یافتههای جدید حاکی از آن است که تماشای فیلمهای خشونتآمیز باعث رواج خشونت بین کودکان و نوجوانان نمیشود!
به گزارش جیپلاس، دیلی میل نوشت: تاکنون بسیاری از محققان بر این باور بودند که تماشای فیلمهای خشن میتواند روحیه نوجوانان را تحت تأثیر قرار دهد اما مطالعات جدید بیانگر آن است که بین افزایش جرایم و فیلمهایی که نوجوانان مشاهده میکنند، ارتباطی وجود ندارد.
آنها تأثیر تعدادی از فیلمهای خشونت آمیز و تاثیر آن روی میزان جرایم صورت گرفته مورد بررسی قرار دادند اما در نهایت نتوانستند مدرکی دال بر خشونت در جامعه به دلیل تماشای فیلمهای نامناسب برای افراد زیر 13 سال پیدا کنند. ردهبندیهای بریتانیایی تماشای تصاویر تجاوز و خشونت جنسی در افراد زیر 15 سال ممنوع کرده است.
محققان بر این باورند که صحنههای خشونتآمیز فیلمهای سینمایی و تلویزیونی بسیار تکاندهنده هستند. گسترش تماشای این قبیل فیلمها در هر نسل، جرم و جنایت را افزایش میدهد. اما یافتههای جدید چیز دیگری میگویند به طوری که شواهد به دست آمده نشان میدهد که استفاده از اسلحه و ارتکاب جرائم مختلف در طول فیلمها هیچ اثری از خشونت روی نوجوانان زیر 13 سال به جا نمیگذارد!
بعضی از والدین حساسیت تماشای فیلمهای زیر 13 را از بین بردند و برای این کار به آنها اجازه میدهند که پای تماشای این قبیل فیلمها بنشینند. پیش تر این بود باور بود که تصاویر خشونتبار سینمایی آمار کشت و کشتارها را افزایش میدهد و محققان معتقد بودند آمار تیراندازیهایی که در مدارس اتفاق میافتد با تماشای فیلمها و تصاویر خشونتآمیز به طور قابل توجهی افزایش یافته است. دانشمندان معتقدند بودند که 10 درصد از خشونت موجود در جامعه به تأثیر پخش تصاویر خشونتبار در رسانههاست.
محققان ارتباط بین افزایش خشونت و استفاده از اسلحه در فیلمهای رده زیر 13 سال را با میزان خودکشی با اسلحه، خودکشی معمولی و حملات مسلحانه در جامعه آمریکا بررسی کردند. آنها اطلاعاتی را درباره فیلمهای خشونتبار رده زیر 13 سال جمعآوری کردند و از سوی دیگر اطلاعاتی را بین سالهای 1985 تا 2015 از FBI و سایر سازمانها به دست آوردند.
تجزیهو تجلیلهای صورت گرفته نشان داده است که وجود تصاویر خشونتبار در فیلمهای خشونتآمیز رده زیر 13 سال هیچ نگرانی برای سلامت عمومی جامعه ندارد و تاثیر فیلم خشن بر کودکان چندان جدی نیست. بنابراین، محققان به والدین می گویند نباید نگران فرزندانشان باشند و مدام آنها را از تماشای این قبیل فیلمها منع کنند. در حالت طبیعی، والدین تصور میکنند که با ممانعت فرزندان از تماشای فیلمهای خشونتآمیز میتوانند به عنوان روشی ساده برای قرار نگرفتن آنها در معرض جرم و جنایت، از آنها محافظت کنند و در واقع، این محدودیتها بیشتر از آن که به نفع آنها باشد، به ضرر فرزندان تمام میشود.