به گفته یک فوق تخصص بیماری های ریه 30 تا 40 درصد بیماران مبتلا به کرونا دچار درگیری ریه می شوند.

 
جی پلاس، محسن فرخ پور، فوق تخصص آلرژی، اختلالات تنفسی و بیماری‌های ریه درباره بیماری کرونا اظهار داشت: تب و لرز، بدن درد، و بی حالی، سرفه و علائم گوارشی از جمله دلایل و نشانه های عمده ابتلا به ویروس کرونا است.
 
بهداشت نیوز نوشت: وی افزود: معمولاً درگیری ریه در بیماران مبتلا به کرونا از هفته دوم مبتلا شدن به این بیماری بروز می‌یابد که در برخی از افراد درگیری ریه احتمال پیشرفت دارد و در برخی از افراد نه و بیمار بهبودی می‌یابد ولی باید حتماً وضعیت بیمار تحت رصد و بررسی پزشک باشد و اقدامات لازم درمانی برای بیمار صورت گیرد.
 
این فوق تخصص بیماری‌های ریه در پاسخ به این پرسش که علامت درگیری ریه به دلیل ویروس کرونا چگونه است گفت مهمترین علامت درگیری ریه افت اکسیژن خون است البته گاهی درگیری ریه حتی بدون علامت است و می‌تواند در مواردی درد قفسه سینه و تنگی نفس را به همراه داشته باشد بنابراین به طور کلی فردی که متوجه اطلاعی خود به بیماری کرونا باشد باید اقدامات لازم را در این جهت بهبود وضعیت آن به صورت کامل انجام داد و فرد نیز مراقبت های لازم را از خود انجام دهد.
 
فرخ پور در مورد اینکه چند درصد از بیماران مبتلا به کرونا گرفتار درگیری ریه می‌شوند؟ گفت: مطالعه آماری دقیقی در این زمینه وجود ندارد ولی معمولاً بین ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماران مبتلا به کرونا دچار درگیری ریه می‌شوند که این مشکل در برخی از افراد خفیف و در برخی شدید است و می‌تواند مرگ و میر را به همراه داشته باشد.
 
 
روند کرونا دوباره افزایشی شد
 
وی در مورد وضعیت کرونا و میزان مراجعات به بیمارستان‌ها گفت: نسبت به دو هفته گذشته که میزان مراجعات کمتر شده بود اخیرا مجدد افزایش آمار مراجعات را در بیمارستان فیروزگر که بنده فعالیت دارم شاهد هستیم و این نشان می‌دهد که مردم از رعایت پروتکل‌ها خسته شده‌اند و این موضوع نگران کننده است باید همه افراد در رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنان دقت داشته باشند و اقدامات لازم را جهت پیشگیری از انتقال این ویروس انجام دهند.
 
 
خطر کرونا در زنان و مردان یکسان است
 
این فوق تخصص بیماری‌های ریه با بیان اینکه درگیری‌ ریه به دلیل کرونا در کودکان نیز وجود دارند و کودکان در این زمینه مستثنی نیستند، گفت: اینکه گفته می‌شود مردان بیشتر از زنان گرفتار درگیری ریه به دلیل کرونا می‌شوند درست نیست چرا که زنان و مردانی که گرفتار بیماری‌های زمینه‌ای مانند فشار خون بالا دیابت و اختلالات سیستم ایمنی هستند یا معضل چاقی آنها را درگیر کرده احتمال گرفتار شدن ریه آنها به دلیل کرونا بسیار بیشتر است.
 
این فوق تخصص ریه خاطرنشان کرد: از مردم درخواست دارم که استفاده از ماسک، فاصله اجتماعی و به طور کلی رعایت پروتکل‌های بهداشتی را بسیار جدی بگیرند و تا زمانی که واکسن ارائه شود بدانند که کرونا همچنان کشنده است. 
 
 
ناکارآمدی ماسک‌های خانگی
 
وی در پاسخ به این پرسش که آیا ماسک‌های معمولی و خانگی می‌تواند در پیشگیری از کرونا موثر باشد؟ گفت: افرادی که در تماس با فرد مبتلا به کرونا هستند باید حتماً از ماسک‌های پزشکی و اختصاصی استفاده کنند همچنین تهویه محل به صورت کامل مدنظر قرار گیرد.
 
این فوق تخصص بیماری‌های ریه در مورد اینکه آیا استفاده از تهویه در وسایل حمل و نقل عمومی باعث پیشگیری و یا انتقال کرونا می شود؟ گفت: تهویه در حمل و نقل عمومی باعث انتقال ویروس کرونا می‌شود ولی در وسایل حمل و نقل شخصی خیر و باید این موضوع مد نظر باشد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1470123
  • منبع: بهداشت نیوز
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.