بنا: ترکیب لو رفت، چون دروغگو نیستم/ به مدال باشد نوروزی و سوریان را به جهانی میبُردم
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: برای من فرقی نمیکند چه اسمی روی تشک برود، اگر به مدال باشد نوروزی و سوریان را به مسابقات جهانی میبردم
به گزارش جی پلاس؛ در حالیکه کمتر از یک ماه دیگر تا شروع مسابقات جهانی قزاقستان و گزینشی المپیک زمان مانده است، طی روزهای گذشته انتشار غیررسمی اسامی نفرات اعزامی به مسابقات جهانی برای محمد بنا و شاگردانش حاشیهساز شد و تعدادی از کشتیگیرانی که متوجه عدم حضورشان در این رقابتها شده بودند، اقدام به ترک اردوی تیم ملی کردند.
البته در این بین نیز بر این التهابات در فضای مجازی افزوده شد به طوریکه حرف و حدیثهای گوناگونی در این خصوص مطرح شد و حتی برخی از بیرون کردن این نفرات توسط محمد بنا سخن گفتند؛ موضوعی که بنا با تعجب از آن یاد میکند و یا حتی مسائلی به مراتب بدتر از این.
البته محمد بنا خودش میگوید در تمام این سالها با چنین فضایی غریبه نبوده است و هر بار بعد از اعلام اسامی تیم ملی تعدادی که فکر میکنند حقشان حضور در مسابقات بوده است رفتارهای احساسی از خود بروز دادهاند که گاها باعث ایجاد حاشیه شده است، اما آقای خاص کشتی فرنگی همچنان تأکید دارد که انتخابهایش کاملا منطبق با معیارهای توضیح داده شده برای تمام کشتیگیران و بر اساس منافع ملی و با در نظر گرفتن خردجمعی بوده است و کسی نمیتواند مدعی ضایع شدن حقش باشد.
محمد بنا در حاشیه تمرین تیم ملی در خانه کشتی درباره تمام این حواشی توضیح داد و روشنگری کرد و با توضیح مرحله به مرحله فرآیند انتخاب نفرات اعزامی به مسابقات جهانی شفافسازی کرد که چگونه نفراتی مانند نوری، علیاری و گرایی و حتی مردانی شانس حضور در رقابتهای جهانی را از دست دادند.
* گفته بودم چیزی به اسم انتخابی رودررو نخواهیم داشت
سوال: درز اسامی نفرات اعزامی به مسابقات جهانی پیش از اعلام رسمی آن برای کشتی فرنگی حاشیهساز شد.
از روز اول که تیم را تحویل گرفتیم اعلام کردیم که نحوه تصمیمگیری مانند همان سالهای گذشتهای است که تیمهای ملی را انتخاب میکردیم. به فدراسیون و تمام کشتیگیران نیز اعلام کردیم که به هیچ عنوان چیزی به اسم مسابقه انتخابی به صورت رودررو نخواهیم داشت.
بعد از اینکه مسابقات قهرمانی کشور و به صورت غیر رسمی مسابقات باشگاههای جهان که در آن رامین طاهری قهرمان جهان را میبَرَد و جام تختی، برگزار شد؛ بر حسب نتایج این رقابتها، نفراتی به اردوی تیم ملی دعوت شدند. در کنار آنها مدالآوران مسابقات جهانی سال گذشته، 3 طلایی مسابقات جوانان جهان و نفرات سوم امیدهای جهان هم دعوت شدند. تمام اینها در اردوی تیم ملی جمع شدند و قرار بر این شد در پروسه آمادهسازی ما از زمانی که شروع میشود تا پایان آن که به مسابقات جهانی میرسد چیزی به عنوان انتخابی فرد به فرد و رودرو نداشته باشیم. همین مسابقاتی که به عنوان قهرمانی کشور و جام تختی برگزار شد ملاک ما برای دعوت از بهترینها و شناخت داشتههایمان بود.
