راه های درمان خانگی جوش صورت

آکنه یا جوش، مشکل شایعی است که افراد در هر سنی ممکن است با آن مواجه شوند. معمولا کسانی که با بروز آکنه، به ویژه در صورت‌ شان مواجه می شوند به دنبال راهی برای بهبود سریع آن هستند.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، هرچند شاید بهبود کامل آکنه در یک روز امکان پذیر نباشد اما استفاده از بعضی روش ها می‌تواند در کوچک شدن و کاهش قرمزی آن نقش موثری داشته باشد. روش‌های زیر می‌توانند در این زمینه کمک کننده باشند.

لیمودر طول روز، آب لیموی تازه را هر یک ساعت به یک ساعت روی جوش‌ها بمالید. این کار تاثیر بسیار خوبی بر بهبود آکنه خواهد داشت زیرا آب لیمو حاوی اسید سیتریک است و به تغییر PH پوست کمک می‌کند. افزون بر این سرشار از ویتامین C است که ماده موثری در مبارزه با آکنه است. آب لیمو همچنین خاصیت خشک کنندگی دارد که به بهبود آکنه کمک می‌کند.

چای سبزترکیبات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی چای سبز نقش موثری در بهبود آکنه دارد. برای بهره بردن از فواید چای سبز در بهبود آکنه، از یک فنجان چای سبز خنک شده برای شست‌وشوی صورت استفاده کنید یا کیسه‌های چای سبز سرد را روی جوش‌های صورتتان قرار دهید. روغن درخت چایروغن درخت چای یک روغن معطر است که از درخت چای به دست می‌آید و ماده بسیار مؤثری برای درمان آکنه است.

روغن درخت چای با از بین بردن باکتری‌های ایجاد کننده آکنه در بهبود آن جادو می‌کند. خمیر آسپیریناستفاده از خمیر آسپیرین، روشی است که توسط متخصصان پوست توصیه می‌شود. آسپیرین حاوی اسید سالیسیلیک است که از هر نظر ماده موثری در مقابله با آکنه به شمار می‌آید. خمیر آسپیرین بلافاصله روغن اضافی و پوست مرده را از بین می‌برد.

به عبارت دیگر، آسپیرین به باز شدن جوش‌ها و خشک شدن شان کمک می‌کند و درد، تورم و قرمزی را نیز کاهش می‌دهد. برای تهیه خمیر آسپیرین، یک آسپیرین را با قاشق خرد و چند قطره آب به آن اضافه کنید. خمیر به‌دست آمده را مستقیماً روی جوش‌ها قرار دهید. سرکه سیبشما می‌توانید در دو نوبت صبح و شب از سرکه سیب به عنوان مایع پاک کننده صورت استفاده کنید.

سرکه سیب به دلیل دارا بودن اسید استیک می‌تواند باکتری‌های ایجاد کننده آکنه را از بین ببرد. یک پارچه پنبه‌ای را به سرکه آغشته کنید و آن را به آرامی روی جوش های فعال و مناطق مستعد آکنه بمالید. آلوئه وراهرچند آلوئه ورا معمولا به عنوان داروی ضد آفتاب سوختگی شناخته می‌شود اما این ماده به دلیل دارا بودن ترکیبات ضد التهابی در درمان آکنه نیزموثر است. بعد از تمیز کردن صورت، ژل آلوئه ورا را روی جوش‌ها بمالید.

 

 

دیدگاه تان را بنویسید