استفاده از سشوار چه تاثیری در درمان یا ابتلا به کرونا دارد؟
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره باورهای غلط مصونیت در برابر کووید ۱۹ اظهار داشت: زمانی که بیماری عفونی در سطح جامعه همهگیر میشود متاسفانه باورهای غلطی رواج پیدا میکند که منجر به رفتارها و درمانهای نابجا میشود. ازجمله این باورها استفاده از حرارات بالای سشوار برای پیشگیری از بیماری کرونا که باوری اشتباه است.
به گزارش جی پلاس، دکتر حمید رضا جماعتی بیان داشت: به طور مثال، مدتی است در فضای مجازی استفاده از سشوار داغ در بینی برای پیشگیری یا از بین بردن ویروس کرونا منتشر شده است. این باور نه تنها اثری در پیشگیری از این بیماری ندارد بلکه باعث می شود مخاط بینی دچار سوختگی شود و در ادامه عوارض دیگری نیز به وجود بیاید.
عضو هیات علمی دانشگاه در ادامه درباره مصرف الکل برای پیشگیری از کرونا نیز هشدار داد و خاطر نشان کرد: کاربرد الکل ضدعفونی کنند صرفا در محل هایی که دسترسی به آب و صابون مشکل است، توصیه می شود و استفاده خوراکی آن برای پیشگیری از کرونا فرد را دچار صدمات جبران ناپذیری از جمله کوری، نارسایی کلیه و در مواردی مرگ خواهد کرد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مردم توصیه کرد که اطلاعات و اخبار مربوط به حوزه بهداشت و درمان را از سایت ها، صفحات و مراجع معتبر و آکادمیک پیگیری کنند.
آیا ابتلای مجدد پس از بهبودی به کرونا ممکن است؟
وی در پاسخ به این سوال فردی که مبتلا به بیماری کرونا شده باشد، آیا امکان ابتلای مجدد به بیماری را دارد یا خیر پاسخ داد: به طور کلی این موضوع بسته به شرایط ایمنی بدن افراد نیز ممکن است متفاوت باشد.
قائم مقام بیمارستان دکتر مسیح دانشوری توضیح داد: صرفا در مواردی که فرد سیستم ایمنی ضعیفی دارد و بدنش نتواند مصونیت لازم را ایجاد کند، ممکن است مجددا به بیماری کرونا مبتلا شود.
فوق تخصص ریه و مراقبت های ویژه دانشگاه ضرورت انجام تست آزمایشگاهی پس از گذراندن دوره بیماری توسط مبتلایان به کرونا را مورد تاکید قرار داد و افزود: اگر چنانچه آزمایش خون نشان دهد که سطح ایمنی بدن به حد قابل قبولی رسیده، معمولا و در بیشتر موارد بدن در برابر ویروس کووید ۱۹ مقاوم شده و فرد در مقابل این ویروس مصونیت پیدا کرده است.
فوق تخصص ریه و مراقبت های ویژه گفت: تحقیقات نشان می دهد، افرادی که یکبار به ویروس کرونا مبتلا شدند، نسبت به آن ایمنی پیدا میکنند.
وی با تاکید بر اینکه، افراد اگر یکبار به بیماری کرونا مبتلا شوند، به احتمال زیاد ایمنی پیدا میکنند، اظهار داشت: برخی از بیمارانی که به ویروس کرونا مبتلا شدند، نگران بودند که پس از مداوا دوباره دچار این بیماری شوند.
مطلب مرتبط: آیا بهبودیافتگان کرونا دوباره به این بیماری مبتلا میشوند؟
دیدگاه تان را بنویسید