چرایی تند شدن شیب ابتلا به کرونا در کودکان

احتمالا به دلیل رواج تصور غلط عدم ابتلای کودکان به کرونا توسط والدین شیب ابتلا در آن ها افزایش یافته است.

لینک کوتاه کپی شد

دکتر پرویز طباطبایی فوق تخصص عفونی کودکان و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره وضعیت کودکان به دلیل ابتلا به کرونا اظهار داشت: در حال حاضر میزان مراجعات به پزشکان و متخصصان عفونی به دلیل علایم ابتلا به کرونا در کودکان بسیار افزایش یافته و این موضوع حکایت از رشد چند درصدی ابتلا به کرونا در کودکان دارد.

 

 

وی افزود: سرفه‌های شدید، اسهال و استفراغ و تب از جمله علائم عمده ابتلا به کرونا در کودکان است ممکن است این علایم در کودکان نسبت به بزرگسالان مختصر باشد.

 

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: والدین حتماً باید نسبت به استفاده از ماسک در کودکان خود حساس باشند و از این موضوع غافل نشوند همچنین شست‌وشوی مداوم دست‌ها و پیشگیری از حضور کودکان در اجتماعات از دیگر عوامل مهمی است که خانواده‌ها جهت پیشگیری از کرونا در کودکان باید مورد توجه قرار دهند.

 

طباطبایی با اشاره به اینکه در حال حاضر آمار کودکان مبتلا به کرونا بسیار  از بکندتر زرگسالان در حال بالغ بوده است ولی با این وجود ابتلا به کرونا در میان کودکان نسبت به ماه های قبل تندتر شده است.

 

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه علائم ابتلا به کرونا در کودکان شبیه بیماری کاوازاکی است و گاهی ممکن است به‌صورت علائم قلبی بروز یابد، گفت: آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در کودکان کمتر از بزرگسالان است ولی این مساله نباید سبب غفلت والدین شود و گمان کنند که کودکشان در برابر کرونا مصونیت دارد.

وی خاطرنشان کرد: کودکان می‌توانند از جمله مهمترین گروه از افراد ناقل بی علامت در زمینه ابتلا به کرونا باشند بنابراین استفاده از ماسک در میان آنها ضرورت دارد و والدین به ویژه در کودکان مبتلا به اتیسم باید زمان بیشتری جهت آموزش به کودکان اختصاص دهند که آموزش به کودکان و اطفال بهتر است از طریق داستان و قصه گویی صورت گیرد تا نتایج خوب و موثری را به همراه داشته باشد.

دیدگاه تان را بنویسید