مهدی علی نژاد گفت: حضور ووشو در المپیک جوانان باعث خواهد شد حمایت بیشتری از این فدراسیون داشته باشیم.
به گزارش جی پلاس، مهدی علینژاد بعد از انتخاب امیر صدیقی به عنوان رئیس جدید فدراسیون ووشو در جمع اعضای مجمع اظهار داشت: به صدیقی و همچنین حسن انتخاب مجمع ووشو تبریک میگویم و بعد از 13 سال سکان هدایت فدراسیون را به او میسپارم. صدیقی 11 سال به عنوان روابط بینالملل در کنار من بود و در یک سال گذشته نیز در تایچی منشأ خدمات خوبی بود.
وی افزود: امیدوارم با همت اعضای مجمع، صدیقی در مسیر سختی که قدم گذاشته است، موفق باشد. از زحمات خسروی در مدت سرپرستی نیز تشکر میکنم و از نامزدهای محترم از جمله متدین که تا پایان ایستادند و سایر کاندیداها کمال تشکر را دارم. داستان انتخابات را امروز باید پایان یافته دانست.
معاون توسعه ورزش قهرمان و حرفهای وزارت ورزش ادامه داد: ما به آرای صد درصدی در ووشو عادت داشتیم و در چهار دوره گذشته این روند ادامه داشت، اما امروز آراء تقسیم شد. دیدیم در یک خانواده دو خواهر قهرمان منصوریان از دو کاندیدا حمایت کردند.
علینژاد عنوان کرد: تجربه جدیدی برای ووشو بعد از این سالها خواهد بود و خواهش میکنم اقلیت به رای اکثریت احترام بگذارد و اکثریت نیز حقوق اقلیت را حفظ کند. از صدیقی میخواهم روند مدیریتی فدراسیون ووشو را ادامه بدهد و خواهش میکنم با توجه به مخفی بودن آرا به دنبال این نباشیم چه کسی به کدام کاندیدا رای داده است.
وی گفت: حضور ووشو در المپیک جوانان باعث خواهد شد حمایت بیشتری از این فدراسیون داشته باشیم و از همه درخواست میکنم کمک کنند تا این نگین درخشان همچنان درخشان بماند.
مهدی علینژاد در حاشیه مجمع انتخاباتی فدراسیون ووشو در پاسخ به این سوال که چرا انتخابات فدراسیون در اوج شیوع کرونا برگزار شد؟ اظهار داشت: یک سوال دیگر بپرسید.
وی درباره انتخاب صدیقی و شرایط ووشو برای تداوم موفقیتهای گذشته گفت: من 13 سال این توفیق را داشتم که در خدمت خانواده ووشو باشم. امروز بعد از 13 سال انتخابات برگزار شد و در اولین فرصتی که بعد از استعفای من وجود داشت، انتخابات را برگزار کردیم و صدیقی رای آورد. بالاخره بعد از دورههای مختلف انتخاباتی که ووشو به رای صد درصدی عادت کرده بود، این بار رقابتی شکل گرفت و صدیقی با 34 رای در مقابل 9 رای به عنوان رئیس معرفی شد. به نظر میآید او به گونهای عمل کرده که اعضای مجمع را بیشتر متقاعد کرده است تا به او رای بدهند. احساسم این است که در صحبتهای صدیقی ادامه مسیر گذشته نمود بیشتری داشت و فکر میکنم او میتواند با کمک تمام پیشکسوتان، مربیان، ورزشکاران موفق شود تا این مسیر خوبی که تاکنون برای ووشو طی شده است، تداوم پیدا کند و ما آینده خوبی را برای ووشو داشته باشیم.
معاون وزیر ورزش و جوانان درباره تعداد بالای نامزدهای انصراف داده در انتخابات امروز گفت: البته یکی از نامزدها به نفع صدیقی کنار رفت و آن حسین اجاقی برند و اسطوره ووشوی ایران بود. دوستان دیگری که انصراف دادند، به نفع کسی کنار نرفتند.
علینژاد در پاسخ به این سؤال که آیا فاصلهگذاری اجتماعی در مجمع انتخاباتی رعایت شده بود، تصریح کرد: فضایی که در اختیار داشتیم، بهتر از این امکان چینش نبود. همه ماسک داشتند و مهمترین عامل عدم انتقال ویروس کرونا، استفاده از ماسک است. الان نزدیک بهم هستیم اما چون ماسک داریم، انشاءالله ویروس انتقال پیدا نمیکند. اگر میخواستیم به این موضوع فکر کنیم، این مصاحبه را نیز نباید انجام میدادیم.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش درباره آرای خواهران منصوریان به کاندیداهای مختلف گفت: خواهران منصوریان در اینستاگرامهایشان قبلا اعلام موضع کرده بودند.
