نحوه مدیریت پول در هر دوره سنی که در آن قرار دارید

مدیریت پول های شخصی از دغدغه های اساسی هر فرد در هر دوران زندگی است، برای اداره بهتر آن در هر دوره از زندگیتان که قرار دارید می توانید از این نکات بهره بگیرید.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، زمانی که بحث مدیریت پول پیش می‌آید، این سوال بزرگی به نظر می‌رسد. اما حقیقت این است که جواب این سوال ساده نیست و باید گفت: «بستگی دارد».

بستگی دارد که از کجا شروع کرده‌اید، در چه وضعیتی قرار دارید و از پولتان انتظار دارید که در آینده چه چیزهایی را برایتان فراهم کند.

در حالی که چیزی به نام یک جواب قطعی برای همه نداریم، اما هر مرحله از زندگی معمولا با چالش‌های مالی و ملاحظات جدیدی همراه می‌شود. بنابراین ما حرکت‌های مالی مهم در هر دهه از زندگی را در زیر آورده‌ایم تا به شما در هر سنی که هستید کمکی کرده باشیم.

بیست تا سی سالگی

پس‌اندازهای ضروری خود را بسازید. موقعیت‌های ضروری پیش می‌آیند، حتی در ۲۰ سالگی‌تان. با ساخت حساب‌های پس‌انداز جداگانه، آماده موقعیت‌های غیرقابل پیش‌بینی باشید تا بتوانید از پس مخارج آن بربیایید. شاید در اوایل نتوانید آن چنان باید و شاید پس‌انداز زیادی بکنید اما انتقال خودکار درآمد یا انتقال بازمانده پول به حساب پس‌انداز می‌تواند شما را بیشتر وارد فضای عادت به پس‌انداز کند. در نهایت، هدف این است که این حساب را به قدری پر بکنید که بتوانید با آن به اندازه ۳ تا ۶ ماه از پس مخارج زندگی بربیایید.

سی تا چهل سالگی

به مدیریت پول بیشتر دقت کنید. پس‌اندازهای بازنشستگی خود را بیشتر کنید. اگر دهه بیست زندگی‌تان فقط مشغول پس‌اندازهای کوچکی برای بازنشستگی بودید، دهه سی زندگی‌تان باید روی غلتک بیفتید و مطمئن شوید که به اندازه کافی برای بازنشستگی که در نظر دارید، پس‌انداز کرده‌اید. می‌توانید با هر اضافه حقوق، این پس‌انداز را بیشتر کنید.

چهل تا پنجاه سالگی

نیازهای بیمه خود را ارزیابی کنید. در حالی که داشتن بیمه کافی در هر مرحله زندگی مهم است، در زمانی که افراد بیشتری اطراف خود دارید که به شما متکی هستند (همسر، بچه‌ها یا حتی والدین)، اهمیت بیمه بیشتر است. بنابراین مطمئن شوید که به اندازه کافی بیمه زندگی، ناتوانی، ملک، سلامت و غیره را داشته باشید.

پنجاه تا شست سالگی

از بدهکاری‌های اضافه پرهیز کنید. شما نمی‌خواهید که با کوله‌باری از قرض و بدهی وارد دوران بازنشستگی شوید. بنابراین علاوه بر این که باید بدهی‌های باقی‌مانده خود را بدهید، مطمئن شوید که دیگر مقادیر بزرگ قرض نمی‌کنید.

شست سالگی به بعد

ارث و میراث خود را برنامه‌ریزی کنید. باید بدانید که هیچ‌وقت برای نوشتن وصیت‌نامه دیر نیست، مخصوصا اگر وابستگانی دارید و مال و اموال زیادی در اختیارتان است. در نظر بگیرید که می‌توانید با یک وکیل مشورت کنید تا برنامه‌ ها ی اموال شما را انجام دهد.

این لیست فقط شروع کار است و زمان دقیق ممکن است برای هر فرد متفاوت باشد. اما این برنامه می‌تواند به شما در جهت سفر مالی که در این دنیا دارید کمک کند. به یاد داشته باشید، راه‌های زیادی برای رسیدن به ثروت از پس‌انداز و سرمایه‌گذاری تا به سادگی درآمد بیشتر وجود دارد.

 

دیدگاه تان را بنویسید