کاهش سریع آنتی بادی در موارد خفیف ابتلا به کرونا

یک مطالعه جدید نشان میدهد ایمنی در موارد ابتلای خفیف به کرونا به سرعت کاهش می یابد.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد ایمنی در موارد خفیف  ابتلا به کرونا به سرعت کاهش می‌یابد.

یک مطالعه منتشر شده در روز سه شنبه حاکی از آن است، در افرادی که مبتلا به موارد خفیف COVID-19 هستند، آنتی‌بادی‌های بدن در برابر ویروس کرونا در سه ماه اول پس از عفونت به شدت کاهش می‌یابد.

یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس، مطالعه‌ای از ۳۴ نفر که از عفونت‌های خفیف کووید 19 بهبود یافته بودند، انجام دادند و خون افراد تحت بررسی را سه بار در طی سه ماه آزمایش کردند.

محققان در پژوهش‌های خود متوجه افت سریع آنتی بادی‌ها شدند؛ آنتی بادی نوعی پروتئین است که در دستگاه ایمنی بدن، در پاسخ به حضور آنتی‌ژن خاصی، تولید می‌شود و در خون به گردش درمی‌آید یا در محل تولید باقی می‌ماند تا به آنتی‌ژن (معمولاً اجسام بیگانه همچون باکتری و ویروس ولی گاه حتی بافت طبیعی بدن یا یک ماده غذایی است) حمله‌ور شود و آن را بی‌زیان سازد.

طبق مطالعه‌ای که در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شده، به طور متوسط میزان آنتی بادی طی ۷۳ روز به نصف کاهش یافته است.

این یافته‌ها ابراز نگرانی می‌کند که ایمنی هومورال در برابر SARS-CoV-2 ممکن است در افراد مبتلا به بیماری خفیف که اکثر افراد مبتلا به COVID-19 را تشکیل می‌دهند، ماندگار نباشد.

براساس این مطالعه، پژوهش‌های بیشتری لازم است تا آستانه حفاظت کمی و میزان افت آنتی بادی‌های ضد ویروسی در طول ۹۰ روز تعیین شود.

کرونا

 

دیدگاه تان را بنویسید