علینژاد در خصوص ابتلای بیش از 16 نفر از اعضای تیم فوتبال فولاد خوزستان و همچنین بیش از 12 نفر از اعضای تیم استقلال به ویروس کرونا و سرنوشت ادامه برگزاری لیگ برتر تاکید کرد: ادامه فوتبال بستگی به شرایطی دارد که پیش رو خواهد بود. در راهاندازی فوتبال پروتکلی تعریف شد و در این پروتکل دیده شده که تعداد نفرات تیمی بیش از 25 درصد اعضایش کرونا بگیرند، به قرنطینه میروند و مسابقاتشان به تعویق میافتد. در نتیجه برای این مسئله فکر شده بود. این پروتکل را در لیگهای مختلف دنیا عمل کرده بودند. اینکه در کلیت لیگ تصمیمگیری شود، بستگی به ستاد ملی مبارزه با کرونا دارد، موضوعی که فراتر از رضایت وزارت ورزش است. اگر این ستاد هر جایی وضعیت کشور را به گونهای ببیند که از مسابقات جلوگیری شود، به ما ابلاغ خواهد کرد و ما نیز انجام میدهیم.
وی درباره ایراد فیفا به بحث اساسنامه فدراسیون فوتبال تصریح کرد: فیفا میگوید فدراسیون فوتبال سازمان غیردولتی است. در قانون ما آمده که فدراسیونهای ورزشی آماتور نهاد عمومی غیردولتی هستند. آنها روی عمومی بودن اشکال گذاشتند و دوستان در فدراسیون در حال مذاکره هستند و باید دید شرایط چگونه پیش خواهد رفت. ایرادهای ریز و کوچک وجود داشت، اما فیفا دو ایراد اساسی گرفت، یکی حضور وزیر و معاون وزیر در مجمع بود و دیگری نهاد عمومی غیردولتی. اولی را با توجه به اینکه دنبال منافع فوتبال هستیم، پذیرفتیم که وزیر و معاون وزیر عضویت افتخاری و عدم حق رأی داشته باشند که فیفا قبول کرد. دومی قانون کشور است و ساز و کار دیگری دارد و در اختیار وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال نیست که بخواهیم از قانون عدول کنیم. باید ببینیم که مذاکرات فدراسیون با فیفا چگونه خواهد شد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش در واکنش به این سؤال که امکان دارد عمومی بودن فدراسیون فوتبال حذف شود، گفت: مگر میشود کار خلاف قانون انجام داد؟ این امکان وجود ندارد و باید به راههای دیگری فکر کرد.
علینژاد در مورد دو شغله و سه شغله بودن برخی افراد در فدراسیونهای مختلف گفت: من چون به صورت دقیق از موارد خبر ندارم، نمیتوانم اظهار نظر فنی و درستی انجام دهم. اگر در فدراسیون شغل تعریف شده، کسی بیشتر از یک شغل نمیتواند داشته باشد. برای مثال، کسی نمیتواند هم زمان دبیر و خزانهدار باشد ولی مکن است در برخی فدراسیونها، کارهای پاره وقتی که شغل نیستند توسط یک نفر انجام شود. من وقتی معاون وزیر شدم از ریاست فدراسیون،کناره گیری کردم. هر جا که تعریف درستی داشته باشد و گزارشی دریافت کنیم، ورود میکنیم و تذکر لازم را میدهیم.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش در مورد میزبانی ایران در جام ملتهای آسیا تصریح کرد: فدراسیون فوتبال، تقاضای اولیه خود را ارائه کرده و طبیعی است که وزارت ورزش از چنین میزبانیهایی حمایت خواهد کرد. ما از هر ابزاری که داریم برای گرفتن این میزبانی استفاده خواهیم کرد. کار سختی است ولی محوریت کار با فدراسیون فوتبال است که رایزنیهای لازم را انجام دهد. دولت و وزارت ورزش همیشه از این میزبانیها در ایران حمایت خواهد کرد چون هم در دیپلماسی ورزشی نقش دارد و هم در گردشگری و ایجاد ذهنیت مثبت از ایران، تاثیرگذار است.
علینژاد درباره بدهی مالیاتی دو تیم استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: در ماده 251 شکایتی صورت گرفته که هنوز نهایی نشده است. دوستان باید بررسی کرده و جرایم را کاهش دهند تا اتفاقات بعدی بیفتد.
وی در خصوص زمان انتخابات فدراسیون دوومیدانی گفت: چون حساسیت دوستان مجمع در مورد کرونا زیاد است، باید صبر کرد تا شرایط کرونا بهتر شود.