رئیس پلیس فتا تهران از دستگیری مردی خبر داد که باسوء استفاده از اعتماد فامیلی، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از حساب اقوامش سرقت کرده بود.
به گزارش جی پلاس، سرهنگ تورج کاظمی گفت: تیرماه امسال یکی از اتباع خارجه با در دست داشتن شکوائیه ای از دادسرای مبارزه با جرائم رایانه ای ناحیه ۳۱ به پلیس فتا مراجعه و اظهار داشت: ساکن شهر تهران است و همسرش ایرانی است و به علت این که بین کشور ایران و تابعیتش در رفت و آمد است کارت عابربانکش را در اختیار همسرش قرار داده است.
این مقام انتظامی عنوان داشت: شاکی ادامه داد: پس از آخرین سفری که به ایران بازگشتم، همسرم اظهار داشت با اینکه هیچ خریدی در فضای مجازی و یا فضای حقیقی انجام نداده است، ولی مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان از موجودی کارت کسر شده است.
وی ادامه داد: تیمی از ماموران پلیس فتا شناسایی و دستگیری متهم یا متهمان را در دستور کار قرار دادند و در بررسی های تخصصی به دست آمد که این مبالغ در اوایل تیر ماه توسط یک کاربر اینترنتی جابجا شده است و در نهایت مشخص شد، مردی ۳۵ ساله هم تابعیت شاکبی و ساکن تهران این مبالغ را منتقل کرده است.
کاظمی با بیان اینکه با شناسایی مخفیگاه متهم تیمی از ماموران برای دستگیری وی به مخفیگاهش اعزام شدند، افزود: با حضور ماموران در محل مشخص شد که متهم قبل از رسیدن ماموران از محل گریخته است و به محل نامعلومی متواری شده است.
وی تصریح کرد: شناسایی مخفیگاه دیگر متهم در دستور کار قرار گرفت و ماموران موفق شدند در تلاش های شبانه روز و مستمر، مخفگاه دوم متهم را شناسایی و بامراقبت های ویژه پلیسی، وی را قبل از متواری شدن، دستگیر و به پلیس فتا انتقال دادند.
رئیس پلیس فتا با بیان اینکه در تحقیقات پلیسی مشخص شد که بین شاکی و متهم رابطه فامیلی نزدیک وجو دارد، در خصوص اظهارات متهم عنوان کرد: متهم اظهار داشت به سبب رابطه فامیلی به مشخصات کارت عابر بانک شاکی دسترسی پیدا کردم و در زمانی که مطمئن بودم وی در ایران نیست، با استفاده از داده های بانکی اش در فضای اینترنتی مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان به دفعات مختلف از حساب وی انتقال دادم.
کاظمی در پایان با اشاره به اینکه با تکمیل تحقیقات متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار دادسرا قرار گرفت، گفت: در حفظ اطلاعات حساب بانکی به ویژه رمزهای ورودی دقت کنید و آنها را در اختیار دیگران قرار ندهند و با فعال کردن رمز یکبار مصرف در انجام تراکنش های خود، همیشه در جریان گردش مالی حساب خود باشید و سعی کنید رمز دوم خود را حذف و برای تمامی حساب های بانکی از رمز یکبار مصرف استفاده کنید.