موسس تلگرام گفت: عرصه را به نسل‌های بعدی کارآفرین‌ها و توسعه‌دهندگان می‌سپاریم تا این راه را ادامه دهند و از اشتباهات ما درس بگیرند.

به گزارش جی پلاس؛ موسس تلگرام در بیانیه اخیرش نوشت: متأسفانه، یک دادگاه در آمریکا جلوی اتفاق افتادن TON را گرفت. چطور؟ تصور کنید چند نفر برای ساخت یک معدن طلا پول بگذارند و سپس طلایی را که از آن بیرون می‌آید تقسیم کنند. بعد یک قاضی می‌آید و می‌گوید: «این افراد در معدن طلا سرمایه‌گذاری کردند، چون به دنبال سود بودند و آنها آن طلا را برای خودشان نمی‌خواستند، بلکه می‌خواستند به افراد دیگر بفروشند. به خاطر همین، اجازه داشتن طلا را ندارند.

 

اگر این استدلال برای شما منطقی نیست، فقط شما نیستید. این دقیقاً بلایی است که بر سر TON (معدن) و گرام‌ها (طلا) آمد. یک قاضی از این منطق استفاده کرد تا حکم کند افراد حق ندارند مانند بیت کوین گرام بخرند یا بفروشند.

گرام‌ها نه تنها نمی‌توانند در ایالات متحده عرضه شوند، بلکه در کل جهان هم نمی‌توانند. چرا؟ چون گفته شد بعد از راه‌اندازی TON ممکن است یک شهروند آمریکایی راهی برای دسترسی به این پلتفرم پیدا کند. بنابراین برای جلوگیری از این مسئله، گرام‌ها نباید در هیچ کجای جهان توزیع شوند، حتی اگر یک کشور دیگر روی این کره خاکی کاملاً با TON موافق باشد.

این تصمیم دادگاه نشان می‌دهد بقیه کشورها این اختیار را ندارند که تصمیم بگیرند چه چیزی برای کشورشان خوب است و چه چیزی بد. اگر آمریکا ناگهان تصمیم به ممنوعیت قهوه و بستن کافی‌شاپ‌ها در ایتالیا بگیرد، چون برخی از آمریکایی‌ها ممکن است به آنجا بروند، نباید تعجب کرد.

متاسفانه، قاضی آمریکایی درباره یک چیز درست می‌گوید: ما، مردم خارج از ایالات متحده، می‌توانیم به رئیس جمهورها و نمایندگان خود رأی بدهیم، اما وقتی که بحث مالی و فناوری (خوشبختانه قهوه نه) وسط باشد، همچنان به ایالات متحده وابسته هستیم. آمریکا می‌تواند از کنترل خود بر دلار و نظام مالی جهانی برای بستن هر بانک یا حساب بانکی در جهان استفاده کند. آمریکا می‌تواند از کنترل خود بر اپل و گوگل برای حذف برنامه‌ها از روی اپ استور و گوگل پلی استفاده کند. بنابراین بله، این درست است که دیگر کشورها اختیار کامل بر قلمرو خود ندارند.

متاسفانه ما، ۹۶ درصد جمعیت جهان در نواحی دیگر، به تصمیم‌گیرندگانی وابسته هستیم که توسط ۴ درصد شهروند آمریکا انتخاب می‌شوند.

شاید این در آینده تغییر کند. اما امروز، در یک چرخه معیوب قرار داریم: نمی‌توانید به جهان کاملاً متمرکز تعادل بیشتری اضافه کنید، دقیقاً چون متمرکز است. ما تلاشمان را کردیم. عرصه را به نسل‌های بعدی کارآفرین‌ها و توسعه‌دهندگان می‌سپاریم تا این راه را ادامه دهند و از اشتباهات ما درس بگیرند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 1430806
  • منبع: خبرفوری
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.