با وجود کرونا ویروس و پویش در خانه بمانیم، در اکثر کشورها بسیاری از برنامه‌های کاری به تعلیق در آمده و مختل شده است. شاید شما هم به دنبال راه‌حل جایگزینی برای برگزاری جلسات کاری یا یک دورهمی دوستانه باشید.

به گزارش جی پلاس، با وجود کرونا ویروس و پویش در خانه بمانیم، در اکثر کشورها بسیاری از برنامه‌های کاری به تعلیق در آمده و مختل شده است. «زوم» اپلیکیشنی است که می‌توانید از برگزاری جلسات کاری گرفته تا یک دورهمی دوستانه برای تبریک تولد، روی آن حساب کنید. تماس‌های ویدیویی اغلب اپلیکیشن‌ها قابیلت برگزاری تماس‌های کنفرانسی را ندارند. به طور مثال ایمو و واتس‌آپ ۲ اپلیکیشنی هستند که امکان تماس‌های تصویری یا ویدیویی را دارند؛ اما این فقط مختص به دو نفر است. «زوم» قابلیت برگزاری چند تماس تصویری به صورت همزمان را دارد و این نقطه قوتی است که می‌خواهیم در ادامه بیشتر توضیح دهیم.

تفاوت بین «زوم» و «اسکایپ» 

«اسکایپ» یکی از نرم‌افزارهای شرکت مایکروسافت است. این اپلیکیشن قبل‌تر از «زوم» در دسترس قرار گرفت و بسیاری با آن آشنایی کامل دارند. تفاوتی که باعث شده است «زوم» موفقیت بیشتری کسب کند و ارزش سهام آن نسبت به ماه پیش حدود ۲ برابر افزایش داشته باشد، کارکرد ساده و امکان به اشتراک گذاشتن محتوا با هر فرمتی است که پیش از این کار با «اسکایپ» کمی سخت می‌بود؛ زیرا هر فرمت برخی فایل‌ها قابل انتشار نبود علاوه بر آن، روند کند و مختل شدن برخی تماس‌ها، موجب نارضایتی کاربران از «اسکایپ» شد. «زوم» سرعت نسبتا بیشتر و پلت فرم ساده‌تری نسبت به «اسکایپ» دارد. پس عجیب نیست که کاربران «زوم» را ترجیح داده‌اند و ارزش سهام آن از نیم میلیون دلار در ماه ژانویه، حالا به ۱۱۸ میلیون دلار رسیده است.

حریم خصوصی و امنیت در «زوم»

به گزارش سی‌ان‌ان، کابینه انگلستان برای برگزاری کفرانس‌های خود از «زوم» استفاده کرده است. همین خبر، تنها برای برجسته شدن این اپلیکیشن کافی بود؛ اما «زوم» حمایت‌های بسیاری از مردم آمریکا و  اروپا را نیز به دست آورد. شاید اینطور به نظر برسد که «زوم» بهترین انتخاب برای انجام کارهای تیمی و کنفرانس‌های تصویری باشد؛ اما از جایی که احتیاط شرط عقل است، تا حد ممکن از انتشار محتوایی که حاوی اطلاعات مهم هستند خودداری کنید. «زوم» حقوق حریم شخصی کاربران را تایید و تضمین کرده است؛ اما می‌دانیم که نه تنها «زوم» بلکه همه محتواهای منتشر شده در فضای مجازی به سختی کنترل می‌شوند و اغلب زیان‌هایی غیرقابل جبرانی به بار می‌آورند. خودمان از حریم شخصی‌مان محافظت کنیم. سی‌ان‌ان درباره حفظ اطلاعات و حریم شخصی «زوم» گفت: «معلوم نیست چه تماس‌هایی ضبط و بایگانی می‌شوند». با این‌ حال سخنگوی شرکت تولید کننده «زوم»، Teams platforms and Cisco's Webex، گفت: «ما هیچ یک از اطلاعات‌ کاربران را به کسی نمی‌دهیم».

مطلب مرتبط: اپلیکیشن هایی که در دوران کرونا بیشترین دانلود را داشتند

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
3 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.