ساعت هوشمندی که با عرق بدن کار می کند و از این طریق نیروی لازم را تامین می کند تولید کردند.

به گزارش جی پلاس،  هنگامی که مردم در مورد انرژی تجدیدپذیر صحبت می‌کنند، عرق بدن چیزی نیست که به ذهن خطور کند، اما به نظر می‌رسد که این فرآیند طبیعی بدن در واقع قادر به تامین انرژی دستگاه‌های ردیابی تناسب اندام و حتی شاید ساعت‌های هوشمند نیز باشد.


محققان دانشگاه گلاسگو در اسکاتلند یک فناوری ابداع کرده‌اند که می‌تواند از عرق بدن به جای باتری‌های سنتی در دستگاه‌ها استفاده کند.

این فناوری با جمع آوری عرقی که بدن به طور طبیعی تولید می‌کند، کار می‌کند و باعث می‌شود یون های موجود در آن با پلیمرهای موجود در این فناوری واکنش دهند و در نتیجه واکنشی ایجاد می‌شود که برق تولید می‌کند.

محققان این فناوری را با بستن یک نسخه کوچک از این سلول به دونده‌های در حال دویدن آزمایش کردند و دیدند که این سلول توانست چند لامپ LED را روشن کند که نشان داد این فناوری کار می‌کند و از لحاظ تئوری می‌تواند در مقیاس بزرگتر نیز کار کند.

اما آیا این فناوری می‌تواند در زندگی واقعی به شکل مناسب کار کند؟ با توجه به نتایج آزمایش اولیه، این فناوری مبتنی بر عرق کار می‌کند، اما به نظر نمی‌رسد که به اندازه کافی نیرو تولید کند تا به کاربر امکان دهد شارژ دستگاه پوشیدنی خود را به روش سنتی کنار بگذارد.

در عوض این فناوری می‌تواند مکمل شارژ استاندارد باشد، به این معنی که می‌توان با وجود آن، ردیاب تناسب اندام یا ساعت هوشمند را به مراتب کمتر از آنچه در حال حاضر مجبور هستیم، شارژ کنیم.

به نظر می‌رسد این فناوری برای ردیاب‌های تناسب اندام مناسب است، چرا که به طور معمول هنگام انجام فعالیت ورزشی که با تولید عرق همراه است، پوشیده می‌شوند، اما این امکان وجود دارد که این فناوری در ساعت‌های هوشمند نیز کار کند.

هنوز مشخص نیست که این فناوری را در دستگاه‌های پوشیدنی واقعی خواهیم دید یا نه، اما احتمالاً این کار چند سال طول خواهد کشید. ما غالباً می‌شنویم دانشمندان در حال ابداع فناوری‌هایی مانند دوربین هوشمند فوق‌العاده نازک، لنزها یا باتری‌های گرافنی با ماندگاری فوق‌العاده طولانی هستند که می‌توانند محصولات موجود را متحول کنند، اما همیشه به بازار راه پیدا نمی‌کنند.

با توجه به اینکه ساعت‌های هوشمند و ردیاب‌های تناسب اندامی که از عرق بدن نیرو بگیرند، می‌توانند هم برای استفاده روزانه و هم برای صرفه‌جویی در شارژ دستگاه‌ها و هم با کاهش مصرف انرژی برای محیط زیست بسیار مفید باشند، امیدواریم که به‌زودی این فناوری را در بازار ببینیم.

مطلب مرتبط: 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.