* به هم ریختگی 2 سال گذشته کار ما را سخت کرده بود
سوال: اما ظاهرا هنوز عدهای به روش شما انتقاد دارند و نمیخواهند آنرا بپذیرند.
به هم ریختگی 2 سال گذشته کمی کار ما را سختتر کرده بود چرا که ابتدا باید آن موضوع را جمع و جور میکردیم. نفراتی مانند حسین نوری و مهدی علیاری اصلاً شرایط خوبی نداشتند و رها شده بودند. البته وقتی با مربیان تیم ملی صحبت کردیم گفتیم شرایط برای همه یکسان است و همه را به اردو دعوت کردیم، اما وقتی این نفرات به اردو آمدند متوجه شدیم که شرایط، شرایط خوبی نیست.
با این وجود مانند سابق گفتیم اجازه بدهیم کشتیگیران به اردو بیایند و با حضور در اردوی تیم ملی و شرکت در رقابتهای خارجی به جمعبندی در خصوص آنها برسیم. در اولین تورنمنت به جام وهبی امره ترکیه رفتیم که چند جوان در آن خوش درخشیدند. جام وهبی امره ترکیه، جایزه بزرگ مجارستان، قهرمانی آسیا و در نهایت تورنمنت بینالمللی گرجستان معیار ما برای محک زدن و شناخت نفراتمان بود که هر کدام فصل جداگانهای برای ما داشت، اما چیزی که برای مردم مهم است انتخاب تیم ملی است.
* هیچ کشتیگیری را بیرون نکردم/ کسانیکه انتخاب نشده بودند باید میماندند و کمک میکردند
همان زمان توضیح دادیم که چیزی به اسم انتخابی تیم ملی مانند گذشته نخواهیم داشت و بر حسب شرایط اردویی و مسابقات بینالمللی تصمیمگیری خواهیم کرد. اگر میخواستیم و فکر میکردیم، با وجود اینکه آنچنان دستمان پرمایه نبود، انتخابی تیم ملی برگزار کنیم بعد از انتخابی هر کشتیگیری که بازنده میشد میرفت و دیگر برای کمک به سایر ملیپوشان در اردو نمیماند. مانند همین الان که وقتی برخی فهمیدند انتخاب نشدهاند اردوی تیم ملی را ترک کردند. متأسفانه صحبتهای خوبی از سوی برخیها در فضای مجازی مطرح نشد و گفتند که ما را بیرون کردند در حالیکه من هیچکس را بیرون نکردم و وظیفه آنها بود که بمانند و به سایر اعضای تیم کمک کنند. به عنوان مثال بعد از اعلام ترکیب تیم برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا بسیاری از کشتیگیرانی که حقشان بود به مسابقات بروند در اردو ماندند و به رفقایشان کمک کردند.
سوال: شاید خیلیها فکر میکردند مانند گذشته بندی، تبصرهای، چیزی برای کمک به آنها ایجاد میشود و امتیازی برای آنها که کمی از بقیه عنواندار تر هستند بوجود خواهد آمد.
* برخی بدلیل عملکرد ضعیف خودشان از گردونه خارج شدند
به تمام کشتیگیران این موضوع را گفتم که انتخابی رودرو نخواهیم داشت و به همین دلیل است که روی این موضوع تأکید میکنم؛ انتخاب ما به صورت فصل به فصل از دلِ رقابتهای بینالمللی بود که در آن شرکت میکردیم. در این رقابتها عملکرد ضعیف برخیها و حتی نفرات اول جام تختی از گردونه خارج شدند؛ مانند یوسف قادریان که 2 بار، هم در قزاقستان و هم در مجارستان امتحان شد و در هر دو رویداد یک کشتی گرفت؛ یا الیاسی که در مجارستان و امیدهای آسیا امتحان شد و او هم از گردونه خارج شد. مصیب اکبری هم همینطور؛ اول اینکه او اصلا شرایط حضور در وزن 55 کیلوگرم را نداشت ضمن اینکه در تمرین با خدری هم دچار مصدومیت شد، اما عملاً بدون تعارف میگویم ما هم نظری روی او نداشتیم. البته کشتیگیرانی مانند محمدرضا و محمدعلی گرایی که در جام تختی اول شده بودند فرصت حضور در قهرمانی آسیا را پیدا کردند.
