کدام استان ها با سرعت زیاد رانندگی می کنند؟

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: سرعت رانندگی در این استان ۷ کیلومتر بر ساعت بیشتر از متوسط کشوری است.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، علی زندی فر  اظهار کرد: سرعت زیاد یکی از عوامل بروز تصادفات جاده‌ای است و بخشی از تصادفاتی که روزانه در محورهای مواصلاتی استان رخ می‌دهد، ناشی از سرعت بالای خودروهاست.

وی با تاکید بر اینکه سرعت غیرمجاز، بیشترین فراوانی تخلفات رانندگی را در محورهای استان به خود اختصاص داده است، گفت: رانندگی با سرعت مجاز و مطمئن عامل مهمی برای کاهش تصادفات جاده ای است.

زندی فر در ادامه گفت: با توجه به اینکه شهرستان زرندیه پیشانی استان مرکزی بوده و محورهای آن جزو مسیرهای پرتردد استان است، لذا ایمنی راه‌های این شهرستان از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی با اشاره به طرح‌های نیمه‌تمام در حوزه راه شهرستان گفت: اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرحی جهت کاهش تصادفات در محدوده پل دوم راه‌آهن و زیرگذر شهرک صنعتی پرندک از یک سال پیش تامین شده و طی مناقصه‌ای دو پیمانکار برای این پروژه انتخاب شد ولی متاسفانه با وجود تمام پیگیری‌های انجام شده، شاهد کم‌کاری از جانب پیمانکار بودیم.

وی اظهار کرد: با حل مشکلات و تکمیل مدارک پیمانکار و شروع فعالیت پروژه می‌توانیم هر کدام از زیرگذرها را طی دو الی سه ماه به بهره‌برداری برسانیم.

زندی فر به چگونگی حل مشکل ورودی محور زاویه به اخترآباد و حادثه‌خیز بودن آن منطقه اشاره کرد و گفت: مشکل ورودی اخترآباد باید به صورت اساسی مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار بگیرد تا بتوانیم یک زیر گذر یا روگذر در آن منطقه احداث کنیم، از دیگر برنامه‌ها جهت کاهش تصادفات جاده ای در این مناطق، نصب تابلوهای راهنمایی رانندگی، چراغ چشمک زن، خط‌کشی جاده‌ها و ایجاد روشنایی است که در حال حاضر برای خط کشی جاده‌ها پیمانکار شروع به کار کرده است و در صورت مشخص شدن پیمانکار برای طرح‌های بعدی، اولویت اول با شهرستان زرندیه است.

وی افزود: در تلاش هستیم که ظرف یک ماه آینده طرحی موقت جهت اجرا در ورودی شهر زاویه برای ایمنی بیشتر و کاهش سوانح عملیاتی کنیم.

 

دیدگاه تان را بنویسید