گزارش جی پلاس
درهای فدراسیون فوتبال باز میشود؟!
پس از محمدرضا ساکت، اکنون یکی دیگر از ماموران مهدی تاج که مسئولیت و سمت های فراوانی را در فدراسیون فوتبال به خود اختصاص داده، در آستانه جدایی از این فدراسیون قرار دارد.
به گزارش سرویس ورزشی جی پلاس؛ امیرمهدی علوی که برخی از او به عنوان یکی از عناصر سناریوی طرح پرطمطراق اما پوچ «فوتبال تهاجمی» مارک ویلموتس نام میبرند، پس از دوری مهدی تاج و محمدرضا ساکت از فدراسیون فوتبال، در آستانه جدایی از این فدراسیون قرار دارد.
او که در دوران حضور خود در فدراسیون، عامل بسیاری از بدعت های رسانهای در فدراسیون بود، صرفا بخاطر روابط نزدیک با تاج، روی کاغذ مسئولیت های متعددی برعهده گرفت که شاید فقط یک دلیل داشت؛ اجرای سناریوهای پنهانی مدیریت تاج و هرچه کمتر بودن افراد مطلع قابل اعتماد. این شرایط درباره محمدرضا ساکت با عناوین متعدد شغلی در فدراسیون به عنوان مامور اصلی تر مهدی تاج، صدق می کرد.
علوی که در دو سال پایانی ریاست تاج در فدراسیون فوتبال حضور پیدا کرد، ابتدا مشاور رییس فدراسیون شد و بعد از مدتی و در پی ناکامی در رسیدن به پست مدیریت روابط عمومی فدراسیون فوتبال به دلیل تعطیلی سایت کاپ (که با وجود نزدیکی به برخی از مدیران فدراسیون، به پایگاه مخالفان فدراسیون فوتبال- همچون مایلیکهن و قلعهنویی- در دوران مدیریت کفاشیان و مربیگری کیروش تبدیل شده بود) مسئولیت دفتر رییس فدراسیون فوتبال را عهدهدار شد.
پس از استعفای علی جوادی از روابط عمومی فدراسیون فوتبال بخاطر دخالت برخی افراد غیرمسئول در امور رسانهای، علوی با وجود مخالفت قاطبه مدیران رسانهها به عنوان مدیر روابط عمومی فدراسیون، مسئولیت هایش را توسعه داد. در ادامه هم او برای اولین بار کمیته رسانه های فدراسیون را منحل کرد. این دوران را شاید بتوان بستهترین دوران رسانهای فدراسیون فوتبال در بیست سال اخیر دانست که تقریبا رسانهها به غیر از علوی امکان مصاحبه با بقیه مسئولان فدراسیون فوتبال را پیدا نکردند.
مامور جوان آقای رییس؛ رفته رفته سمت سخنگویی فدراسیون فوتبال را هم برعهده گرفت تا موید تمایل تاج به اجرای برنامه هایش در فضاهای پنهانی و غیررسانه ای باشد. این انتصاب البته انتقادهایی را حتی در درون فدراسیون فوتبال برانگیخت اما با وجود آن، تاج سمت دیگری را هم به سیاهه سمت های علوی اضافه کرد و او را به عنوان مدیر رسانهای تیم ملی برگزید تا ضمن حضور ناگهانی روی نیمکت تیم ملی، به عنوان یکی از عناصر اصلی "نابودسازی دستاوردهای کی روش برای تیم ملی" با اتخاذ رویکرد غلط "فوتبال تهاجمی" برای تیم ملی معرفی شود. شعاری که خیلی زود پوچ بودنش با دو شکست مفتضحانه برابر بحرین و عراق مشخص شد.
تعدد پست هایی که تاج به این جوان داد و تلاش برای پیاده سازی انواع نقشه های اقتصادی و ورزشی پرابهام در استفاده از ظرفیت های تشکیلات فدراسیون فوتبال باعث شد، مامور جوان او نتواند به خوبی از پس وظایفی که بر عهده داشت بر آید و در این وضعیت او بهترین راه را در بسته کردن هرچه بیشتر فضای رسانهای فدراسیون فوتبال و تیم ملی دید.
حتی او در برخی سفرها یا تمرینات تیم ملی، ملی پوشان را همراهی نکرد و این موضوع باعث شد که تعداد خبرها و تصاویر تولیدی از تیمی که بخاطر عملکرد درخشانش در جام جهانی تا قبل از شاهکار ویلموتس، خبرسازترین تیم آسیایی بود به حداقل برسد!
در این مدت معمولا درهای تیم ملی به روی رسانهها بسته بود و بیشترین فاصله ممکن بین خبرنگاران و عکاسان با تیم ملی به وجود آمد. یکی از نمونههای برجسته و تاریخی این فاصله عجیب به زمان اولین ورود ویلموتس به ایران بر میگشت که مربی درجه دو بلژیکی با بالاترین تشریفات ممکن و در حد روسای جمهور کشورها در فرودگاه از جلوی چشمان خبرنگاران و عکاسان ایرانی دور شد که این موضوع یکی از عجیب ترین اتفاقات رسانهای ورزش کشور حداقل طی 7 سال اخیر بود. شاید در همین ایام بود که این کارمند جوان و جدید فدراسیون فوتبال، کرسی ارزشمند فدراسیون ایران در کمیته رسانه ای AFC را هم تصاحب کرد!
به هر حال با توجه به حضور مهدی محمد نبی در فدراسیون فوتبال و آغاز تغییرات در فدراسیون از جمله جدایی محمدرضا ساکت، به نظر میرسد علوی هم به سرنوشت روسای قبلیاش دچار شود تا با ایجاد تحول در بخش رسانهای فدراسیون فوتبال، مردم و رسانهها بار دیگر محرم فوتبال شوند.
دیدگاه تان را بنویسید