محققان آمریکایی به بررسی پروتئین هایی که می تواند به درمان بهتر کرونا کمک کنند پرداختند.

به گزارش جی پلاس،  پژوهشگران آمریکایی با تحلیل توالی آر.ان‌.ای بیش از ۵۹ هزار سلول در خون بیماران توانستند به بررسی دقیق واکنش ایمنی بیماران نسبت به کووید-۱۹ بپردازند.

نتایج این بررسی نشان می‌دهد که تنظیم پروتئین موسوم به "اینترفرون نوع ۱"(IFN-I) در بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ بیشتر است. پژوهشگران معمولا این پروتئین را برای ارزیابی وضع بیمارانی مورد بررسی قرار می‌دهند که به خاطر ابتلا به آنفلوانزای شدید بستری شده‌اند.

یافته‌های این پژوهش جدید حاکی از این هستند که درمان‌های ضدالتهابی کووید-۱۹ باید روی مسیر سیگنال‌دهی اینترفرون نوع ۱ متمرکز شوند و مولکول‌های التهابی مانند مولکول پروتئین "فاکتور نکروز توموری آلفا"(TNF) را هدف قرار دهند که در بروز کووید-۱۹ نقش دارند.

"سئونگ سئوک لی"(Seong Seok Lee)، از پژوهشگران "انجمن پیشبرد علوم آمریکا"(AAAS) و همکارانش، توالی آر.ان‌.ای را در سلول‌های خون بیماران مورد بررسی قرار دادند. هشت نفر از بیماران، به کووید- ۱۹ ملایم یا شدید و پنج نفر به آنفلوانزای شدید مبتلا بودند. 

پژوهشگران دریافتند که واکنش التهابی مولکول پروتئین فاکتور نکروز توموری آلفا در همه بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بالاست اما بیماران مبتلا به کووید-۱۹ شدید، واکنش بیشتری در مسیر سیگنال‌دهی اینترفرون نوع ۱ دارند. 

در مقابل، بیان ژن‌های مرتبط با اینترفرون نوع ۱ در بیماران مبتلا به آنفلوانزای شدید، بیشتر بود اما این بیماران، واکنش‌هایی مانند واکنش‌های بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ را تجربه نکردند.

نتایج این پژوهش، در کنار نتایجی که از بررسی موش‌ها به دست آمده است، اهمیت زمان بیان اینترفرون نوع ۱ را در تشخیص پیامدهای ابتلا به کروناویروس نشان می‌دهد و امکان ارائه یک راهبرد درمانی را برای بیماری کووید-۱۹ فراهم می‌کند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.