احمدی: همه بازنشستگان ورزش می‌روند

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت: همه روسای فدراسیون‌هایی که شامل قانون منع به کارگیری بازنشستگان شده‌اند قطعا از سمت خود کنار می‌روند و این موضوع توسط فدراسیون‌ها در حال طی کردن روال اداری است.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، عبدالحمید احمدی درباره سرانجام تعیین تکلیف روسای فدراسیون‌هایی که به دلیل اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان باید از سمت خود کناره‌گیری کنند، اظهار کرد: این موضوع  در حال‌ طی کردن روال قانونی است و قطعا درباره تمامی افرادی که مشمول این قانون می‌شوند، اجرا خواهد شد و هیچ مشکل خاصی در این زمینه  وجود ندارد. فدراسیون‌ها خود طبق هماهنگی با وزارت ورزش و جوانان در حال‌ انجام مراحل اداری اجرای این قانون هستند. برخی از فدراسیون‌ها باید مجمع تشکیل دهند تا سرپرست جدید فدراسیون توسط اعضای مجمع تعیین شود. در این باره نیز نیازی به تصمیم گیری خارج از فدراسیون‌ها نیست و خود با توجه به صراحت قانون در حال پیگیری موضوع هستند.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان درباره بحث کنار رفتن فریبا محمدیان، معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان که او نیز شامل این قانون می‌شود، گفت‌: در این باره باید شخصا وزیر ورزش و جوانان تصمیم گیری کند، چرا که تصمیم‌گیری درباره نیروهای وزارت ورزش و جوانان بر عهده وزیر ورزش و جوانان است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا علی مجد آرا، رییس فدراسیون ورزش های همگانی که سال‌ها از موعد بازنشستگی‌اش گذشته است، باید از ریاست فدراسیون ورزش های همگانی کنار برود یا خیر؟ گفت‌: تاکنون هیچ گزارشی دال بازنشستگی او دریافت نکرده‌ایم و فکر نمی‌کنم مجد آرا مشمول این قانون شود.

احمدی در پاسخ به این سوال که آیا محسن مهرعلیزاده، رییس بازنشسته فدراسیون بین‌المللی ورزش های زورخانه‌ای به دلیل احتمالی بهره‌ بردن از بودجه دولتی نیز شامل قانون منع به کارگیری بازنشستگان خواهد شد یا خیر؟ خاطرنشان کرد: فدراسیون‌های بین‌المللی تابع قوانین داخلی نیستند و شرایط‌شان با فدراسیون های ملی متفاوت است. این که به خاطر استفاده از بودجه دولتی مشمول این قانون می‌شوند یا خیر را نمی‌دانم و باید مراجع قانونی در این خصوص اظهار نظر کنند.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در ادامه درباره انتصاب محمد درخشان، رییس سابق فدراسیون جودو  در پست سرپرستی نایب رییسی این فدراسیون، بیان‌ کرد: پست سرپرستی نایب رییسی فدراسیون منع قانونی برای او ندارد. نایب رییسی در فدراسیون‌ها مشمول این قانون نمی‌شوند. خود فدراسیون جودو در این باره تصمیم گیری کرده و وزارت ورزش و جوانان دخالتی در این موضوع ندارد.

وی در ادامه‌ و در پاسخ به این که انتخاب درخشان به عنوان سرپرست نایب رییسی باعث برخی حواشی در خصوص نحوه برگزاری انتخابات این فدراسیون و فرد منتخب شده، خاطر نشان کرد: یک موضوع مهم درباره ابلاغ قانون منع به کارگیری بازنشستگان این است که ما نباید در ورزش به سرمایه‌گذاری‌هایی که طی سال‌های گذشته در حوزه منابع انسانی شده است، بی‌توجه باشیم. حذف افراد صاحب تجربه و کسانی که سال‌ها در بخش‌های مختلف ورزش مدیریت کرده‌اند، به نفع ورزش ما نیست و نباید ورزش را از حضور افراد با تجربه محروم کنیم. این یک اصل مهم است که در همه جای دنیا نیز مورد توجه قرار می‌گیرد. ما اگر از حضور یک فرد به دلیل  قانون نمی‌توانیم در سمتی استفاده کنیم، این به معنای حذف کامل آن فرد از ورزش نیست و باید از این افراد با توجه به کسوت و تجربه بالایی که دارند در بخش‌های  مختلف ورزش استفاده کنیم.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان  در پایان و در پاسخ به این سوال که با این اوصاف موضوع جوانگرایی در مدیریت ورزش چه می‌شود؟ گفت‌: این دو موضوع نافی همدیگر نیستند. استفاده از افراد با تجربه در پست‌هایی که منع قانونی ندارد به ورزش ما کمک خواهد کرد و نباید به استناد یک حکم قانونی ورزش ایران را از ظرفیت استفاده از این افراد با تجربه محروم کنیم.

 

دیدگاه تان را بنویسید