نرم افزار حسابداری مناسب برای کسب و کار

نرم افزار حسابداری (accouniting softwear)یکی از برنامه های کامپیوتری است که شما را قادر به مدیریت معاملات مالی خود می کند.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، نرم افزار حسابداری می توانند به طور گسترده ای در حوزه های مختلف مورد استفاده قرار گیرند، برخی برنامه ها برای حسابداری در کسب و کارهای ساده  و برخی نیز برای مدیریت کل امور مالی و فعالیت های بزرگ طراحی شده اند. با استفاده از نرم افزار حسابداری، شرکت ها می توانند به راحتی از منابع در بخش های حسابداری خود استفاده کنند و اشتباهات حسابداری را کاهش دهند. 

بعلاوه نرم ‌افزار حسابداری یک نوع نرم‌افزار کاربردی را توصیف می‌کند که پردازش‌های حسابداری را درون ماژول‌های کاربردی مانند حساب‌های قابل پرداخت، حساب‌های دریافتنی، سند حسابداری، اسناد عمومی، حقوق و دستمزد و تراز حساب، ثبت و پردازش می‌کند. این سیستم به عنوان یک سیستم اطلاعات حسابداری عمل می‌کند. این ممکن است در داخل سازمان توسط سازمان استفاده شود، یا ممکن است از سوی شخص ثالث خریداری شود یا ممکن است ترکیبی از یک بسته نرم‌افزاری شخص ثالث با تغییرات محلی باشد.

استفاده از نرم افزار حسابداری باعث افزایش دقت در انجام محاسبات و افزایش سرعت و همینطور کاهش هزینه ها و مالیات می شود.

نرم افزار حسابداری کمک می کند تا اطلاعات مالی، دقیق و به موقع در اختیار کارکنان قرار بگیرد. ممکن است بر اساس نوع، در هر زمان و با هر وسیله ای فعال‌سازی شود، یا بر روی دسکتاپ قابل دسترسی باشد. این به شدت در میزان پیچیدگی و هزینه آن تفاوت ایجاد می‌کند. 

بهترین نرم افزار حسابداری، در واقع نرم افزاری است که بتواند نیاز های شما را در حوزه تولید کالا و خدمات بر طرف کرد و بتواند مدیریت بهینه و اثر بخش شما را در کنترل و مدیریت هوشمندانه دخل و خرج، یاری دهد..

چند نمونه از نرم افزارهای معتبر موجود در بازار

از نمونه های نرم افزار حسابداری موجود در بازار می توان از: نرم افزار حسابداری قیاس ، سپیدار ، هلو و پارمیس و ... نام برد.

انواع نرم افزارهای حسابداری

نرم افزار حسابداری برای رصد مستمر و مداوم و اثربخش معاملات مالی درون یک سازمان بوده و معمولا پکیج های پنج گانه ای را دنبال می کند که عبارتند از: دفتر کل،  حساب های دریافتی، حساب های قابل پرداخت (بستانکار)، حقوق و دستمزد و گزارش گیری جامع مبتنی بر نیاز های مدیریت ارشد.

 برخی از آن ها  به منظور مدیریت موجودی طراحی می شود تا به شرکت ها کمک کند تا سطوح موجودی صحیح را برای به  حداکثر رساندن سود و کاهش اتلاف هزینه و کاهش استهلاک و افزایش  ضرر و زیان، تحت نظر قرار بگیرند.

یکی از متداول ترین سیستم های حسابداری، مدیریت فاکتور و صدور صورتحساب است که از مغازه های کوچک تا شرکت های چند ملیتی به این سیستم نیاز مبرم دارند.

نرم افزار بودجه بندی و پیش بینی از دیگر نرم افزار های حسابداری است که کاربرد بسیار دارد. پیش بینی هزینه ها، چشم انداز خوبی را در اختیار مدیریت ارشد قرار می دهد تا فاصله خود با ماموریت و چشم اندازها را بهتر ردیابی کند. این سیستم ها به طور معمول در کسب و کار هایی مورد استفاده قرار می گیرد که پیش بینی های مختلف را با بودجه ادغام می کنند تا در تصمیم گیری های چند متغیره، دیتا محور باشند.

برخی دیگر از نرم افزار های حسابداری، دارایی ثابت را بررسی می کند. این نوع از سیستم های حسابداری، دارایی های ثابت را با ارائه یک پایگاه دیتا مرکزی از دارایی از زمان ورود و خروج گرفته تا تاریخچه حسابداری و استهلاک و امثالهم کنترل می کنند که در شرکت های سهامی عام، کاربرد زیادی دارد.

و برخی، مدیریت حقوق و دستمزد هستند که فیش  حقوق صادر می کنند. پرداخت مالیات های دارایی  ماهانه و ارزش افزوده فصلی و حق بیمه پرسنل و بررسی ماموریت و مزایای منابع انسانی از جمله مسئولیت های این نرم افزار ها به شمار می روند.

پس توجه به کسب و کار و پیرو آن انتخاب نرم افزار حسابداری مرتبط با آن کسب و کار امری مهم است که نباید نادیده گرفت.

دیدگاه تان را بنویسید