پلیس فتا درباره سایت‌های شرط‌بندی هشدار داد

رئیس پلیس فتا پایتخت در خصوص فعالیت سایت‌های شرط‌بندی و قمار و همچنین کلاهبرداری با ربات هدایت کننده به صفحات شبیه‌سازی شده بانک‌ها هشدار داد.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت با اعلام خبر فوق اظهار داشت: بیشترین مخاطبان سایت‌های شهروندی و قمار، افراد نوجوان وکم سن وسال هستند چرا که با پیشنهادهای اغواکننده و تحریک‌آمیز جذب این سایت‌ها می‌شوند.

رئیس پلیس فتا پایتخت به بررسی چندین پرونده در این خصوص پرداخت و تصریح کرد: شاکیان که اکثرا نوجوانان و افراد کم سن و سال بودند در تحقیقات اعلام کردند که با تبلیغات اغواکننده و پیشنهادات چشمگیر و واهی برخی سایت‌های شرط‌بندی در فضای مجازی عضو این سایت‌ها شده و پس از عضویت و شرکت در بازی‌های شرط‌بندی، باخت یک میلیارد و 80 میلیون ریالی در مقابل رقبای مجازی خود داشتند.

این مقام ارشد پلیس تهران به طراحی جالب و زیرکانه سایت‌ها در جهت اغفال کاربران پرداخت و گفت: مدیران این سایت‌ها با اعلام تعدادی برنده به تعداد کم  و حتی واهی در صدد تشویق و ترغیب کاربران بالاخص جوانان و نوجوانان به سمت وسوی این سایت‌های هستند.

سرهنگ کاظمی به بررسی پرونده‌های موجود پرداخت و گفت: پس از بررسی پرونده توسط کارشناسان پلیس فتا، مشخص شد هیچ کدام از سایت‌ها منشا داخلی نداشته و طراح و مدیر آنها در خارج از کشور فعالیت دارند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های فضای مجازی نبود مرز جغرافیایی است که معمولا مالکان و مدیران سایت‌ها در جهت رسیدن به اهداف سوء خود دست به چنین اقدامات فریبکارانه و اغواکننده می‌دهند و ازکاربران نیز با پیشنهادهای اغواکننده کلاهبرداری می‌کنند.

رئیس پلیس فتا پایتخت به روش دیگر کلاهبرداری در فضای مجازی پرداخت و اعلام کرد: کلاهبرداری با رباط هدایت کننده به صفحات شبیه سازی شده بانک‌ها نیز از جمله ترفند دیگر کلاهبرداران در فضای مجازی است.

سرهنگ کاظمی تشریح کرد: بر اساس پرونده‌های واصله متهمین ابتدا اقدام به تهیه رباط یا اپلیکیشن ارائه دهنده خدمات از جمله افزایش فالوور، دوست‌یاب، صیغه‌یاب، ردیاب، دوربین‌ لخت‌کن و غیره کرده به نحوی که پس از نصب برنامه به منظور فعال سازی اپلیکشین درخواست واریز مبلغ ناچیزی در حدود 20 هزار ریال می‌کند.

وی افزود: متهمان، کاربران رابه صفحات فیشینگ ارجاع کرده در حالی که با رباط های راه‌اندازی شده عمدتا ارجاع به درگاه بانکی وجود نداشته و فقط اطلاعات و رمز کارت طی چند مرحله از کاربر اخذ می‌شود و در تمامی موارد پیغام یا تراکنش ناموفق نشان داده می‌شود.

این مقام ارشد پلیس تهران ادامه داد: دربسیاری از موارد، مجرمین اقدام به تبلیغ ربات یا اپلیکیشن‌های جعلی در کانال‌های پربازدید شبکه‌های اجتماعی به خصوص تلگرام و اینستاگرام کرده و به این ترتیب برنامه مورد نظر را در معرض دید افراد قرار می‌دهند.

 

دیدگاه تان را بنویسید