سوال: در قهرمانی آسیا بدون هیچ بند و تبصرهای نفراتی مانند نوری و علیاری را اعزم کردید؟
برای اینکه تیمم را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا از نظر روحی ارتقا دهم گفتم از کشتیگیران با تجربه و بهترینها استفاده کنم. نوری و علیاری جزو بهترینهای کشتیگیران ما بودند، چون میخواستیم با قهرمانی در آسیا شروع خوب و با روحیهای برای ادامه راه داشته باشیم از بهترینها استفاده کردیم. به هر حال آن مسابقات هم تمام شد و کشتیگیران ما برخی عملکرد درخشانی داشتند و برخی دیگر در حد انتظار ظاهر نشدند. حسین نوری قهرمان شد، اما به هیچ عنوان از او راضی نبودم چون حریفانش در حد او نبودند.
حتی در مصاحبههایی که بعد از بازگشت از رقابتهای قهرمانی آسیا داشتم درباره اینکه از نفرات شاخص و عنواندار در این مسابقات استفاده کردم گفتم که نفرات شاخص در تیم من وجود ندارد و همه برای من یک شکل هستند؛ نفر اول و دوم نداریم؛ هیچموقع نمیتوانید بگویید که چون فلان کشتیگیر عضو تیم ملی بوده و مدال دارد باید در مسابقات جهانی هم شرکت کند چرا که امکان دارد براساس عملکرد آنها در اردوهای تیم ملی و تورنمنتهای مختلف تغییرات داشته باشیم.
* در قزاقستان یکسری از گرههای ما باز شد
در مسابقات قزاقستان یکسری از گرههای ما باز شد. به عنوان مثال حسین نوری که قهرمان آسیا شده بود و سابقه زیادی در تیم ملی داشت را کنار گذاشتیم و 4 کشتیگیر دیگر را در 87 کیلو به آنجا بردیم. مهدی فلاح، رامین طاهری، هادی ساروی و یوسف قادریان کشتی گرفتند. در اوزان دیگر هم همین دید را داشتیم چرا که مسابقات سطح بالایی داشت. کشتیگیری مانند جواد رضایی که حسابی روی او باز نکرده بودیم کشتیهای بسیار خوبی گرفت. نجاتی هم همانجا سیمینوف را برد و طلا گرفت. رامین طاهری آنجا کشتیهای واقعاً خوبی گرفت و ساروی را هم شکست داد و تنها در فینال روی اشتباهی که آن هم تقصیر من به روس باخت و دوم شد.
از این 4 کشتیگیری که در 87 کیلوگرم به قزاقستان برده بودیم یک نفر به اسم طاهری بیرون آمد. در 77 کیلوگرم پیام بویری و پژمان پشتام به قزاقستان اعزام شدند. بویری نتوانست کشتیهای خوبی بگیرد، اما پشتام با عملکرد خوبش خود را به ما تحمیل کرد. به همین ترتیب جواد رضایی، نجاتی، پشتام و طاهری از این مسابقات بیرون آمدند. همین روند ادامه داشت و در اردوهای تیم ملی کشتیگیران تمرین میکردند تا اینکه به مسابقات گرجستان رسیدیم. ابتدا قرار بود به تورنمنت لهستان برویم که متأسفانه نشد، اما چون انتخابی رودررو نداشتیم گفتم تمام نفراتی که در طول این ماهها از فیلترهای لازم عبور کردهاند در کنار کشتیگیرانی مانند نوری، علیاری و گرایی که عملکرد نزدیکی با هم وزنهایشان دارند در گرجستان محک بخورند تا هر کدام که نمایش بهتری داشتند فرد منتخب ما در هر وزن مشخص شود.
سوال: تا اینکه خیل مصدومان از راه رسیدند...
