نقش میزان خواب افراد در ابتلا به کرونا
به تازگی دانشمندان دریافتند که میزان خواب افراد در ابتلای آنان به کرونا موثر است.
جی پلاس، شکی نیست که خوابیدن به میزان کافی، یکی از سادهترین راهها برای حفظ سلامتی به حساب میآید؛ اما بنا بر پژوهشهای انجام شده، میزان خواب افراد در سلامت بدنی بسیار موثر است و میتواند خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش دهد.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: پایگاه «نشنال جئوگرافیک» اعلام کرد : پژوهشها نشان میدهد خواب کمتر از ۷ ساعت در شب، ممکن است خطر ابتلا به کرونا را افزایش دهد.
بر اساس این گزارش، کیفیت پایین خواب به دلیل قطع یا ننگی نفس میتواند خطر ابتلای به کرونا را افزایش دهد، همچنین خواب شبانه کوتاه نیز میتواند خطر ابتلا به عونت دستگاه تنفسی مانند ذات الریه را افزایش دهد.
همچنین مطالعه دیگری نشان میدهد افرادی که کمتر از ۷ ساعت میخوابند، تقریبا سه برابر بیشتر از افرادی که ۷ ساعت یا بیشتر میخوابند در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند.
همچنین پژوهشی از سوی محققان دانشگاههای کالیفرنیا، سانفرانسیسکو و «کارنگی ملون» (از معتبرترین دانشگاههای آمریکا در شهر پیتسبرگ در ایالت پنسیلوانیا) بر روی ۱۶۴ نفر انجام شد و نشان داد، افرادی که کمتر ۶ ساعت در شب میخوابند، در مقایسه با آنهایی که بیش از ۷ ساعت میخوابند، چهار و نیم برابر بیشتر علائم سرماخوردگی دارند.
طبق گزارش نشنال جئوگرافیک، محققان میگویند «راینو ویروس «(یا ویروس سرماخوردگی) از لحاظ ساختار و نوع پاسخ ایمنی که در افراد ایجاد میکند، شبیه ویروس نوظهور کروناست.
«مونیکا هاک» (Monika Haack) متخصص اعصاب و روان در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد به نشنال جئوگرافیک گفت: ما شواهد زیادی در دست داریم که نشان میدهد اگر شما خواب کافی داشته باشید، قطعا میتوانید با هرنوع عفونتی مقابله کنید.
او افزود: البته اینکه چه تعداد مرگ را میتوان با این روش کاهش داد و خواب کافی تا چه میزان در کم شدن علائم نقش دارد، نیازمند تحقیقات بیشتری است.
دیدگاه تان را بنویسید