رئیس کمیته پزشکی فدراسیون وزنه‌برداری گفت: رمز موفقیت دکتر امینی و تیمش در پروژه درمانی سهراب مرادی این بود که آنها این کار را با عشق و علاقه به ایران دنبال کردند.

به گزارش جی پلاس، داود باقری در مورد وضعیت سهراب مرادی اظهار داشت: مرادی در آلمان تمریناتش را شروع کرد. دلیل این کار هم این بود که گروه پزشکی می‌خواست ببیند آیا کارهای درمانی که در هانوفر روی مرادی انجام شده، در حین انجام تمرین وزنه‌برداری علائم آسیب‌دیدگی‌اش را تغییر نمی‌دهد و بدتر نمی‌کند که خوشبختانه وضعیت او خوب بود. وقتی هم به ایران برگشتیم او توانست بدون هیچ مشکلی تمرین کرده و در اختیار کادرفنی تیم ملی قرار بگیرد.

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون وزنه‌برداری با اعلام این موضوع که در مقطع کنونی چیزی که اهمیت دارد آغاز تمرینات سبک و پله به پله مرادی برای بازگشت به اوج است، خاطرنشان کرد: او نزدیک به 4 ماه تمرین وزنه‌برداری نکرده و باید کارش را سبک آغاز کند تا بازتوانی به شکلی درست صورت بگیرد. با کاری که در هانوفر انجام شد او دیگر مشکلی برای تمرین کردن ندارد،‌ اما ما باید به این موضوع به عنوان یک پروژه نگاه کنیم که اصل بازگرداندن سهراب مرادی به صحنه رقابت‌هاست و نمی‌شود اینطور تلقی کرد که با بازگشت از هانوفر، کار درمانی او تمام شده است. همه تلاش‌ها بر این است که ان‌شاءالله تا المپیک او آمادگی‌اش را حفظ کند.

باقری با اشاره به نظارت دکتر امینی بر روند بدنی و درمانی سهراب مرادی تاکید کرد: دکتر امینی این مسئولیت را قبول کرد که بر روند درمانی سهراب مرادی نظارت داشته باشد و به عنوان مسئول پروژه اگر باز هم به اقدامی لازم بود، زیر نظر او صورت بگیرد.

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون وزنه‌برداری که همراه با مرادی راهی هانوفر شده بود، در مورد اینکه چرا آنها در کمتر از یک ماه به ایران بازگشتند، گفت: روند درمانی خداراشکر خیلی خوب پیش رفت و دکتر امینی اعلام کرد که به هدف درمانی‌اش در 16 روز رسیده و از این وضعیت راضی بود. تمام علائم سهراب مرادی برطرف شده بود و خودش هم دوست داشت که زودتر به کشور برگردد که دکتر امینی مخالفتی با این موضوع نداشت. رمز موفقیت دکتر امینی و تیمش در این پروژه این بود که آنها این کار را با عشق و علاقه به ایران دنبال کردند تا قهرمان و افتخارآفرین وزنه‌برداری ایران در بهترین وضعیت ممکن قرار بگیرد. عامل دوم هم وقت گذاشتن این گروه برای سهراب مرادی بود و ما توانستیم از تجربه و تخصص و ارتباطات آنها برای درمان مرادی استفاده کنیم.

باقری افزود: همه امکانات لازم در اختیار گروه درمانی بود و همه اینها نیز به رایگان در اختیار ما قرار داده شده بود. دکتر امینی این کار را به خاطر علاقه‌اش به ایران انجام داد و ما فقط هزینه بلیت و اسکان را پرداخت کردیم و بابت درمان هیچ پولی پرداخت نشد.

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون وزنه‌برداری در مورد اینکه تیم درمانی سهراب مرادی را در آلمان چه کسانی تشکیل می‌دادند، تصریح کرد: دکتر امینی از دوره دبیرستان به آلمان رفته و آنجا تخصص ارتوپدی گرفته و یک دوره هم در آمریکا تحصیل کرده و دوره پزشکی ورزشی را گذرانده است. او یک فرد کاملا ایرانی است. حسین آبرون کار فیزیوتراپی مرادی را برعهده داشت که خودش قهرمان آسیا در رشته وزنه‌برداری شده و 7 سال پیش به آلمان رفته است. دکتر اشمیت که متخصص مغز و اعصاب است هم در تیم پزشکی دکتر امینی بود و همچنین بچه‌های وزنه‌بردار آلمان که باشگاه و سالن بدنسازی را در اختیارمان قرار دادند در این مدت یاری‌رسان ما بودند. یکی از پزشکان ایرانی متخصص فک و صورت هم به این تیم کمک کرد. همچنین خانم اشتامپل کار طب سوزنی و ویزیت‌های لازم را انجام می‌داد.

باقری گفت: من هم برای انجام اقدامات درمانی لازم در کنار سهراب مرادی بودم و مجموع کارهای درمانی و توانبخشی که در هانوفر انجام شد و استفاده از دستگاه‌ها و تجهیزات این مجموعه، و همچنین تشخیص درستی که در مورد وضعیت این قهرمان داده شد، خداراشکر به این نتیجه رسید که زودتر از یک ماهی که قبلا در مورد زمان درمان مرادی در آلمان در نظر گرفته شده بود، به کشور برگردیم و این ملی‌پوش بتواند تمریناتش را دنبال کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.