درمان گر گرفتگی در دوران بارداری
هنوز دلایل گرگرفتگی در بارداری مشخص نشده اما بیشتر به مغز و هورمونهای بدن مربوط است. افزون بر آن عواملی چون افزایش سوخت و ساز بدن، اضافه وزن، نداشتن سبک زندگی سالم و استرسهای روزانه موجب گرگرفتگی در بارداری میشود.
به گزارش جی پلاس، به طور کلی در سه ماه اول، سه ماه سوم و بعد از زایمان با افزایش نوسانات هورمونی، میزان تعرق زنان باردار بسیار بیشتر از پیش خواهد بود.
از جمله علایم گرگرفتگی در دوران بارداری میتوان به این موارد اشاره کرد: افزایش ضربان قلب و عرق کردن بیش از حدگرم شدن صورت و بدن و قرمز شدن پوست تکرار گرگرفتگی ناگهانی و بدون نشانه در طول روز.
متاسفانه هیچ راه حلی برای این مشکل وجود ندارد.اما راهکارهایی هست که به شما کمک میکند احساس بهتری داشته باشید:
آب بدن را حفظ کنید: مایعات خنک میتواند برای تنظیم حرارت به بدن کمک کند. همیشه یک بطری آب همراه داشته باشید تا هر وقت تشنه میشوید، آب بنوشید. بدنتان را خنک نگه دارید:
سعی کنید برای کاهش دمای بدن دوش بگیرید. شنا کردن نیز برای رهایی از گرگرفتگی مناسب است. با استفاده از باد بزن یا پنکه دستی و پکهای یخ خودتان را خنک کنید، تا تعرق تان کاهش یابد.
مراقب اضافه وزنتان باشید:با ورزش منظم و رژیم غذایی متعادل، وزنتان را در محدوده سالم نگه دارید. کنترل وزن در بارداری موجب کاهش ۳۳ درصدی موارد گرگرفتگی میشود.
لباسهای گشاد و سبک بپوشید: بهتر است چند لایه لباس بپوشید تا در صورت لزوم بتوانید به آسانی آنها را کم و زیاد کنید. لباسهایی انتخاب کنید که از پارچههای طبیعی مانند کتان یا لنین تهیه شدهاند و هوا در میان آنها جریان مییابد.
دیدگاه تان را بنویسید