کشتی فرنگی ایران در بین بهترینهای جهان در کسب سهمیه المپیک
تیم ملی کشتی فرنگی در حالی با کسب 3 سهمیه المپیک به کار خود در مسابقات جهانی قزاقستان پایان داد که با توجه عملکرد سایر تیمها، نتایج قابل قبول بنظر میرسد.
به گزارش جی پلاس، رقابتهای جهانی کشتی فرنگی و گزینشی المپیک در حالی روزهای 23 تا 26 شهریورماه در شهر نورسلطان کشور قزاقستان برگزار شد که 36 فرنگی کار در 6 وزن المپیکی، سهمیه حضور در بازیهای المپیک 2020 توکیو را بدست آوردند که سهم ایران از 6 سهمیه ممکن 3 سهمیه در اوزان 60، 77 و 130 کیلوگرم بود.
در آخرین مسابقات جهانی که به عنوان یکی از مراحل گزینشی المپیک در سال 2015 به میزبانی لاسوگاس در آمریکا برگزار شد، تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان موفق به کسب 3 سهمیه از 6 سهمیه ممکن شده بود.
کشتی فرنگی در مسابقات جهانی لاسوگاس در اوزان 75، 85 و 98 کیلوگرم توسط عبدولی، اخلاقی و رضایی به سهمیه رسید و در اوزان 59، 66 و 130 کیلوگرم دل به میادین بعدی بست.
ایران در قزاقستان در اوزان 67، 87 و 97 کیلوگرم دستش از سهمیه المپیک کوتاه ماند و در 2 رقابت باقیمانده باید شانس خود را آزمایش کند.
در بین کشورهایی که در نخستین رقابت گزینشی المپیک موفق به کسب بیشترین سهمیه شدند ایران، روسیه، ازبکستان و آلمان با بدست آوردن 3 سهمیه از 6 سهمیه ممکن بیشترین سهم را داشتند، که میتواند نتیجه قابل توجهی باشد.
کشورهای ترکیه، گرجستان، کوبا، قزاقستان، اوکراین، مجارستان، ارمنستان و صربستان نیز با کسب 2 سهمیه در ردههای بعدی قرار گرفتند.
ژاپن، دانمارک، مصر، سوئد، بلاروس، قرقیزستان، لهستان و استونی نیز هرکدام موفق به کسب یک سهمیه شدند.
از نکات جالب توجه عدم کسب سهمیه توسط کشورهایی مانند آذربایجان و کرهجنوبی بود که در دوره قبل المپیک صاحب مدال بودند. کرهشمالی هم میتوان در زمره ناکامان کسب سهمیه قرار داد بخصوص اینکه همواره در سبک وزن مدعی بودهاند.
اتحادیه جهانی کشتی بعد از مسابقات جهانی، برای هر قاره یک گزینشی قاره ای در نظر گرفته است و در نهایت یک گزینشی جهانی در بلغارستان.
مسابقات گزینشی المپیک در قاره آسیا از 8 تا 10 فروردین 1399 در شهر ژیان چین برگزار خواهد شد و در صورت کامل نشدن سهمیه ها کشتی گیران در رقابتهای گزینشی جهانی که 11 تا 14 اردیبهشت ماه در صوفیه بلغارستان برگزار می شود باید به میدان بروند.
دیدگاه تان را بنویسید