دبیر انجمن ندای ارامش گفت: مشارکتهای اجتماعی در قالب سازمانهای مردم نهاد و نهادهای مدنی در ایران نهالی نوپاست که در دولت اصلاحات کاشته شد و در دولت تدبیر و امید در حال احیاست.
به گزارش جی پلاس، بهرام حسن زاده که به عنوان نماینده جوانان حاضر در نخستین همایش مجمع ملی مردم نهاد سخن می گفت اظهار داشت: امروز جوانان عزیز کشورمان به بهانه اولین همین همایش مجمع ملی سازمانهای مردم نهاد گرد هم آمدند تا بگویند یکی از قشرهای فعال و بانشاط جامعه هستند و باید در رویدادهای سیاسی و اجتماعی شرکت داده شوند.
او افزود: جوان به هویت نیازمند تا با گذشته ارتباط سازنده برقرار سازد، به امید احتیاج دارد تا به فردا دل ببندد و برای این تلاش هدفمند، جوان ایرانی را که میل به پیشرفت و ترقی خواهی از خصوصیات بارز اوست، نمیتوان در محدوده ای بسته قرار داد و از او انتظار تحرک داشت.
عضو سازمان مردم نهاد فارس ادامه داد: جوان امروزی با انرژی و توانی که به سبب جوانی به ودیعه گرفته است و با سرمایه عظیمی از اگاهی که به سبب ارتباط بیش از پیش با جامعه جهانی در اختیار اوست توان اصلاح و پیشبرد برنامه های توسعه محور را در این کشور دارد، ما نباید این توان را نادیده بگیریم باید بدانیم حوزه های عملکرد جوان امروزی در عرصه های مختلف نیازمند برخورداری از تحرک و ازادی عمل است و این ازادی باید تامین و پاس داشته شود.
حسن زاده در بخش دیگری از سخنانش دکتر جهانگیری و سایر مسوولان حاضر در سالن را مورد خطاب قرار داد و گفت: نیک می دانید توسعه اجتماعی به عنوان یکی از زیر ساختها برای توسعه پایدار ،نیازمند افزایش مشارکت اجتماعی است و انچه می تواند این مشارکت را افزایش دهد توجه و توسعه فعالیتهای نظاممند در قالب فعالیتهای سازمان های مردم نهاد است و یکی از اهداف عالیه دولت تدبیر و امید پرداختن به جوانان و گسترش مشارکتهای اجتماعی در قالب سمن هاست ،حال چگونه می شود هدف تقویت مشارکت اجتماعی باشد ولی نهاد و سازمان متولی این روز به روز ضعیف تر شود؟!
این جوان شیرازی ادامه داد: مشارکتهای اجتماعی در قالب سازمانهای مردم نهاد و نهادهای مدنی درایران نهالی نوپاست که در دولت اصلاحات کاشته شده است و در دولت نهم و دهم دچار سردرگمی شد و دوباره در دولت تدبیر و امید در حال احساست .
او تصریح کرد: نمیتوان با دنبال کردن تصمیمی غلط در گذشته که با ادغام سازمان ملی جوانان با سازمان تربیت بدنی صورت گرفت و باعث شد مشارکت اجتماعی به شعاری ویترینی تبدیل شود و به دنبال افزایش مشارکت اجتماعی سازمانمند بود.
او تاکید کرد: مطالبه به حق جوانان و اعضای سازمانهای مردم نهاد که دلسوزان واقعی جامعه هستند داشتن هویت سازمانی و ساختار اجتماعی است که این مهم جز با احیای سازمان ملی جوانان براورده نخواهد شد. تشکیلات مستقل جوانان تحت هر عنوان سازمانی که شکل بگیرد با وجود ظرفیت فراوان جوانان کشورمان می تواند توسعه اجتماعی را رقم بزند و به جرات می توان گفت که سمن های جوانان اصلی ترین شاخصهی توسعه اجتماعی هستند. و نباید فراموش کنیم این جوانان هستند که می توانند تاثیر گذارترین عامل در این فرایند باشند.
او در پایان در خواستهای خود را به نمایندگی از جوانان حاضر در مجمع ملی سازمانهای مردم نهاد به شرح ذیل بیان کرد:
-یک بار برای همیشه وضعیت ساختار جوانان را در کشور مشخص کنید.
-خواهشمندیم روند تصویب اساسنامه شیراز ۱۳۹۶را در هیات دولت تسریع بخشید.
- به شکل واقعی از مدیران تحصیلکرده های جوان در ساختار اداره کشور استفاده کنید.
- تراز پاسخگویی مدیران ارشد کشور را بالاتر ببرید.
- از آنجا که قشر جوان عموما دانشجو هستند از جوانان حامی خود در دانشگاه ها دفاع کنید همانطور که دیگران از حامیان خود دفاع می کنند.
- فضای دانشگاه اراده مطلوب نیست.
او در پایان همچنین گفت: در پایان لازم میدانم به نمایندگی از سازمانهای مردم نهاد جوانان از دکتر سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان به سبب ایجاد تغییرات است مثبت در حوزه جوانان و انتصاب اقای تندگویان به عنوان معاون ساماندهی امور جوانان که هم جوانان. هم جوان باورند و هم جوان یاور، صمیمانه تشکر می کنم .
او گفت:همچنین از نگاه ویژه دولت تدبیر و امید به جوانان قدردانی می کنم و امیدوارم شاهد انتصاباتی نظیر آقای آذری جهرمی که یک جوان دهه شصتی به عنوان وزیر بیش از پیش باشیم.