بازار بورس امروز (چهارشنبه) با گرایش مثبت در اکثر نماد‌های بزرگ آغاز به کار کرده است.

جی پلاس، امروز (چهارشنبه؛ دوم مهر) بازار سرمایه با گرایش مثبت در اکثر نماد‌های بزرگ آغاز به کار کرده است.

تقاضای خرید وفروش بورس

سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام در دوم مهر

در جریان معاملات گروه بانکی شاهد پیشروی بیش از ۴ درصدی قیمت در نماد وبملت هستیم. دی در سقف قیمت روزانه با صف خرید همراه است. وتجارت در قیمت ۳۲۰ تومان با رشد ۳ درصد همراه است.

خپارس با وجود تعادل خساپا و خودرو صف فروش دارد.

محصولات شیمیایی همسو با دیگر گروه‌ها امروز با افزایش تقاضا معاملات خود را آغاز کردند.فارس٬پترول٬ شگویا٬ تاپیکو٬ پارسان٬ شاروم و شصدف با افزایش قیمت همراه اند. زاگرس٬ نوری و شغدیر متعادل اند.

در گروه خودرویی خگستر و خپارس در محدوده کف قیمتی داد و ستد می‌شوند.خودرو با رشد بیش از ۳ درصد همراه است. خساپا در قیمت ۲۵۵ تومان معامله می‌شود.

رشد ۲۲ هزار واحدی نماگر بورس در ۱۰ دقیقه آغازین معاملات امروز

شاخص کل بورس تهران در ساعت ۹:۱۰ در ارتفاع یک میلیون و ۶۰۳ واحد قرار گرفته است.

فارس، فولاد و فملی بیش‌ترین تأثیر مثبت و نماد‌های شتران، شیران و امید بیشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

نماد خودرو با گذر از حجم بیش از ۶۱۶ میلیون سهم با صف خرید بیش از ۲۱۰ میلیون سهم همراه شد.

خساپا رشد بیش از ۴ درصدی قیمت را تجربه می‌کند.

در ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه شاخص کل بورس پس از رشد ۳۵ هزار و ۷۵۲ واحدی (۲.۳ درصد) در ارتفاع یک میلیون و ۶۱۶ هزار واحد قرار گرفت و همچنین شاخص کل هم‌وزن با افزایش ۰.۴ درصدی مواجه شد.

آخرین قیمت ۱۸۷ نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته و ۲۳۵ نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

حقیقی‌ها تا ساعت مورد اشاره رقمی در حدود ۱۴۰ میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند و نماد‌های شپنا، وبملت و فولاد در گروه پربیننده‌ترین‌های بورس قرار گرفتند.

ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به سه هزار و ۵۷۰ میلیارد تومان رسید.

62

 

 

در ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه جمع صف‌های خرید حدود هزار و ۸۸۰ میلیارد تومان و ارزش کل صف‌های فروش چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است، بدین ترتیب خالص سفارشات فروشی که در سیستم معاملات ثبت شده به دو هزار و۴۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

تا این ساعت بیشترین عرضه در صفوف فروش وملی، ثشاهد و وشهر به چشم می‌خورد به طوری که فقط برای سهام گروه صنعتی ملی ۳۸۰ میلیارد تومان سفارش فروش وجود دارد. بیشترین تقاضا نیز در صفوف خرید پترول، دی و وبملت در نوبت انتظار است.

ارزش ۱۰ صف خرید برتر بورس و فرابورس در مجموع ۹۹۰ میلیارد تومان (۵۳ درصد کل) و ۱۰ صف فروش برتر هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان (۴۵ درصد کل) می‌شود، همچنین حجم صف‌های خرید در ۳۸ نماد و حجم صف‌های فروش در ۸۵ نماد بیش از ۱۰ میلیارد تومان بوده است. گفتنی است حجم صف کاشی سعدی (کسعدی) به هفت درصد کل تعداد سهام آن می‌رسد.

"انبوه‌سازی، املاک و مستغلات" کم اقبال‌ترین صنعت امروز با خالص سفارش فروش ۷۴۰ میلیارد تومان است و پس از آن گروه "دباغی، پرداخت چرم و ساخت انواع پاپوش" قرار دارد که برآیند سفارشات فروش آن ۳۸۰ میلیارد تومان می‌شود، از سویی دیگر گروه "محصولات شیمیایی" با تقاضای خرید ۴۸۰ میلیارد تومانی همراه است.

در جدول بالا حدود ۳۵ درصد از ۶ هزار و ۱۶۰ میلیارد تومانی که در صف خرید یا فروش قرار گرفته‌اند را تشکیل می‌دهد. در مجموع سه هزار و ۵۷۰ میلیارد تومان سهام خرید و فروش شده که نسبت صف‌ها به آن ۱۷۳ درصد است و با فرض معامله کامل صف‌ها ارزش معاملات به ۹ هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

کانه‌های فلزی نیز امروز با بهبود تقاضا همراه اند. کچاد٬ کدما و کمنگنز نماد‌های پر تقاضای گروه اند.کگل٬ ومعادن٬ کگهر و کبافق متعادل معامله می‌شوند.

در جریان افت قیمت حاکم شده بر کلیت بازار، شاهد افزایش هیجان فروشندگان و قرار گرفتن نماد خودرو در محدوده منفی و نماد هایی، چون شپنا و شتران تا مرز صف فروش هستیم.

برقی‌ها نیز نوسانی و نسبتا پر عرضه معامله می‌شوند. بزاگرس٬ بگیلان و بمپنا با افت قیمت همراه اند. دماوند نماد مورد توجه گروه است. مبین٬ وهور و بجهرم متعادل اند.

وبملت با حجم معاملات بیش از ۵۷۰ میلیون سهمی، در سقف قیمت روزانه در حال معامله است.

شبندر در سقف قیمت روزانه به صف خرید رسید. صف فروش #شتران جمع شد و شپنا در محدوده منفی ۲ درصد قرار دارد.

رشد ۳۰ هزار واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با رشد ۳۰ هزار واحدی واد کانال یک میلیون و ۶۱۱ هزار واحدی شد.

نماد‌های فارس، فولاد، تاپیکو، فملی و کچاد تاثیر گذارترین نماد‌ها در شاخص کل بورس بودند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.