بهبود روابط مادر دختری در قرنطینه
تحقیقاتی انجام شده که نشان می دهد محدودیت های کرونایی به بهبود روابط مادران و دختران کمک کرده است.
جی پلاس، شیوع بیماری کرونا با خانه نشین کردن مردم، باعث بهبود روابط آنها شده است. طبق تحقیقات وقت گذرانی اعضای خانواده، باعث استحکام بیشتر روابط بخصوص روابط مادر-دختری شده است.
در تحقیقی که در 500خانواده انجام شده، برخلاف آنچه که این تصور میشد ای محدویت ها باعث ایجاد بحران شود، اما درواقع روابط خانوادگی بواسطه مادران بهبود یافته است.
بیش از 60% خانواده ها ارتباط مستحکم مادر-دختری را گزارش کردند. در حالت عادی مادران با وظایف متعددی در خانه مواجه اند و این مساله باعث کاهش توجه آنها به دخترانشان می شود. دختران هم مجبورند که با هم سن و سالان خود ارتباط بگیرند و بهمین دلیل در سنین نوجوانی از مادرانشان فاصله می گیرند.اما شیوع کرونا وظایف مادران را برای همه مشخص کرده و باعث شده که با مشارکت همگانی، مادران نیز بتوانند زمان بیشتری را با اعضای خانواده سپری کنند. مادران در این وضعیت می توانند با دختران خود بیشتر صحبت کنند و به شیوه ای موثر افکار دختران خود را بسنجند.
مصیبت باعث نزدیکی مردم بهم می شود
همه مردم جهان در یک تراژدی بزرگ قرار دارند. همه اعضای خانواده در وضعیت مشابهی قرار دارند و این چیزی نیست که از قبل برای آن آمادگی داشته باشیم. پس ماندن درخانه باعث می شود که مادران و دختران دلسوزی بیشتری نسبت به هم داشته باشند و دشوار بودن شرایط را بهتر درک کنند.
در شرایط عادی همه به دنبال کارهای خود هستند، اما در شرایط شیوع بیماری برخی ارتباطات گسسته بهبود یافته است.
آیا این پیشرفت ها موقتی است یا دائمی؟
سوالی که در این میان مطرح می شود این است که آیا بهبود روابط موقتی است یا دائمی؟ به اعتقاد یکی از محققان از آنجایی که این ارتباطات طی چندین ماه شکل گرفته، بنابراین می توان آنها را قوی و مستحکم در نظر گرفت. البته پاسخ فرهنگی مردم نیز در این میان نقش دارد.
اگر فرهنگ بازهم به سمت شکسته شدن روابط و انتظارات خانواده ها برود، مخصوصا مادران کارمند، بنابراین حفظ این تغییر دشوار خواهد بود. مادران کارمند مجبورند مطابق گذشته بار همه کارها را به دوش کشیده و تعادل را حفظ کنند.
وقتی انتظارات قبلی روی کار می آیند، زنان از اهداف خود در روابط منحرف شده و انرژی وزمان کافی برای تمرکز بروی روابط مادر-دختری را نخواهند داشت.
تغذیه روابط والدین با فرزندان
می توان روابط بهبود یافته مادر فرزندی را با صحبت کردن، گوش دادن به صحبت های یکدیگر و تغذیه روابط، بهبود بخشید. نظر یکدیگر را درباره مسائل جهان، فیلم هایی که دوست دارید، مدل هایی که می توانید در لباس پوشیدن انتخاب کنید و انتظاراتتان از آینده بپرسید.
مادران و دختران می توانند روابط بسیار فوق العاده ای داشته باشند. باید از این فرصت استفاده کرد و روابط آسیب دیده را بهبود بخشید.
با برگشتن شرایط به حالت عادی، حالا مادران باید زمان بیشتری را برای برنامه ریزی با دخترانشان اختصاص دهند، کمی خود را از بار کارها کنار بکشند و تمرکز خود را روی کودکانشان بگذارند.
مشکلاتی که در زمان شیوع کرونا پایان پذیرفته را می توان تا همیشه حفظ کرد.
البته مادران و دختران همیشه مشکلاتی برای بحث دارند. انتظارات غیرواقع بینانه و استانداردهایی که در جامعه برای زنان تعریف کرده ایم، باعث از بین رفتن روابط مادر-دختری می شود.
وقتی روابط مادر-دختری بهبود می یابد، این مساله منجر به بهبود کیفیت روابط خانوادگی و در نهایت بهبود فرهنگ کل کشور می شود. با پیشرفت تکنولوژی فاصله میان نسل ها و حتی احزاب سیاسی نیز افزایش یافته است. اما با کمی تلاش می توان دو نسل مختلف را بهم متصل کرد و شروعی دوباره را رقم زد.
دیدگاه تان را بنویسید