این ماموریت در ادامه ماموریت قبلی که OTV5 نام داشت و در اکتبر گذشته به پایان رسید، انجام خواهد شد و از آنجایی که پرواز هواپیمای مورد نظر در ماموریت OTV-5 به مدت ۷۸۰ روز طول کشید، انتظار می‌رود که در تازه‌ترین پرواز X-37B رکورد‌های جدیدی ثبت شود.

به گزارش جی پلاس، نیروی فضایی ایالات متحده یکی از زیرمجموعه‌های نیرو‌های مسلح این کشور بوده که به تازگی در پروژه فوق سری هواپیمای فضایی خود، وارد مرحله جدیدی شده است. گفته می‌شود به زودی ماموریت ششم این هواپیما پس  از موفقیت ماموریت قبلی شروع خواهد شد.

هواپیمای مرموز نیروی فضایی آمریکا که X-37B نام دارد، در اصل متعلق به نیروی هوایی این کشور است اما وظیفه فرستان به فضا، هدایت، کنترل و بازگرداندن آن به زمین به نیروی فضایی محول شده است. به تازگی این شاخه از مجموعه‌ نیرو‌های مسلح ایالات متحده در بیانیه‌ای از آغاز ششمین ماموریت هواپیمای فضایی مورد نظر در تاریخ ۱۶ مه خبر داده است.

این ماموریت در ادامه ماموریت قبلی که OTV5 نام داشت و در اکتبر گذشته به پایان رسید، انجام خواهد شد و از آنجایی که پرواز هواپیمای مورد نظر در ماموریت OTV-5 به مدت ۷۸۰ روز طول کشید، انتظار می‌رود که در تازه‌ترین پرواز X-37B رکورد‌های جدیدی ثبت شود.

 

مشخصات هواپیمای فضایی آمریکا

در مورد جزئیات هواپیمای فضایی نیروی فضایی آمریکا اطلاعات چندانی در دسترس نیست جز اینکه شکل وسیله پرنده به شاتل‌های فضایی قدیمی شبیه بوده و پرواز آن به صورت بدون سرنشین است. در ماموریت چهارم، این پرنده فضایی مدت ۷۱۸ روز را در آسمان گذراند و پس از گردش‌هایش به دور سیاره، در سال ۲۰۱۷ به زمین بازگشت. گفته می‌شود در مأموریت‌های طراحی شده، از توانایی حمل بار هواپیما برای جابه‌جایی محموله‌های سری استفاده می‌شود.

بر اساس اطلاعات موجود، هواپیمای فضایی X-37B برای اولین بار در سال ۱۹۹۹ شروع به پرواز کرد و بعد از گذشت پنج سال، در سال ۲۰۰۴ ماموریت آن از آژانس فضایی ناسا، به آژانس دارپا زیر نظر وزارت دفاع آمریکا منتقل شد. ایالات متحده این وسیله پرنده خودکار و بدون سرنشین را که به کمک انرژی خورشیدی پرواز می‌کند، برای عملی کردن ایده استفاده مجدد از فضاپیما‌ها و همچنین انجام آزمایش‌های فضایی ساخته بود.

با اینکه مشخصات ماموریت‌ها و جزئیات خود هواپیما سری بوده، در بیانیه هفته گذشته نیروی فضایی ایالات متحده اعلام شد که در ماموریت جدید OTV-6 برای اولین بار از ماژول خدماتی این وسیله پرنده برای انجام آزمایش‌های فضایی استفاده خواهد شد.

 

در خلال تازه‌ترین پرواز هواپیمای فضایی ساخته شده، ماهواره نیروی هوایی آمریکا با نام فالکون‌ست ۸ (FalconSat-8) هم به فضا برده می‌شود و برخی از آزمایش‌های ناسا بر روی این وسیله پرنده انجام خواهد شد. از طرف دیگر اعلام نشده که مدت زمان ماموریت ششم هواپیمای مرموز X-37B چقدر زمان خواهد برد،  اما انتظار می‌رود که رکورد‌های قبلی در پرواز ۱۶ می ۲۰۲۰ شکسته شوند.

مطلب مرتبط: 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1429650
  • منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.