جزییاتی درباره عبور یک سیارک از کنار زمین
ناسا اعلام کرد که سیارکی به ابعاد دو برابر ساعت معروف "بیگ بن" امروز از کنار زمین گذر خواهد کرد.
به گزارش جی پلاس ، ناسا اعلام کرده است که سیارکی به ابعاد دو برابر ساعت "بیگ بن"(Big Ben) در لندن، امروز از کنار زمین عبور میکند.
گزارشها نشان میدهند که این سیارک موسوم به "BH۲ ۲۰۰۹"، ساعت ۱۴:۲۹ به وقت گرینویچ( ۱۷:۵۹ به وقت تهران) از نزدیکی زمین عبور خواهد کرد.
طول این سیارک، حدود ۸۸ متر و قطر آن حدود ۲۰۰ متر تخمین زده شده است. این اندازهها نشان میدهند که سیارک BH۲ ۲۰۰۹ احتمالا دو برابر اندازه ساعت بیگ بن است.
این سیارک طی عبور امروز خود، از فاصله حدود ۲.۸ میلیون مایلی سیاره ما رد خواهد شد. ممکن است این مسافت، زیاد به نظر برسد اما از نظر ناسا، بسیار نزدیک است.
BH۲ ۲۰۰۹ تنها سیارکی نیست که قرار است امروز از کنار سیاره ما عبور کند. حدود ساعت ۱۶:۰۰ امروز، یک سنگ فضایی کوچکتر نیز از کنار زمین عبور خواهد کرد. این سیارک موسوم به "AH۱ ۲۰۲۰" به صورت قابل توجهی کوچکتر از سیارک قبلی است. طول این سیارک، ۷۵ متر و قطر آن ۳۳ متر تخمین زده شده است.
نکته مثبت در مورد هر دو سیارک این است که امکان برخورد هر کدام از آنها با زمین، بسیار کم است.
ناسا به هیچ امکانی در مورد برخورد سیارکها با زمین در آینده نزدیک اشاره نکرده است. این سازمان هر هفته حدود ۳۰ گونه از "اجرام نزدیک زمین"(NEOs) را شناسایی میکند و در آغاز سال ۲۰۱۹ نیز بیش از ۱۹ هزار گونه از این اجرام را کشف کرد.
در هر حال، ناسا هشدار داده که در هر زمانی ممکن است یک اثر پیشبینی نشده رخ بدهد.
در توضیحات این آژانس فضایی آمده است: متخصصان تخمین میزنند که برخورد یک شیء به اندازه شهابسنگ "چلیابینسک"(Chelyabinsk) که در سال ۲۰۱۳ به روسیه برخورد کرد و حدود ۱۷ متر طول داشت، یک یا دو بار در قرن رخ میدهد. انتظار میرود که اثرات ناشی از اجرام بزرگتر، بسیار کمتر باشد اما با توجه به نقصهای کنونی در فهرست اجرام نزدیک زمین، انتظار میرود که هر زمانی، امکان پیش آمدن یک رخداد پیشبینی نشده مانند برخورد چلیابینسک وجود داشته باشد.
دیدگاه تان را بنویسید