* علیاری توقع داشت بین او و ساروی انتخابی رو در رو بگذارم
در همین حال و هوا بودیم که علیاری با یک MRI آمد که 30 درصد از عضله دستم پارگی دارد؛ البته قبل از آن هم پایش ضرب خورده بود. به من گفتند با این پارگی به هیچ عنوان نمیتواند اعزام شود که از من پرسید چه میشود که گفتم باید صبر کنی تا ببینیم نتیجه نفرات اعزامی به گرجستان چه میشود. ما بعد از تورنمنت قزاقستان ساروی را با تشخیص فنی از 87 به 97 کیلوگرم آوردیم تا در گرجستان محک بخورد. تمرینات خوبی هم انجام داد و کشتیهای خوبی هم در گرجستان گرفت.
علیاری واقعاً آسیبدیدگیاش جدی بود و دکتر ملک محمدی به من گفت تا 3 ماه دیگر امکان خوب شدن این پارگی وجود ندارد. البته علیاری به اردو برگشت و تمرین میکرد، اما من نمیدانستم که با چه شرایطی تمرین میکند. علیاری از من توقع داشت با توجه به عناوینی که دارد بین او و ساروی انتخابی رو در رو بگذارم. در حالیکه من از همان ابتدای کار به همه اعلام کرده بودم نحوه انتخاب تیم ملی به چه شکل خواهد بود. از طرفی زمانی نداشتیم؛ ساروی در گرجستان کشتی گرفته بود و حداقل به چند روز زمان نیاز داشت تا بدنش برگردد و ریکاوری کند. از سوی دیگر علیاری حدود 104 کیلوگرم وزن داشت و اگر میخواست وزن کم کند بدون شک آسیبدیدگیاش تشدید میشد. اصلاً فرض کنیم علیاری، ساروی را هم میبُرد، اما با چه منطقی باید او را به مسابقات با وجود آن آسیبدیدگی شدید اعزام میکردیم؟
سوال: حسین نوری هم مدعی اعزام به مسابقات جهانی بود...
* به طاهری گفتم با یک پا هم که شده باید کشتی بگیری
درباره حسین نوری، ما اسامی نفرات اعزامی به گرجستان را داده بودیم و بلیت هم برای همه تهیه کرده بودیم که یک روز در تمرین دیدم نوری روی مچ پایش یخ گذاشته است؛ همان قسمتی که سابقه آسیبدیدگی قدیمی داشته است. او هم نامه پزشکی آورد که باید 10 روز پایش در آتل باشد. 2 روز قبل از اعزام به تورنمنت گرجستان، او هم از من سؤال کرد که چه کار باید بکنم که گفتم تو هم باید صبر کنی و ببینیم حریفانت چه نتیجهای خواهند گرفت.
نوری هم اصرار داشت که میتواند با آمپول و بیحسی کشتی بگیرد، اما به هیچ عنوان منطقی نبود چرا که ممکن است در حالت بیحسی آن آسیبدیدگی تشدید و مزمن شود و به تیم ضربه بزند. به همین خاطر رامین طاهری که از باشگاههای جهان شروع کرده بود و قهرمان جهان را شکست داده بود و در جام تختی هم عملکرد خوبی داشت و پله پله بالا آمده بود، انتخاب شد. البته طاهری بعد از جام باشگاههای جهان به من گفت که در جام تختی به من استراحت بدهید که گفتم حتماً باید کشتی بگیری که در مسابقات دوم شدیداً آسیب دید و گفت نمیتوانم کشتی بگیرم که به او گفتم اگر با یک پا هم شده باید کشتی بگیری که تا فینال آمد و به قادریان باخت، اما به اردوی تیم ملی دعوت شد. پس از آن طاهری به قزاقستان و گرجستان اعزام شد که نتایج قشنگی هم گرفت؛ در کنار او حسین نوری نتوانست به آمادگی لازم برسد.
