آمادگی پردیس ملت برای میزبانی از جشنواره فیلم فجر 38
مدیرعامل موسسه تصویر شهر که پردیس سینمایی ملت زیر نظر آن اداره میشود، گفت: برنامهریزیهای لازم برای میزبانی شایسته از اهالی رسانه در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر انجام گرفته است.
به گزارش جی پلاس، نشست رسانهای هاشم میرزاخانی مدیرعامل موسسه تصویر شهر پی از ظهر امروز (سهشنبه اول بهمن) در این موسسه برگزار شد.
نایبرئیس موسسه تصویر شهر که از یک سال پیش به عنوان مدیرعامل در این موسسه حضور دارد، گزارشی از یک سال حضور خود ارائه کرد.
میرزاخانی در ابتدای این نشست گفت: موسسه تصویر شهر به عنوان بازوی اجرایی سینمایی شهرداری از سال ۸۳ فعالیت خود را شروع کرد و حدود ۲۰۰ اثر در حوزه فیلم و سریال تولید کرده است. مدیرعامل مؤسسه تصویر شهر گفت: حدود دو سال است که تولید نداشتیم، چون به دلیل بهسازی پردیسهای سینمایی امکان هزینهکرد نداشتیم. اما قرار است به زودی یک سریال مشارکتی ۹۰ قسمتی با همکاری سیمافیلم بسازیم که جزئیات آن بعدا اعلام خواهد شد.
این مقام مسئول گفت: مدیریت پردیسهای ملت، راگا (در شهرری با ۶۱۰ صندلی)، تماشا (در یافتآباد با ۶۴۰ صندلی) و رازی (در میدان هلالاحمر گمرک) و آزادی (به صورت مشارکت با حوزه هنری) و باغ کتاب (که در اختیار سازنده به صورت اجاره است و سال آینده قرارداد آن تمام میشود) با شهرداری است.
وی اضافه کرد: برگزاری جشنواره فیلم شهر هم یکی دیگر از مأموریتهای موسسه تصویر شهر است که دوره گذشته با جذب حامی مالی توانستیم هزینهها را تأمین و این جشنواره را برگزار کنیم.
میرزاخانی اضافه کرد: بازسازی و بهسازی سیستمهای هواساز، تعمیر و مرمت سرویسهای بهداشتی، از جمله اقداماتی است که مؤسسه تصویر شهر در اکثر پردیسهای زیرنظر خود به ویژه تماشا داشته است. این پردیس به جهت نزدیکی به ۵۰ مدرسه، میزبان مطلوبی برای دانشآموزان است و امسال ۱۵ هزار دانشآموز را پذیرا بودیم و حدود ۱۰درصد مخاطبان آن افزایش یافت و مجموعه حدود ۸۰۰ میلیون تومان درآمد در ۹ماهه امسال کسب کرده و جزء پردیسهای زیانده نیست.
مدیرعامل مؤسسه تصویر شهر خاطرنشان کرد: تجهیزات همه سینماهای ما به سیستم پروژکتور لیزری تجهیز شده و به زودی پردههای آنها هم تعویض خواهد شد. پردیس راگا هم ۱۲ هزار دانشآموز را در زنگ اکران میزبانی کرده است و از نظر فروش، ۳۰ درصد افزایش درآمد داشتیم و تا اکنون در سال جاری یک میلیارد تومان فروش داشته است.
میرزاخانی با بیان اینکه سینماروهای حرفهای کشور کمتر از ۵۰۰ هزار نفر هستند، درباره پردیس رازی خاطرنشان کرد: این پردیس به شدت زیانده بود و حتی ۲ سالن آن به تالار عروسی تبدیل شد! برنامهریزی کردیم و بلیتهای آن در تمام ایام آن با مجوز وزارت ارشاد نیمبها شد و اکنون بالاترین رشد درآمد را با ۴۴ درصد و ۲۸ درصد افزایش مخاطب داشتهایم. امیدواریم در پایان سال این پردیس دیگر زیانده نباشد. تلاش داریم در آنجا ۲ سال کوچکتر ۸۰ نفره بسازیم.
مدیرعامل مؤسسه تصویر شهر درباره پردیس ملت که مهمترین پردیس این مؤسسه است و از سال ۸۷ راهاندازی شده، گفت: این پردیس روزگاری اولین سینمای ایران بود اما تا رتبه ۱۷-۱۸ افت کرد. ضعفهای این پردیس را شناسایی کردیم که مهمترین آن نداشتن پارکینگ بود. با مساعدت شهردار، زمینی به مساحت حدود یک هکتار را آزادسازی و پارکینگی با ظرفیت ۷۰۰ خودرو ایجاد کردیم. همچنین مجموعه فودکورت با ظرفیت ۸۰۰ صندلی ایجاد کردیم. پردههای پردیس را از ۴ سالن به ۱۲ سالن افزایش دادیم که یکی از آنها سالنی چندمنظوره است و به دلیل مجاورت یا گالری مجموعه، امکان برگزاری حراجهای هنری را هم داراست.
میرزاخانی خاطرنشان کرد: با یکی از تاکسیهای اینترنتی تعامل داشتیم و به مخاطبان از ۵۰ تا ۱۰۰ درصد تخفیف داده خواهد شد.
وی گفت: اگر عملکرد مالی پردیس ملت منفی است، بخاطر هزینههایی است که در آن انجام دادهایم.
این مدیر سینمایی تصریح کرد: بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان برای هر صندلی سینما هزینه میشود. اما برای پردیس ملت با برنامهریزی توانستیم هر صندلی را با کمتر از ۱۰ میلیون تومان بسازیم و اکنون حدود ۹۰۰ صندلی به کل مجموعه اضافه شده است. ضمن اینکه حدود یک میلیارد تومان برای سیستم صوتی پردیس ملت هزینه کردهایم.
وی با اذعان به نقصهایی که پردیس ملت برای میزبانی از یک جشنواره سینمایی دارد، گفت: رایزنی با اپراتورهای اول و دوم تلفن همراه برای تقویت آنتندهی انجام و دکلهای تقویتی نصب شد. با توجه به اینکه وارد دهه پنجم انقلاب اسلامی شدهایم، تلاش داریم میزبانی باشکوهی از جشنواره فیلم فجر داشته باشیم.
میرزاخانی افزود: پردیس ملت در برابر زلزله تا ۸ ریشتر مقاوم است و از نظر استانداردهای حوادث در رتبه بالایی قرار دارد. همچنین تمام سالنهای آن برای معلولان رمپ دارد.
وی یادآور شد: سینمای بهاران و خاوران برای نمایش فیلم در حال تجهیز است و بناست با توجه به سیاستهای سازمان، یک یا دو پرده سینمایی در فرهنگسراها را تجهیز کنیم تا نهایتا ۴۰ سالن با امکان نمایش فیلم هم اضافه شود.
مدیرعامل مؤسسه تصویر شهر یادآور شد در تمام دنیا مرسوم است که شهرداریهای حامی رویدادهای هنری هستند، امسال هم شهرداری تهران حامی این رویداد است.
دیدگاه تان را بنویسید