«اینترنت هدیه دانش‌آموزی»؛ شگردی جدید برای کلاهبرداران

دانش‌آموزان و معلمان باید بدانند که تبلیغات "اینترنت هدیه دانش‌آموزی" که این روزها در فضای مجازی ممکن است با لینک آن مواجه شوند، صرفاً یک شگرد برای کلاهبرداری از آنهاست!

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس، طی روزهای گذشته، تبلیغاتی در فضای مجازی با عنوان اینترنت هدیه دانش‌آموزی در حال انتشار است که با فریب دانش‌آموزان و خانواده‌ها، اطلاعات حساب آن را سرقت و اقدام به برداشت پول می‌کنند!

دانش‌آموزان و معلمان باید بدانند که تبلیغات اینترنت هدیه دانش‌آموزی که این روزها در فضای مجازی ممکن است با لینک آن مواجه شوند، صرفاً یک شگرد برای کلاهبرداری از آنهاست.

در همین رابطه پلیس فتا اعلام کرد: طی 48 ساعت گذشته اینترنت هدیه دانش‌آموزی در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ می‌شود و کاربران وارد لینک مربوطه می‌شوند، در آنجا طی تبلیغاتی نوشته‌اند 40 گیگ اینترنت هدیه برای دانش‌آموزان و وقتی بر روی قسمت پرداخت کلیک می‌کنند، وارد درگاه جعلی یکی از بانک‌ها می‌شوند که ظاهر آن شبیه درگاه اصلی است اما اطلاعات کارت بانکی افراد به سرقت رفته و کلاهبردان اقدام به جابه جایی وجوه می‌کنند.

 بسته‌های رایگان اینترنتی، شارژ شفگت‌انگیز و ارزان تلفن همراه، سیم کارت رایگان و ... از جمله تبلیغات صورت گرفته در فضای مجازی محسوب می‌شوند که بسیاری از آنان کذب بوده و تنها با هدف کلاهبرداری برای کاربران ارسال شده‌اند.

همچنین معلمان و دانش‌آموزان باید دقت داشته باشند که شبکه شاد را از نسخه اصلی آن به آدرس https://shad.ir دانلود کنند.

نسخه‌های غیراصل پیام‌رسان شاد دارای تبلیغات هستند که ممکن است برخی آنها تبلیغات جعلی دریافت شارژ و اینترنت رایگان برای فریب معلمان و دانش‌آموزان باشد.

وزارت آموزش و پرورش برای سهولت دسترسی به آموزش‌های آنلاین همچنین امنیت بیشتر دانش‌آموزان و معلمان، اقدام به طراحی‌ پیام‌رسان اختصاصی شاد کرده است لذا مدیران، معلمان و دانش‌آموزان برای دریافت آموزش‌های مورد نیاز برای نصب و به روزرسانی اپلیکیشن شاد از طریق سایت وزارت آموزش‌و پرورش به آدرس https:‎/www.medu.ir و سایر منابع معتبر، اقدام کرده و از مراجعه به سایر منابع خودداری کنند و به تبلیغات صورت گرفته در این خصوص، توجه نکنند.

 

دیدگاه تان را بنویسید