* برای من فرقی نمیکند چه اسمی روی تشک برود
برای من فرقی نمیکند چه اسمی روی تشک برود؛ من همیشه آمادهترین فرد را انتخاب میکنم، اما نوری نباید انتظار داشته باشد با توجه به آسیبدیدگی که برای او به وجود آمد و یک ماه قبل از مسابقات جهانی باید پایش 10 روز در آتل باشد، او را انتخاب کنم. نوری واقعاً صدمه دیده بود و ممکن بود اعزامش به تیم ضربه بزند. به خود او هم گفتم هر کسی دوست دارد به تیم ملی برسد، اما من نمیخواهم توریست به مسابقات ببرم؛ وقتی مصدوم هستی و نمیتوانی کشتی بگیری هر قدر هم که دوست داشته باشی.
من به عنوان سرمربی مسئول هستم و وظیفه دارم واقعیتها را ببینم و بگویم، اما چون محمد بنا هستم همه از من جور دیگری انتظار دارند. من باید بهترین نفرات را برای هر وزن انتخاب کنم به همین دلیل طاهری را انتخاب کردم.
سوال: تکلیف گرایی چه شد او که عملکرد خوبی در مسابقات بینالمللی داشت؟
گرایی یک ماه قبل در تمرین با جواد رضایی عضله پهلویش لِه شد که پزشکان گفتند با توجه به اینکه در کوران تمرینات است زمان زیادی برای بهبود نیاز دارد. شاید اگر در کوران تمرینات نبود خیلی بهتر و سریعتر بهبود پیدا میکرد، اما ما در اوج و فشار تمرینات بودیم. چیزی حدود 20 روز او نمیتوانست تمرینات کشتی را به درستی انجام دهد و حتی کارهای ایستگاهی را هم نمیتوانست کامل انجام دهد. وقتی میخواهیم در رویدادی مانند جهانی شرکت کنیم باید کاملا آماده شویم. در روزهای آخر هم میگفت تمرین میکنم، اما خاک نمینشینم. حتی برادر بزرگترش گفت شما چهکار دارید با آمپول بیحسی روی تشک میرود و کشتی میگیرد که گفتم به هیچ عنوان موافق این موضوع نیستم. شاید با آمپول بیحسی بتواند دردش را کم کند و موقتاً تمرین کند، اما به هیچ عنوان این آسیبدیدگی نه تنها بهتر نمیشود بلکه تشدید و مزمن خواهد شد.
تمام اتفاقاتی که در خصوص این 3 کشتیگیر رخ داده بود، این بود. هر 3 نفر آسیب دیده بودند؛ چون درد رضا گرایی، عکس پارگی دست علیاری و آسیبدیدگی مچ پای نوری را دیده بودم این تصمیم را گرفتم.
سوال: اما در فضای مجازی انتقادات تندی به شما شد
* مطالب فضای مجازی فاصله زیادی با واقعیت دارد
متأسفانه مطالبی در صفحات مجازی مطرح میشود که فاصله زیادی با واقعیت دارد. من در تمام این سالها دیدی پدرانه به تمام کشتیگیرانم داشتم و هیچ موقع بد هیچکدام از آنها را نخواستهام و همیشه سعی کردم دیدی یکسان به تمام این نفرات داشته باشم و در کنار آن بهترینها را برای حضور در مسابقات انتخاب کنم.
سوال: دلیل عدم اعزام مردانی چه بود؟
مردانی میدانست که تورنمنت گرجستان چقدر برای کادر فنی اهمیت دارد؛ او هم از ناحیه گردن آسیبدیدگی کهنه و شدیدی داشت، اما گفت اگر اجازه بدهید آمپول میزنم و با بیحسی کشتی میگیرم، اما چون آسیبدیدگی او مشکوک به پارگی بود گفتم اگر آمپول بیحسی را بزنی چون درد را احساس نمیکنی ممکن است در فشار تمرین و مسابقه پارگی کامل اتفاق بیافتد و سلامتیات به خطر بیافتد. به او هم گفتم صبر کن تا ببینیم حریفانتان در گرجستان چه کار میکنند از بدشانسی این 4 نفر تمام رقبایشان خوب نتیجه گرفتند وگرنه برای من چه فرقی میکند.
