تیم‌های حاضر در مرحله نیمه نهایی لیگ برتر فوتسال بانوان قبل از آغاز تمرینات خود تست کرونا می‌دهند.

به گزارش جی پلاس، ‌با توجه به برگزاری مرحله نیمه نهایی لیگ برتر فوتسال بانوان، تیم‌های حاضر در این مرحله تمرینات خود را از ۱۴تیرماه آغاز می‌کنند.

باشگاه‌ها باید قبل از شروع تمرینات از همه بازیکنان و کادر فنی تیم خود تست کرونا بگیرند. بر این اساس و طبق گفته فاطمه شریف سرمربی تیم هیات فوتبال خراسان بازیکنان این تیم شنبه، ۱۴ تیر تست کرونا می‌دهند. عاطفه رضایی، سرمربی مس رفسنجان نیز اعلام کرد که ۱۵ تیر از همه بازیکنان و کادر این تیم تست کرونا گرفته می‌شود.

سایپا و ملی حفاری اهواز نیز به عنوان دو تیم دیگر حاضر در این مرحله مطابق با پروتکل بهداشتی در نظر گرفته شده، قبل از شروع تمرینات خود تست می‌دهند.

دیدار رفت از مرحله پلی‌آف فوتسال بانوان ۳۰ بهمن ماه ۹۸ برگزار شد که بر اساس آن دیدار تیم‌های ساپیا تهران و ملی‌حفاری اهواز با نتیجه ۴ بر ۳ به سود تیم اهواز و بازی مس رفسنجان و هیات فوتبال خراسان رضوی با تساوی دو بر دو به پایان رسید.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.