سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از پذیرش ۲۱۸ مورد مسمومیت الکلی تا شامگاه ۱۸ اسفند در بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.
محمد آقایاری افزود: این افراد با فریب محتواهای فضای مجازی و به گمان مقابله با کرونا یا درمان آن، اقدام به مصرف الکل متانول کرده بودند که پس از مسمومیت جان خود را از دست دادند.
وی با هشدار نسبت به عواقب جانی و صدمه مصرف الکل متانول به سلامت و بینایی تصریح کرد: تحقیقات به منظور برخورد قضایی در خصوص افراد دخیل در این موضوع در جریان است.
افزایش قربانیان الکل سمی در اهواز به ۲۰ نفر
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بر اساس آخرین گزارش ۲۱۸ نفر بر اثر مسمومیت الکلی به بیمارستان های اهواز مراجعه کردند که تا کنون۲۰ نفر جان خود را از دست دادند.
دکترعلی احسان پور از پذیرش ۲۱۸ مورد مسمومیت الکلی تا شامگاه ۱۸ اسفند در بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.
وی افزود: متاسفانه ۲۰ نفر در پی مصرف الکل های تقلبی جان خود را از دست دادند.
احسان پور ادامه داد: بیشترین پذیرش در بیمارستان امام خمینی(ره) انجام گرفته که بنا به ضرورت بیمارستان های گلستان و آیت الله کرمی نیز پذیرای مسموم شدگان است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی اهواز با کادر متخصص و فعال آمادگی کامل برای ارائه خدمات را دارد افزود: تمهیدات لازم در بیمارستان شهیدبقایی یک اهواز نیز انجام گرفته و به عنوان بیمارستان پشتیبان آماده ارائه خدمات است.
وی در خصوص خدمات دهی به بیماران مبتلا به کروناویروس نیز بیان کرد: ارائه خدمات به این بیماران نیز کمافی سابق در حال انجام است.
تعدادی از مردم اهواز به دنبال شایعه موثر بودن خوردن الکل برای درمان ویروس کرونا بر اثر مسمومیت الکلی به بیمارستان ها مراجعه کردند.
توزیع کنندگان الکل مرگ در اهواز دستگیر شدند
علی بیرانوند، معاون دادستان عمومی و انقلاب اهواز در خصوص این خبر اظهار کرد: با توجه به مصرف مشروبات الکلی دستساز در شهرستان اهواز که تاکنون منجر به مسمومیت تعدادی از مصرفکنندگان و مرگ ۲۰ نفر از آنان شده است، دستورات قضائی برای برخورد با عوامل این ماجرا صادر و همه پاسگاهها و کلانتریهای محلات اهواز وارد عمل شدند.
وی افزود: در همین راستا مقادیر قابلتوجهی مشروبات الکلی دستساز کشف و ضبط شده است و با توجه به دستگیری متهمان اخیر پیشبینی میشود مقدار کشفیات افزایش یابد.
معاون دادستان عمومی و انقلاب اهواز بیان کرد: با شیوع ویروس کرونا و کم شدن موجودی الکل اتانول در بازار، برخی سودجویان اقدام به دستکاری الکل متانول و تغییر رنگ آن با استفاده از مایع سفیدکننده کرده و آن را به جای اتانول به فروش میرسانند.
نماینده رئیسکل دادگستری در ستاد مبارزه با ویروس کرونا از مردم و به خصوص جوانان خواست تا به تبلیغات دروغین فضای مجازی که اغلب هم فاقد سندیت علمی است توجه نکنند چرا که ویروس کرونا دارای ابعاد ناشناختهای است و هنوز درمانی برای آن پیدا نشده است.
بیرانوند تصریح کرد: بهترین راهکار برای مبارزه این ویروس طبق گفته کارشناسان بهداشت و درمان «خود قرنطینه کردن» و «در خانه ماندن» و «رعایت مسائل بهداشتی» و… است و تاکنون هیچ راهکاری به صورت علمی ارائه نشده است.
وی با بیان اینکه هنوز تعداد زیادی از مصرفکنندگان این مشروبات مسموم در بیمارستانهای اهواز بستری هستند، گفت: با توجه به حرمت شرعی و منع قانونی مصرف مشروبات الکلی در کشور، مصرفکنندگان و افرادی که در تهیه و توزیع مشروبات الکلی دست دارند، مورد تعقیب قضائی قرار میگیرند.
بیرانوند از شهروندان خواست که مواد بهداشتی مورد نیاز خود را از داروخانهها و فروشگاههای معتبر و با توجه به مشخصات استاندارد کالای مربوطه تهیه کنند.