محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران معتقدند که احتمال آلوده شدن حیوانات خانگی مانند گربه و سگ به کرونا وجود دارد.

 

به گزارش جی پلاس، محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بررسی شواهد موجود به این پرسش پاسخ داده‌اند که آیا برای حیوانات خانگی هم تست تشخیص کرونا وجود دارد یا خیر؟

آن‌ها می‌گویند: تاکنون شواهد مهمی مبنی بر این که حیوانات نقش مهمی در گسترش کووید-۱۹ دارند، در دست نیست و بر اساس شواهد اندکی که وجود دارد، خطر گسترش کووید-۱۹ از حیوانات به انسان‌ها بسیار پایین است.

تحقیقات در زمینه بررسی میزان حساسیت گونه‌های مختلف حیوانات نسبت به کووید-۱۹ در حال انجام است و طبق یافته‌های محققان، ماکیان، موش‌ها و خوک‌ها مستعد ابتلا به این بیماری نیستند.

تاکنون آلوده شده گربه‌ها، سگ‌ها، موش خرماها و راسوهای پرورشی بر اثر تماس با انسان‌های آلوده به کووید-۱۹ گزارش شده است. در شرایط آزمایشگاهی، موش خرما، همستر طلایی و گربه توانایی انتقال این ویروس به دیگر حیوانات از گونه خود را داشته‌اند. اما شواهدی از توانایی آن‌ها برای انتقال عفونت به انسان‌ها وجود ندارد.

اولین گزارش‌های انتقال ویروس کرونا از حیوان به انسان مربوط به راسوهای آلوده بوده است. برخی از حیوانات خانگی آلوده به کروناویروس، هیچ یک از علائم بیماری را نشان نمی‌دهند و در برخی دیگر، علائم ملایمی ظاهر می‌شوند و تا به حال هیچ موردی از مرگ حیوانات خانگی بر اثر این بیماری گزارش نشده است.

برای شناسایی این ویروس در حیوانات خانگی، تست‌های آزمایشگاهی طراحی شده است. اما انجام این تست‌ها باید فقط در مواردی که یک حیوان دارای علائم بیماری( علائم تنفسی و گوارشی) است یا با فرد مبتلا به کووید-۱۹ در تماس بوده است و طبق نظر دامپزشک صورت گیرد و نباید به یک رویه معمول برای حیوانات تبدیل شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.