خدمات رسانی شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان به زائران حسینی
عاشقان و دلباختگان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در سیستان و بلوچستان این روزها به رسم سنت حسنه سال های اخیر در مرز ورودی به کشور در میرجاوه و زائر سرای امام رضا(ع) زاهدان به زائران اربعین حسینی با افتخار تمام پذیرایی و خدمات رسانی می کنند.مردمان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان استقبال و میزبانی از زائران خارجی را افتخار خود می دانند و به نماد فرهنگ مهمان نوازی در کشور تبدیل شدهاند.
به گزارش جی پلاس، دبیر ستاد مردمی اربعین سیستان وبلوچستان از آغاز عملیات خدمات رسانی به زوار حسینی اربعین از کشور پاکستان خبر داد.
رضا بختیاری در جمع خبرنگاران گفت: امسال نیز مانند سنوات گذشته مردم شریف شیعه و سنی سیستان و بلوچستان آغوش باز کرده اند تا شرف میزبانی را به کمال رسانده و میزبانانی خونگرم برای زائرانی باشند که با تحمل مشقات و سختیهای بسیار از کشور دوست و برادر پاکستان و از طریق مرز میرجاوه وارد سیستان و بلوچستان و خاک ام القرای جهان اسلام می شوند.
وی افزود: با توجه به اینکه امسال تعداد مواکب و ایستگاههای صلواتی افزایش پیدا کرده و خیل عظیمی از مردم سراسر کشور به ویژه شهروندان سیستان وبلوچستان اعلام آمادگی کرده اند تا سهم خود را در این میزبانی ادا کنند از همه خادمان اهل بیت که علاقه مند هستند در برپایی این ایستگاه ها همکاری کنند دعوت می شود که با هر توانی که دارند این ستاد مردمی را یاری کنند.
وی تاکید کرد: ستاد مردمی اربعین صرفاً به منظور هم افزایی کمک های مردمی و سامان دهی به نذورات و خدمات شهروندان اعلام موجودیت کرده و مردم؛ گردانندگان اصلی آن هستند و در راه خدمت رسانی به زوار راه برای همگان هموار است.
وی ادامه داد: به منظور ساماندهی کردن خدمات و بکارگیری موثرتر از ظرفیت و استعدادهای مردمی داخل و خارج استان تمامی امور مربوط به این حرکت عظیم از طریق سایت اینترنتی به آدرس www.40054.ir انجام می شود و درخواست می شود که تمامی مسئولان موکبها، خادمان و خیران اطلاعات، تخصص و نوع علاقه مندی و همیاری خود برای فعالیت در این ستاد مردمی را تنها از طریق این سایت ثبت کرده تا در اسرع وقت خادمان ستاد مردمی اربعین به منظور استفاده از پتانسیلهای موجود با آنها تماس بگیرند.
به گفته بختیاری؛ تمامی امور مربوط به میزبانی از خادمان حسینی کشور پاکستان از طریق ستاد مردمی اربعین انجام می شود که متشکل از مجموعه های دولتی و مردمی اما با مدیریت واحد ستاد مردمی است.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان نیز گفت: حدود 20 هزار زائر پاکستانی مرقد مطهر ابا عبدالله الحسین(ع) از ابتدای شهریور ماه تاکنون از طریق مرز میرجاوه وارد استان شدند که این تعداد رشد 23 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می دهد.
ایوب کرد در جلسه ستاد اربعین حسینی (ع) که در استانداری سیستان و بلوچستان تشکیل شد، بیان کرد: همه ساله شمار زیادی از مشتاقان مرقد مطهر سید و سالار شهیدان، از کشور پاکستان و از طریق پایانه مرزی میرجاوه وارد کشور شده و راهی کربلای معلی می شوند و این اداره کل تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات مطلوب به این عزیزان بکار گرفته است.
وی ادامه داد: ساماندهی ارائه خدمات در پایانه مرزی میرجاوه در قالب قرارداد خدماتی، تعویض درب ها و بازسازی مسیرهای ورودی و خروجی، ارتقای سیستم خنک کننده و رنگ آمیزی سالن مسافربری، نصب و راه اندازی 2 دستگاه سیستم کنترل تردد مختص اتوبوس های پاکستانی، از مهمترین اقدامات این اداره کل در زمینه ساماندهی زیر ساخت های مرز میرجاوه برای خدمات رسانی بهتر به زائرین پاکستانی بوده است.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان احداث سایبان کریدور ورودی سالن جدید، بهینه سازی 100 چشمه بهداشتی، تهیه و نصب آیس بانک در محوطه پایانه مرزی میرجاوه با 28 آبریز، راه اندازی گیت های گذرنامه سالن جدید و نصب و راه اندازی چهار عدد دوربین در سالن تشریفات موقت مسافری این پایانه را از دیگر اقدامات از این اداره کل برای خدمات رسانی مطلوب به زوار کشور دوست و همسایه پاکستان عنوان کرد.
وی با اشاره به اهمیت ایمنی تردد زوار گفت: با هماهنگی به عمل آمده مقرر شد پلیس راه سیستان و بلوچستان با همکاری این اداره کل نسبت به کنترل تجهیزات ایمنی ناوگان پاکستانی و آموزش مقررات رانندگی و مباحث ایمنی به رانندگان پاکستانی در مرز میرجاوه اقدام نماید.
کرد در پایان با اشاره به اهمیت تامین سوخت اتوبوس های زائران پاکستانی گفت: با برنامه ریزیهای انجام شده پنج جایگاه سوخت در زاهدان و میرجاوه آماده عرضه سوخت مورد نیاز به اتوبوس های پاکستانی هستند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
دیدگاه تان را بنویسید