گیمرهای نوجوانان ایرانی با درآمدهای میلیونی
می توانید یک گیمر حرفه ای شوید و پول پارو کنید اگر بتوانید به همان اندازه که برای یک شغل در دنیای واقعی وقت می گذارید، زمان صرف کنید. بعلاوه استعداد در تجارت نیز یکی از بایدهایی است که برای این حرفه نوظهور جهانی باید داشته باشید. البته قبل شروع با دنیای واقعی خداحافظی کنید!
به گزارش جی پلاس، رشد تکنولوژی راه پول درآوردن را راحت تر از گذشته کرد. می پرسید چگونه؟ پاسخ ساده است؛ فقط کافی است بازی کنید!یک گیمر حرفه ای شوید و ماهیانه میلیون ها تومان پول درآورید، شغلی که خیلی ها در همین لحظه در جهان و در کشور خودمان در حال انجام آن هستند. گیمرهایی که بازی برایشان تجارت است و وقت و پولشان را هدر نمی دهند.
یکی از اصطلاحاتی که در این بازی ها رواج دارد Gold farming است. در معادل فارسی کشت طلا یا طلاکاری معنی می دهد که بازیکن حاضر است برای کسب اعتبار مالی در دنیای مجازی با پول واقعی در دنیای واقعی آن را بخرند.شغل گیمرها برایشان به این شکل تعریف می شود که باید ساعت ها در آن تلاش کنند، امتیاز بگیرند، پیشرفت کنند و بعد حاصل زحمات شان را به گیمرهای کم حوصله بفروشند.
شاید به این فکر می کنید که این کار فقط یک تفریح است اما جالب است بدانید در سراسر جهان افرادی هستند که به عنوان یک بیزینس هدفمند به این موضوع نگاه می کنند.به عنوان نمونه کره جنوبی از سال 2001 تبدیل به مکانی برای پول سازی از بازی ها شد و چین پس از آن همین روند را در پیش گرفت؛ امروز اما هیچ کسی به گرد پای چینی ها در گلد فارمینگ نمی رسد.
Wow7gold عنوان یک شرکت اینترنتی است که میلیون ها یوان در سال از فروش امتیازهای داخل بازی World of Warcraft به دست می آورد. ناگفته نماند این بازی در حال حاضر پول ساز ترین و محبوب ترین بازی گیمرهای ایرانی نیز هست.
اما یک سوال کاملا علمی وجود دارد؛ انجام این عمل، دستاوردی منفی برای ذهن ما به همراه خواهد داشت یا بالعکس؟ جواب کاملا روشن است: هر دو.بازی های رایانه ای از نگاه مثبت باعث پیروی از دستورالعمل ها، حل مشکلات و منطق، همکاری دست و چشم، چند وظیفگی، تفکر سریع، دقت، آگاهی لحظه ای، افزایش مهارت های خواندن، استقامت، ریاضیات، استقامت، تمرکز، ریسک پذیری و افزایش روحیه کارتیمی و غیره می شود.و به لحاظ منفی، خشونت، ایزوله شدن اجتماعی افراد، بازماندن از تحصیل، عدم تعادل با خانواده، فشار اعصاب و اعتیاد به بازی را به همراه می آورند.
از طرف دیگر فراموش نکنید که این کار آنقدرها هم که به نظر می رسد راحت نیست. در واقع ریسک چنین فعالیت هایی بالا است چراکه به ازای هر فردی که توانسته از بازی کردن پول زیادی به دست آورد، صدها نفر وجود دارد که تلاش کردند و شکست خوردند.
در همین راستا با یک کارشناس حوزه بازی های رایانه ای به گفت و گو نشستیم که در ادامه می خوانید:
درآمد بازی رایانه ای برای هر فرد در ایران؛ بیش از 6 میلیون تومان
البرز ملاز کارشناس بازی های رایانه ای با اشاره به اینکه برای کسب درآمد از این حرفه لازم است وقت زیادی را برای بازی صرف کنیم، گفت: برای پول سازی باید مطمئن باشیم که در آن به اندازه کافی حرفه ای هستیم، حال بسته به توانایی ما می توان چندین بازی را به شکل همزمان ادامه دهیم.
