بنی‌تمیم: فدراسیون کشتی را با ۱۳ میلیارد بدهی تحویل گرفتیم

سرپرست پیشین فدراسیون کشتی گفت: فدراسیون را با ۱۳ میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتیم و بدهی ۵ میلیاردی موجود در مقابل حجم فعالیت‌ها چیزی نیست.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، حمید بنی‌تمیم سرپرست پیشین فدراسیون کشتی در مورد ارقامی که در مورد بدهی‌های این فدراسیون در رسانه‌ها مطرح می‌شود، گفت: این موضوع حواشی زیادی را برای ورزش اول کشور به وجود آورده است که از سه منظر قابل بررسی است.

وی ادامه داد: منظر اول، مربوط به سؤالات مردم است که به عنوان ولی‌نعمت کشتی وظیفه داریم به آنها پاسخگو باشیم. در حالت دوم ممکن است این سؤالات از طریق مراجع ذیصلاح و ممیزی‌ها مطرح شود، اما حالت سوم، به واسطه فضای مجازی است که مشخص نیست چه کسانی دنبال چه هدفی هستند.

*  ارقامی که به عنوان بدهی ارزی فدراسیون ارائه می‌شود دقیق نیست

سرپرست پیشین فدراسیون کشتی تصریح کرد: تمام فدراسیون‌ها هر ساله گزارش مالی خود را به اعضای مجمع ارائه می‌دهند، این گزارش پیچیدگی خاصی هم ندارد؛ درآمدها و هزینه‌ها. در بخش درآمد منبع درآمدها وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و بخش خصوصی به عنوان حامی مالی هستند. در بخش هزینه‌ها هم هزینه برگزاری اردوها، مسابقات و اعزام‌ها را دربرمی‌گیرد. این گزارش در مجمع ارائه شد و هیچ مشکلی نداشتیم، هر ساله در سمینار هیأت‌های کشتی، گزارش مالی به صورت 3 ماه یکبار به اعضای مجمع ارائه می‌شود. 

بنی‌تمیم ادامه داد: ارقامی که به عنوان بدهی ارزی مبنی بر بدهی ۲۷۰ هزار فرانکی فدراسیون کشتی به اتحادیه جهانی ارائه می‌شود دقیق نیست، چرا که حدود ۱۱۸ هزار فرانک مربوط به میزبانی جام جهانی کشتی فرنگی که قرار است آذرماه سال جاری در خوزستان برگزار شود، دربرمی‌گیرد که هنوز برگزار نشده است. قرارداد برگزاری این مسابقات با شریعتی استاندار خوزستان منعقد شده و تمام هزینه‌ها با استان خوزستان است. ۷۰ هزار فرانک نیز مربوط به چهار مورد جریمه دوپینگ کشتی‌گیران است که باید توسط آنها پرداخت شود.

* ۵ میلیارد بدهی با این حجم کاری، مبلغ زیادی نیست

وی درباره بدهی ۲۴ میلیاردی فدراسیون گفت: فدراسیون کشتی را با ۱۳ میلیارد بدهی تحویل گرفتیم که اگر پرداخت نمی‌کردیم، اکنون ۸ میلیارد در صندوق فدراسیون وجود داشت، ۱۳ میلیارد را پرداخت کردیم و اکنون ۵ میلیارد بدهی وجود دارد که با این حجم کاری، مبلغ زیادی نیست. 

سرپرست پیشین فدراسیون کشتی در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود بخش عمده‌ای از این بدهی مربوط به بدهی‌های درون‌سازمانی از جمله بدهی به شرکت توسعه و تجهیز است که برخی معتقدند از این جیب به آن جیب می‌شود و در قسمت بدهی‌ها آورده نشده، عنوان کرد: نه تنها ما بلکه بیشتر فدراسیون‌ها مخالف اجاره مکان‌های ورزشی بودند. ما هم از سال ۸۸ به این شرکت بدهکاریم که البته طبق توافقی که با کریمی داشتیم، مبلغ عمده‌ای از آن تهاتر شد. حدود ۵ میلیارد تومان از این بدهی‌ها تهاتر شد و به این توافق رسیدیم که در قراردادهای جدید مبلغ اجاره‌بها به آن صورت گرفته نشود، چرا که ما از خانه‌های کشتی یک و دو درآمدزایی نداریم که بخواهیم اجاره‌بها پرداخت کنیم.

* بخش عمده مطالبات داوران مربوط به زمان مرحوم خطیب بوده نه خادم

بنی‌تمیم در خصوص بدهی‌هایی که به آژانس هواپیمایی، شرکت ماه عسل و حق‌الزحمه داوران دارند، گفت: عمده بدهی‌های عنوان شده مربوط به همین ۳ مورد و بقیه در حد ۱۰، ۱۵ میلیون تومان است. بالاترین مبلغ که حدود یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است به آژانس هواپیمایی است که در زمان من ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت شد. ماه‌عسل هم ۴۰۰ میلیون تومان طلبکار بود که ۲۰۰ میلیون تومانش پرداخت شد و قرارداد جدید منعقد کردیم چون برای مسدود کردن حساب‌ها شکایت کرده بودند و برای قسط‌بندی و پرداخت مطالبات توافق کردیم. بدهی‌ها درست است، اما فدراسیون کشتی با کمک حامی مالی خود هتلی ساخته است که ۱۵۰ میلیارد تومان ارزش دارد. 

وی درباره مطالبات داوران عنوان کرد: بابت حق الزحمه و ایاب و ذهاب قضاوت داوران فکر می‌کنم رقمی حدود ۵۰۰ میلیون تومان بدهکاریم که عمده آن مربوط به زمان مرحوم خطیب بوده نه آقای خادم که بیشترش پرداخت شده، رقم بزرگی نیست، چرا که قرارداد یک ورزشکار خیلی بیشتر از این رقم است. نکته اصلی این است که بلافاصله بعد از استعفای خادم و ارائه گزارش مالی در مهرماه، مبلغ تمام بدهی‌ها به صورت مکتوب به وزیر ورزش ارائه شده است. 

 

دیدگاه تان را بنویسید