* اگر به مدال است نوروزی و سوریان را به مسابقات جهانی میبردم
خود آنها بهتر از هر کسی میدانند؛ به هر کسی که دروغ بگویم به خدا که نمیتوانیم دروغ بگوییم. متأسفانه کشتیگیر وقتی در چنین شرایطی قرار میگیرد و در مسابقهای میبازد، آخرین مقصر را خودش را میداند و تمام زمین و زمان را به هم میبافد تا از زیر بار تقصیر شانه خالی کند. 100 بار به تمام آنها گفتهام که تمام شما مانند بچههایم هستید و هیچ فرقی برای من ندارید، اما وقتی قرار است به مسابقات برویم به عنوان سرمربی تیم ملی مسئول هستم و وقتی آماده نیستید نمیتوانم نظری روی شما داشته باشم. اگر به مدال است نوروزی و سوریان را به مسابقات جهانی میبردم.
سوال: اما ظاهر ماجرا این است که شما دو عنواندار جهانی و یک قهرمان آسیا را کنار گذاشتید و خیلی از مردم که شاید شناخت دقیقی از کشتی نداشته باشند نامهایی که قرار است به مسابقات جهانی بروند را نمیشناسند که شاید باعث نگرانی شود.
شاید این نگرانی برای افرادی که از این نفرات شناخت ندارند وجود داشته باشد، اما برای من که شب و روز با آنها زندگی کردم و سالها به این شناخت فنی رسیدهام، وجود ندارد. کشتیای که علیاری با این آسیبدیدگی قرار است بگیرد شک نکنید ساروی جوان و سرحال هم میتواند بگیرد، یا کشتیای که رامین طاهری میتواند بگیرد شاید حسین نوری هم نتواند بگیرد چون صدمه دیده است. وقتی چندین مهره اصلی ما صدمه دیده هستند چارهای جز این نداریم که از نفرات جوانتر استفاده کنیم. به هر حال تمام این کشتیگیران دوست دارند به هر قیمتی باشند، اما هیچکس اندازه من و همکارانم در اردوهای تیم ملی نبودهاند که ببینند کدامیک از آنها مستحق حضور در مسابقات جهانی هستند.
سوال: آیا بابت این جوانگرایی نگران نیستید؟
یک تیم جوان را انتخاب کردهام که خیلی از آنها برای اولینبار است حضور در چنین میدانی را تجربه میکنند، اما به تمام آنها ایمان دارم و افتخار میکنم. شک نکنید در وضع موجود بهترین نفرات انتخاب شدهاند و بعد از 8 ماه با همکارانم روی این ترکیب به اجماع رسیدهایم.
زمانی من خودم مینشستم و ترکیب تیمم را انتخاب و اعلام میکردم، اما حالا برای تکتک نفرات از همکارانم مشورت میگیرم. شاید در برخی از اوزان نظر من روی اعزام کشتیگیر دیگری بوده است، اما با مشورت همکارانم فرد دیگری انتخاب شده است؛ به هیچ عنوان هیچکدام از این تصمیمات جمعی را وتو نکردهام.
تمام داشتههای کشتی فرنگی در حال حاضر این نفرات هستند که 2 - 3 کشتیگیر با تجربه در بین آنها هستند. نفراتی هم که انتخاب شدهاند باید به کارنامه آنها در ردههای نوجوانان و جوانان نگاه شود. امین کاویانی 2 طلای جوانان جهان را دارد آن هم همین چند ماه قبل. ببینید چطور آمده است؛ طلای جوانان جهان، برنز امیدهای جهان، طلای جام وهبی امره، طلای امیدهای آسیا و طلای گرجستان. این نیست که من گرایی را کنار بگذارم و سلیقهای یک نفر را انتخاب کنم. کاویانی هم برای خودش یک نابغه است هرچند رضا گرایی هم قابلیتهای بالای دارد، اما او سلامت نیست و این یکی سالم است، رامین طاهری هم همینطور. ساروی همین شش ماه قبل قهرمان جوانان جهان شده است.
