سرمربی کروات تیم ملی فوتبال ایران از اعتماد کامل به شاگردانش پیش از بازی تدارکاتی برابر ازبکستان خبر داد.

جی پلاس، تیم‌های ملی فوتبال ازبکستان و ایران در دیدار دوستانه‌ای فردا (پنجشنبه) در ورزشگاه تاشکند برابر هم قرار می‌‌گیرند.

دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پیش از بازی برابر ازبکستان گفت: همه اعضای تیم ملی فوتبال ایران در شرایط خوبی قرار دارند و بی‌صبرانه منتظر بازی فردا هستیم. بیش از هر چیز می‌خواهیم احساس خوشایند و تاثیرگذاری خوبی پس از بازی فردا به جای بگذریم. موضوع مهم این است که بازیکنان ایران هم بتوانند احساس خوبی داشته باشند و من اعتماد کاملی به آنها دارم.

وی در ادامه افزود: توانمندی‌های زیادی در تیم ملی فوتبال ایران داریم و می‌توانیم کارهای پیچیده‌ای در زمین انجام دهیم.

تیم ملی فوتبال کشورمان پس از پایان بازی برابر ازبکستان راهی ترکیه می‌شود تا در دومین دیدار تدارکاتی‌اش به مصاف تیم ملی مالی برود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.