بیماران مبتلا به کرونا به نارسایی کلیه دچار می شوند؟

بررسی هایی در یکی از بیمارستان های نیویورک انجام شده که نشان می دهد بیماران مبتلا به کرونا در این بیمارستان از بیماران پژوهش های دیگر بیشتر است.

لینک کوتاه کپی شد

 

به گزارش جی پلاس، بررسی جدیدی نشان می‌دهد که میزان عوارض کلیوی در افراد مبتلا به کووید- ۱۹ که در یک مرکز پزشکی شهر نیویورک بستری شده‌اند، بیشتر از افراد مبتلا به این بیماری در دیگر قسمت‌های آمریکا و یا کشورهای دیگر است.

پژوهشگران "مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا"(CUIMC) و "بیمارستان نیویورک- پرسبیترین"(NewYork-Presbyterian) با استفاده از داده‌های به دست آمده از سوابق پزشکی الکترونیکی بیماران دریافتند که نیاز به ونتیلاتور مکانیکی، در دو بازه زمانی پس از آغاز بیماری بیشتر بوده است.

در این پژوهش، دوره بالینی ۱۰۰۰ بیمار نخست مبتلا به کووید- ۱۹ که در مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا و بیمارستان نیویورک-پرسبیترین، بین تاریخ اول مارس تا پنجم آوریل ۲۰۲۰ تحت درمان قرار گرفتند، به صورت جامع بررسی شد.

میزان بیماری‌های مزمن در بیماران این پژوهش نسبت به بیماران دیگر، بالاتر بود. متداول‌ترین مشکلات در این بیماران، فشار خون و دیابت بود که به ترتیب ۶۰ و ۳۷ درصد گزارش شدند. بیش از نیمی از بیماران بستری شده مبتلا به کووید- ۱۹، مرد بودند و میانگین سنی بیماران نیز ۶۳ سال بود.

تقریبا ۳۴ درصد بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در این پژوهش، به نارسایی حاد کلیه مبتلا بودند. این در حالی است که این آمار در بیماران چین، ۱۵ درصد و در بیماران ایالت واشنگتن، ۱۹ درصد گزارش شد. تقریبا ۸۰ درصد بیماران بستری شده در آی‌سی‌یو، به نارسایی حاد کلیه مبتلا بودند.

پژوهشگران دریافتند که بیش از ۹۵ درصد بیماران، در ۱۴ روز نخست، به ونتیلاتور مکانیکی نیاز داشتند که در دو بازه زمانی خود را نشان داد. این زمانها، یا روزهای سوم و چهارم و یا روز نهم پس از آغاز نشانه‌های بیماری بودند.

"جرج هریپکساک"(George Hripcsak)، از پژوهشگران این پروژه گفت: یافته‌های این پژوهش که دو بازه زمانی مهم را برای استفاه از ونتیلاتور در بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ نشان می‌دهند، به ما می‌گویند که چه زمانی باید بیشتر هوشیار باشیم. دانستن این نکته که احتمال استفاده از ونتیلاتور پس از ۱۵ روز بسیار کمتر می‌شود، به پزشکان کمک می‌کند تا در مورد ایمن بودن شرایط برای بازگشت بیمار به خانه تصمیم بگیرند.

میانگین زمان بررسی بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در این پژوهش، شش روز بود. بیماران چین نیز به طور میانگین، طی شش روز مورد بررسی قرار گرفتند. بیماران این پژوهش که در آی‌.سی‌.یو بستری بودند، یک دوره ۲۳ روزه را پشت سر گذاشتند؛ در حالی که این دوره برای بیماران پژوهش چین، تنها هشت روز بود. بیش از یک سوم بیماران بدحال، در پایان این پژوهش در بیمارستان باقی ماندند.

"رویجون چن"(RuiJun Chen)، از پژوهشگران این پروژه گفت: پژوهش ما، جزئیات ارزشمندی را در مورد دوره بالینی بیماران بستری شده مبتلا به کووید- ۱۹ ارائه می‌دهد. با توجه به گسترش جهانی کووید- ۱۹، یافته‌های پژوهش ما می‌توانند پیامدهای خوبی در برنامه‌ریزی و تخصیص منابع برای پاسخ‌گویی به نیاز بیماران بدحال داشته باشند.

میزان کلی مرگ و میر در میان بیماران این پژوهش، ۲۱ درصد بود که به بیماران گروه‌های دیگر شباهت داشت. میزان مرگ و میر در بیماران آی‌.سی‌.یو، ۴۳.۶ درصد بود.

هریپکساک افزود: توضیح در مورد بیماران مبتلا به کووید- ۱۹، نخستین گام به سوی شناسایی عوامل خطرناک و مهم بیماری‌های شدید است. برای شناسایی دلیل واقعی تفاوت‌ میان جمعیت مورد بررسی ما و جمعیت پژوهش‌های دیگر، باید پژوهش‌های دیگری انجام شود.

این پژوهش، در مجله "Medical Journal" به چاپ رسید.

 

دیدگاه تان را بنویسید