امیررضا واعظ‌آشتیانی گفت: دستگاه قضایی می‌تواند به عنوان مدعی العموم به تضعیف بیت‌المال ورود کند و ببیند چه اتفاقی افتاده که مبلغ قرارداد کالدرون به اینجا رسیده است.

به گزارش جی پلاس، امیررضا واعظ‌آشتیانی در خصوص پول‌هایی که به خاطر قرارداد‌های خارجی و با رقم‌های وحشتناک بالا در فوتبال ایران به هدر می‌رود، اظهار داشت: تمام این مشکلات به موضوعی به نام نظارت برمی‌گردد. وقتی نظارت وجود نداشته باشد شاهد خیلی اتفاقات خواهیم بود. جالب است هیچ باشگاهی را پیدا نمی‌کنید که در تشکیلاتش بودجه نویسی داشته باشد و بودجه، درآمد و هزینه‌ها مشخص باشند تا به اندازه درآمدشان هزینه کنند.
 
مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال با اشاره به اینکه مدیران فوتبال بدهی‌ها را به گردن مدیر بعدی می‌اندازند و برایشان مهم نیست چقدر بدهی انباشته می‌شود، گفت: از دو مدیری که نام آن‌ها را نمی‌برم مثال می‌زنم. یک مدیر می‌گوید بدهی برای مرد است و مدیر دیگر می‌گوید باشگاهی که سه هزار میلیارد ارزش دارد صد میلیارد هم بدهی داشته باشد اشکالی ندارد. شما ببینید چه نگاه‌های سطح پایین به خاطر عدم آگاهی به مسائل تیم‌داری در چارچوب باشگاهی که می‌خواهد طبق قانون تجارت فعالیت کند، وجود دارد.
 
وی تصریح کرد: خارجی‌ها می‌آیند، پولشان را نمی‌دهند. می‌گویند او تا برود شکایت کند ۶ سال طول می‌کشد و ما فرصت داریم. ببینید چه نگاه‌های کوته نظرانه‌ای در مورد طلب یک خارجی در ذهن برخی مدیران وجود دارد. به خاطر همین کالدرون، استراماچونی و ... می‌آیند و میلیارد‌ها پول را به خاطر تعهدی که باید به موقع انجام دهند، اما انجام ندادند، پرداخت می‌کنیم. پولی که در ابتدا به تومان ما دو میلیارد تمام می‌شده امروز به ۲۰ میلیارد تومان رسیده است.
 
وی در خصوص ورود نهاد‌های نظارتی عنوان کرد: در مورد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ظاهرا دیوان محاسبات به عنوان نهاد نظارتی حساب و کتاب‌هایشان را رصد می‌کند. از سوی دیگر طبق قوانین سازمان بازرسی کل کشور هم وجود دارد، اما من ندیدم این سازمان بابت برخورد با مدیر متخلف که بیت‌المال را تضییع کرده گزارشی بدهد. شاید هم این کار را کرده باشند، اما رسانه‌ای نشده که افکار عمومی بدانند مدیری که متخلف بوده و حرص بیت‌المال و پول نداشته یا در بخش خصوصی تضییع حقوق سهامداران کرده مورد مؤاخذه قرار بگیرد.
 
واعظ ‌آشتیانی در مورد لزوم ورود قوه قضائیه به این مسائل، تصریح کرد: مرجع قضایی به عنوان مدعی‌العموم هم می‌تواند ورود و بررسی کند. فرض می‌کنیم وزارت ورزش علاقمند به نظارت نیست، اما دستگاه قضایی می‌تواند به تضعیف بیت‌المال ورود کند و ببیند چه اتفاقی افتاده که مثلا مبلغ قرارداد کالدرون به اینجا رسیده، چه کسانی کوتاهی کرده‌اند و چه کسانی تلاش کردند، اما تلاش‌شان توسط دیگران بایکوت شد.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.