میوه ای که بعد از آن هرگز نباید آب بنوشید

به گفته یک متخصص طب سنتی: حدود 80 درصد وزن انگور را آب و کمتر از 20 درصد از وزن این میوه را ماده خشک (مواد قندی) تشکیل می دهند. آب انگور خون ساز است و مصرف این میوه به مبتلایان به کم خونی و زنان پیشنهاد می شود، البته اثر خون سازی شیره انگور نسبت به انگور بیشتر است.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس، رضا ایلخانی بیان کرد: مزاج انگور گرم و تر بوده و پوست آن نفاخ است؛ بنابراین افرادی که با مصرف انگور به نفخ شکم دچار می شوند، باید از انگور هایی که پوست نازکی دارند، استفاده کنند. هسته انگور که حاوی مقدار زیادی روغن است، یبوست را ایجاد می کند و مبتلایان به یبوست باید انگور های بدون هسته را مصرف کنند. انگوری که پوست نازک دارد و بدون هسته است، ملین خوبی محسوب می شود.

 

نوشیدن آب پس از مصرف انگور ممنوع است

این متخصص طب سنتی افزود: نوشیدن آب پس از استفاده از انگور مضر است و می تواند حالت تهوع و استفراغ را به همراه داشته باشد، بنابراین اشخاصی که با خوردن انگور احساس تشنگی می کنند، می توانند مقدار کمی شربت سکنجبین بنوشند.

 

ایلخانی تاکید کرد: زنانی که معده های آن ها رطوبت دارد و طبعشان بلغم (سرد و تر) است می توانند همراه انگور مقداری پودر رازیانه میل کنند تا به نفخ ناشی از مصرف انگور دچار نشوند. همچنین استفاده از پودر زیره سیاه همراه انگور برای آقایانی که معده های آن ها رطوبت دارد و مزاجشان بلغم بوده، ضروری است.

 

او تصریح کرد: بهترین زمان مصرف انگور بین 2 وعده غذایی و حدود سه ساعت پس از غذا خوردن است، بنابراین افراد باید از مصرف انگور در ابتدای غذا یا بلافاصله پس از خوردن آن خودداری کنند.

 

این متخصص طب سنتی گفت: انگور خشک شده (کشمش یا مویز) خاصیت خون سازی بیشتری نسبت به انگور دارد؛ بنابراین به طور مثال اثر خون سازی 50 گرم کشمش یا مویز به مراتب بیشتر از 50 گرم انگور است.

 

ایلخانی یادآوری کرد: زیاده روی در مصرف انگور می تواند خاصیت چاق کنندگی داشته باشد؛ بنابراین مبتلایان به اضافه وزن و چاقی که قصد دارند وزن خود را کاهش دهند، باید در استفاده از این میوه اعتدال را رعایت کنند. مبتلایان به دیابت هم باید در مصرف انگور احتیاط کرده و طبق نظر پزشک خود، مقدار مصرفشان را تنظیم کنند.

 

دیدگاه تان را بنویسید