شاید قسمت این بوده است که شرایط به گونهای شود که ما جوانگرایی کنیم آن هم یک جوانگرایی کامل؛ به غیر از قاسمی و عبدولی تمام این نفرات جوان و زیر 24 سال هستند.
سوال: شاید برخیها بگویند مانند تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی 2017 جوانگرایی اجباری صورت گرفته است که ناکامی احتمالی توجیه شود.
* برای توجیه شکست احتمالی جوانگرایی نکردم
به هیچ عنوان اینطور نیست؛ برای توجیه شکست احتمالی جوانگرایی نکردم. قول میدهم تمام این نفرات با تمام وجودشان بجنگند. متأسفانه در این چند روز حواشی زیادی اطراف تیم به وجود آمد که کمی شرایط را برای ما سخت میکند و قهرمانانی که حس کردند شاید حقشان نادیده گرفته شده است معترض شدند، اما من حدود 30 نفر را در اردو دارم که تمام آنها مدعی حضور در مسابقات جهانی هستند، اما در نهایت 10 نفر را بیشتر نمیتوانیم انتخاب کنیم. این موضوع از سالها قبل هم بوده است و فضایی بین نفرات انتخاب شده و انتخاب نشده به وجود میآید که بار روانی ایجاد میکند. قول میدهم چند روز دیگر تمام این حواشی جمع میشود و همه با یک انرژی مثبت و خوب عازم مسابقات جهانی شویم؛ چه کسی میداند شاید بهترین نتیجه را هم گرفتیم.
* چون نمیتوانم دروغ بگویم ترکیب لو رفت
قرار نبود نفرات اعلام شود، اما از نظر قانونی در زمان مشخصی باید اسامی تیم را به اتحادیه جهانی اعلام کنیم، اما چون من نمیتوانم به بچههایم دروغ بگویم و از طرفی آنها هم زرنگ هستند ترکیب لو رفت. وقتی یکی یکی پیش من میآمدند و سؤال میکردند نمیتوانستم به آنها دروغ بگویم از من میپرسیدند جریان ما چه میشود اولین کسی که آمد دو سه روز پیش علیاری بود که به او گفتم شما صدمهدیده هستید و فرد منتخب من هادی ساروی است که همین دلایل بالا را هم برای او توضیح دادم اما هرچه میگفتم برای کشتیگیری که انتخاب نشده قانعکننده نیست.
سوال: اما سطح توقعات از کشتی فرنگی و محمد بنا همیشه بالا بوده و هست.
نمیخواهم توجیه کنم، اما از این تیم جوان باید به اندازه خودش توقع داشت همه میتوانند از سعید عبدولی توقع داشته باشند، اما نمیتوان توقعی که از او داریم از نفراتی مانند ساروی یا کاویانینژاد داشته باشیم. به خود سعید هم گفتهام تمام این 9 نفر یک طرف و تو یک طرف دیگر. من هم بسیار امیدوارم که بتواند مدال بگیرد؛ حالا رنگش را نمیگویم، اما انشاءالله حتماً روی سکو میرود.
* ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان به شرح زیر است:
55 کیلوگرم : پویا ناصرپور
60 کیلوگرم: علیرضا نجاتی
63 کیلوگرم: میثم دلخانی
67 کیلوگرم: حامد تاب
72 کیلوگرم: امین کاویانینژاد
77 کیلوگرم: محمدعلی گرایی
82 کیلوگرم: سعید عبدولی
87 کیلوگرم: رامین طاهری
97 کیلوگرم : محمدهادی ساروی
130 کیلوگرم: امیر قاسمی منجزی
به گزارش جی پلاس؛ رقابتهای جهانی کشتی و گزینشی المپیک روزهای 23 تا 31 شهریورماه در شهر نورسلطان کشور قزاقستان برگزار می شود و 108 کشتی گیر (آزاد، فرنگی و زنان) در 6 وزن المپیکی، سهمیه حضور در المپیک 2020 توکیو را بدست می آورند.
دیدگاه تان را بنویسید