رئیس کل بانک مرکزی در یادداشتی اینستاگرامی، دلایل رشد نرخ ارز رد روزهای اخیر را اعلام کرد.

به گزارش جی پلاس، عبدالناصر همتی در یادداشت خود درخصوص دلایل رشد نرخ ارز در روزهای اخیر اظهار کرد: طی سه روز گذشته بازار ارز شاهد نوسانات همراه با رشد نرخ ارز بود. در حالی که از اوایل هفته با مجوز صادره به آن بخش از صادرکنندگانی که درخصوص نحوه باز گرداندن ارز خود به چرخه اقتصاد عملکرد خوبی داشته اند، قائدتا باید شاهد عرضه بیشتر ارز و کاهش نرخ آن می بودیم. چرا اینگونه شد؟ یک دلیل بر میگردد به مصوبه آزادی ورود ده‌ها قلم کالا از طریق مرزنشینان و ملوانان.

در شرایط تحریم و محدودیتهای ارزی، این دسته از تصمیمات، واردات اجناس غیرضرور در موقعیت زمانی تحریم را افزایش داده و قطعا موجب افزایش تقاضای ارز در سلیمانیه، دوبی و هرات ..... و متعاقبا در بازار ایران شده است. از هیئت محترم وزیران با فوریت تجدیدنظر در این مصوبه را خواهم خواست. باید روش دیگری برای این کار یافت. امروز ثبات بازار ارز برای کشور امری بسیار ضروری است.

البته عامل مهم روانی اجلاس FATF هم مزید بر علت شده است که البته، اطلاعات دریافتی حاکی است در این مقطع نیز احتمال تعلیق بسیار زیاد است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1124056
  • منبع: خبرآنلاین
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.