باستانشناسان به تازگی مقبرههای قدیمی را در دلتای رود نیل کشف کردهاند که متعلق به دوره دوم میانی مصر بوده و مردگان در آن به حالت جنینی دفن شدهاند.
به گزارش سرویس علم و فناوری جیپلاس، باستانشناسان در حفاریهای اخیر خود مقبرههای قدیمی را در دلتای رود نیل کشف کردهاند که متعلق به دوره دوم میانی مصر است و قدمت آن به 1570 تا 1782 سال قبل از میلاد مسیح برمیگردد.
آنها همچنین 20 قبر دیگر را هم در منطقه باستانشناسی «کم الخالگان» در 140 کیلومتری شمال قاهره پیدا کردند که قدمت آنها به دوره ماقبل تاریخ مصریها برمیگردد. بیشتر مردگان این قبور هم به حالت جنینی دفن شدهاند؛ به این صورت که انگشتشان در دهانشان است و به پهلو به شکلی که پاهایشان در سینه است، قرار دارند.
دبیرکل شورای عالی آثار باستانی مصر اعلام کرده است که داخل این مقبرهها بقایای حیوانات باستانی، هنرهای دستی سنگی و تکههای ظروف با نقاشیهایی روی آنها یافت شده و به ندرت میتوان ظروفی سیاهرنگ را در میان آنها پیدا کرد. البته این وسایل یافتشده تقریبا از بین رفتهاند و به خوبی از آنها محافظت نشده است.
طی سالهای اخیر در مصر اکتشافات باستانشناسی شاخصی صورت گرفته و با توجه به رسانهای شدن این اکتشافات، مقامات این کشور امیدوارند که به این طریق بتوانند بخش گردشگری مصر را رونق ببخشند و پای گردشگران بیشتری را به کشورشان باز کنند. بخش گردشگری مصر به دنبال بحرانهای سیاسی که از سال 2011 در این کشور رخ داده، بسیار کمرنگ شده است.