اولین واحدهای طرح اقدام ملی مسکن فردا (اول آبان ماه) با حضور رئیس جمهور افتتاح میشوند.
جی پلاس، محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه هماهنگی برای افتتاح اولین واحدهای تکمیل شده طرح اقدام ملی مسکن صورت گرفته است، گفت: افتتاح این واحدها برای رفع نگرانی برخی از متقاضیان در رابطه با اجرایی نشدن طرح اقدام ملی مسکن صورت میگیرد.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه طرح اقدام ملی مسکن از آبان ماه سال ۹۷ توسط محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی کلید خورد، گفت: تاکنون ۹۰ هزار واحد مسکن ملی را به تعاونیها و اشخاص حقیقی و حقوقی واگذار کردهایم و برخی از این واحدها در مرحله نهایی قرار دارند.
محمود زاده اظهار کرد: افتتاح برخی از این واحدها انجام میشوند و برخی از آنها تا چند هفته آینده به تعاونیها واگذار میشوند، البته در تعدادی از این واحدها متقاضیان ساکن شدهاند.
به گفته این مقام مسئول دو مصوبه در این رابطه وجود داشته که از این مصوبهها یکی مربوط به دولت و دیگری مربوط به شورای عالی مسکن است که در سال ۹۴ و ۹۶ به تصویب رسیده است.
او بیان کرد: پروژههای طرح مسکن مهر که متقاضی نداشتهاند و برخی در مرحله فونداسیون و برخی در مرحله اسکلت قرار داشتهاند که متقاضیان این واحدها انصراف داده بودند، توسط وزارت راه و شهرسازی خریداری شده و هم اکنون در اختیار وزارت راه و شهرسازی است.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: این واحدها تکمیل و متناسب با ویژگیهای طرح اقدام ملی مسکن ساخته شده و یا در حال ساخت است، بنابراین در قالب طرح اقدام ملی مسکن به متقاضیان واگذار شده است.
اراضی مازاد دستگاههای مختلف هنوز به دست ما نرسیده است
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: بسیاری از واحدهای طرح اقدام ملی مسکن در همین اراضی در کنار واحدهای مسکن مهر ساخته میشوند و هم اکنون پیشرفت فیزیکی واحدهای مسکن مهر به ۳۰ تا ۴۰ درصد رسیده است و بنابراین چند درصد پیشرفت آنها بالاتر از سایر واحدها است، بنابراین این واحدها در اختیار متقاضیان طرح ملی مسکن قرار میگیرد.
او یادآور شد: برخی از این واحدها هم به دستگاههای مختلف از جمله نیروهای مسلح و کمیته امداد و هر دستگاه و یا ارگانی که نیاز داشته باشند تحویل داده میشوند.
محمود زاده با اشاره به اینکه برخی اراضی مازاد توسط دستگاههای مختلف هم اکنون در قالب قانون باید در اختیار وزارت راه و شهرسازی برای تولید مسکن قرار بگیرد، افزود: تفاهمنامهای با وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با واگذاری اراضی مازاد منعقد شده که هم اکنون در مراحل انتهایی به سر میبرد به طوری که اراضی که داخل محدودهها و حریم قرار دارند به وزارت راه واگذار شود.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: مکاتباتی در این زمینه صورت گرفته است تا دستگاههایی که مشمول بوده و اراضی مازاد آنها شناسایی شده در اختیار وزارت راه و شهرسازی برای ساختن مسکن قرار گیرد.
محمود زاده ادامه داد: تاکنون اراضی مازاد دستگاههای مختلف شناسایی شده، اما هیچ زمینی در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار نگرفته، این در حالی است که این زمینها طبق ماده ۶ باید به وزارت راه و شهرسازی تحویل داده شود.