او ادامه داد: فروش اکانت ها راهی برای کسب درآمد است اما فروش اکانت در برخی از پلی فرم ها غیرمجاز است. راه دیگرمشاوره یا کوشینگ است به این شکل که بعضی از افراد یکسری از قلق ها را به دیگران می فروشند البته این مورد بازار خوبی ندارد. روش دیگر نیز جمع آوری منابع بازی است به این ترتیب که فرد وقت می گذارد و منابع آن بازی را که شامل موارد مشخصی است جمع آوری کرده و با استفاده از آن ها به پول می رسد. البته ناگفته نماند اکثر بازی ها فروش اکانت یا منابع به سایر افراد را غیرمجاز اعلام کرده اند.
این کارشناس گروه سنی 17 تا 25 سال را جز پرطرفدارترین قشر بازی های رایانه ای دانست و افزود: گروه های سنی پایین تر اغلب بازی را برای سرگرمی انجام می دهند در حالی که افراد 17 تا 25 ساله از بازی ها کسب درآمد می کنند و در یک کلام بازی را تجارت می بینند.
او ادامه داد: گیمرهایی که به وسیله بازی کسب درآمد می کنند باید مانند شغل واقعی زمان صرف کنند تا بتوانند پول دربیاورند. یعنی به همان اندازه که وقت برای کار در دنیای واقعی صرف می شود باید همان اندازه وقت برای بازی گذاشته شود. این درحالی است که اگر هدف کسب درآمد عالی از بازی باشد باید زمان نسبتا زیادی صرف آن شود.
او با بیان اینکه کسب درآمد از بازی ها کاملا متغییر است و حتی نوع بازی که فرد انتخاب می کند موثر خواهد بود عنوان کرد: بازی هایی از نظر درآمدزایی موثرند که پلیرهای نسبتا زیادی دارند و اصطلاحا open word هستند . این بازی ها موقعیت های زیادی را برای معامله ایجاد می کنند که می توانند برای فرد پول ساز باشند.
ملاز میزان درآمد زایی از بازی ها در ایران را بسته به مهارت و تجربه شخص را متغییر دانست و گفت: معامله ها اکثرا در غالب دلار انجام می شود البته قیمت پایین تری نسبت به دلاری که در کشور مصوب است؛ می توان گفت فردی که مدتی کار کرده و حرفه شده از یک تا بالای شش میلیون تومان در ماه می تواند درآمدزایی کند.
اکانت های نامعتبر راهی برای فروش بازی به خارجی ها
او به معامله هایی که از راه فروش اکانت بازی با خارج از کشور انجام می شود اشاره کرد و گفت: با توجه به تحریم های بانکی که اکنون درگیر آن هستیم این کانال مالی مسدود شده است. در حال حاضر به شکل محدود با کمک گرفتن از اکانت های غیرمعتبر که امکان ریسک زیادی دارند برخی از این معامله ها صورت می گیرد.
این کارشناس در پایان با بیان اینکه صنعت بازی روز به روز در حال پیشرفت است و یکی از پرطرفدارترین ها در جهان امروز است گفت: این موضوع نباید موجب شود تا کودکان و نوجوانان ما تمام زندگی شان را صرف بازی کنند؛ در این راستا وظیفه والدین، نظارت درست بر زمانی است که فرزندشان برای بازی می گذارد اما جلوگیری و دیوارکشی برای عدم بازی کودکان نیز درست نبوده چرا که همانطور که یک بازی می تواند اثرات مخرب داشته باشد به همان اندازه بر رشد مغز و حتی تجربیات فردی برای زندگی او در بزرگسالی مثبت و موثر است. کماکان که همین روزها نیز با در آمد حاصل از بازی به اقتصاد خانواده نیز کمک می کنند.
دیدگاه تان را بنویسید