فدراسیون جهانی جودو به وزارت ورزش نامه زد و در خصوص رفتن رئیس فدراسیون ایران سوال کرد.

به گزارش جی پلاس، به دنبال تصویب قانون منع بکارگیری بازنشستگان در دستگاه‌های اجرایی از سوی مجلس شورای اسلامی، دولت مکلف به اجرای این قانون است که وزارت ورزش و فدراسیون‌های ورزشی را نیز شامل می‌شود.

بعد از ابلاغ این قانون که اجرای آن تا 24 آبان فرصت دارد، وزارت ورزش در فاز اول تکلیف 4 فدراسیون ورزشی را مشخص و برای آنها سرپرست انتخاب کرد. روز گذشته نیز سرپرست فدراسیون سه‌گانه مشخص شد.

در همین راستا رئیس فدراسیون جودو که در بازی‌های المپیک جوانان نیز حاشیه‌های زیادی داشت با فدراسیون جهانی مربوطه مکاتبه کرد. بعد از این اتفاقات فدراسیون جهانی این رشته به وزارت ورزش نامه‌ای نوشته و خواستار ارائه توضیحاتی درباره کناره گیری رئیس فدراسیون شده است.

نکته جالب اینجاست که کمیته ملی المپیک نیز به فدراسیون جهانی این رشته نامه نوشته و توضیحات خود را در خصوص قانون مجلس جمهوری اسلامی ایران ارائه کرده و تاکید نموده که قانون فوق مصوب مجلس ایران بوده و از همین رو دولت موظف به اجرای آن است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.