کنم
غلامرضا رمضانی منتور چهارمین المیپاد فیلمسازی نیز بیان کرد: این المیپاد حاصل شور و انرژی بچه‌ها بود. من سال‌ها فیلم ساختم اما تجربه شگفت‌انگیز کار گروهی با بچه‌ها جذاب بود. این بچه‌ها گوهرهای نابی هستند که باید حمایت شوند زیرا، نیروهای آینده سینمای ما هستند.
در این مراسم برای اهدای جوایز، به دلیل ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عدم حضور نوجوانان در تهران، مربیان آن‌ها این جوایز را تحویل گرفتند؛

***برگزیدگان چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان کشور

جوایز بخش فیلم:
_ مدال برنز: «ریحانه تاتاری» برای فیلم «کرونا دم در خانه در کمین است» از گرگان عضو گروه عاشق. «نواب محمودی» برای دریافت مدال المپیاد روی صحنه رفت.

_ مدال برنز: «مهشاد سعادت» برای فیلم « ای کاش مدرسه ما» از شهر پردیس عضو گروه مارول. «بیژن میرباقری» برای دریافت مدال المپیاد روی صحنه رفت.

_مدال نقره:«پوکابد رحمانی» برای فیلم «جادوی خواندنی» از قزوین عضو گروه حافظ. «عادل تبریزی» برای دریافت مدال روی صحنه رفت.

_مدال نقره: «ایلیا رمضانی» برای فیلم «فضای زندگی» از بوشهر عضو گروه سینمایی. «حافظ آهی» برای دریافت مدال روی صحنه رفت.

جوایز بخش ایده:
_مدال برنز: ایده گروهی «آپدیت» از گروه مارول به سرپرستی آقای بیژن میرباقری و فریبرز آهنین.

_مدال برنز: ایده گروهی « همسایه » از گروه حافظ به سرپرستی سیروس حسن‌پور و عادل تبریزی.
_مدال برنز: ایده گروهی «سیمرغ» از گروه پیام‌ها به سرپرستی ابوالفضل جلیلی و میرعباس خسروی‌نژاد.

_مدال برنز: ایده گروهی «بازمانده» از گروه بچه زرنگ به سرپرستی حامد جعفری و تی‌یام یابنده.
_مدال برنز: ایده گروهی «رکاب» از گروه باحال‌ها به سرپرستی مهین جواهریان و شهلا پورآرین.
_مدال نقره: ایده گروهی «شکلات» از گروه عاشق، منتور: سیدجواد حسینی و مربی: نواب محمودی- برای ایده درخشان طرح درست به موضوع: توجه به تنهایی و اندوه نسل نوجوان و توجه به همدلی.
_مدال نقره: ایده گروهی «ایده سرگین غلطان» از گروه هم سینمایی، منتور: وحید گلستان. مربی: حافظ آهی- به‌خاطر نگاه کاملا نو و تازه به محیط زیست و توجه به موضوع کمتر دیده شده به بخشی از آلودگی زیست محیطی.

*مدال طلای المپیاد در بخش ایده و فیلم
_مدال طلای چهارمین المپیاد فیلمسازی کشور در بخش ایده گروهی: «هاف تایم» از گروه نقاب، منتور: غلامرضا رمضانی و مربی: مهدی رضایی- به‌خاطر طراوت ایده، جسارت در بیان و شخصیت‌های اکتیو.
_مدال طلای چهارمین المپیاد فیلمسازی کشور در بخش فیلم: انیمیشن «کاج» به کارگردانی «معصومه توتاخانه» از مراغه عضو گروه عاشق.

 

دیدگاه تان را بنویسید