رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش:

20هزار بسته آموزشی به کرمانشاه ارسال شده است

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش به تهیه بسته‌های کمک آموزشی و ملزومات لازم برای دانش‌آموزان زلزله‌زده کرمانشاه از سوی موسسات اشاره و عنوان کرد: بیش از 20هزار بسته آموزشی آماده و به کرمانشاه ارسال شده که همزمان با اجرای آموزش الکترونیک در میان دانش آموزان توزیع می‌شود.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، مجتبی زینی وند در نشست خبری اصحاب رسانه در شهرستان سرپل ذهاب با بیان اینکه پس از زلزله همه نگرانی ما در آموزش و پرورش این بود که زلزله باعث عقب ماندگی درسی دانش آموزان می شود گفت: به همین علت وزیر دستور داد به دنبال راهکارهایی برای جبران عقب ماندگی های درسی دانش آموزان باشیم. در نهایت چند برنامه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: برنامه اول بحث اسکان دانش آموزان بود. امروز همه دانش آموزان مناطق زلزله به نحو مطلوبی در مدارس تحصیل می‌کنند. برنامه دوم پشتیبانی آموزشی از دانش آموزان بود. نخستین تدبیر برگزاری اردوهای حضوری بویژه برای دوره پیش دانشگاهی بود. سه اردو در کرمانشاه و تهران تدارک دیده شد. تقویت بنیه علمی و ارتقای پیشرفت تحصیلی هدف این اردوهاست.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین به تهیه بسته های کمک آموزشی و ملزومات لازم از سوی موسسات اشاره و عنوان کرد: بیش از 20هزار بسته آموزشی آماده و به کرمانشاه ارسال شده که همزمان با اجرای آموزش الکترونیک در میان دانش آموزان توزیع می شود.

زینی وند ادامه داد: از هفته دوم بعد از زلزله کلاس‌های پایلوت آموزش الکترونیک شروع شد که دو مولفه نرم افزار و سخت افزار نیاز داشت که سامانه مربوط را طراحی کردیم و فراهم آوری سخت افزار نیز با کمک شورای موسسین مدارس غیردولتی تامین و برای تمام دانش آموزان پیش دانشگاهی شش منطقه زلزله زده تبلت تهیه شد. آموزش و پرورش استان تهران نیز خرید دو لپ تاپ برای هر کلاس را تقبل کرد.


رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و حضور و غیاب در کلاس های مجازی انجام می‌شود گفت: بازخوردهایی که از دانش آموزان در آموزش آنلاین گرفتیم مثبت بود. اکنون برای 1126 دانش آموز پیش دانشگاهی تبلت فراهم شده است. تنها یک مرکز آموزش غیردولتی هشت میلیارد تومان ملزومات به مناطق زلزله ارسال کرد. کمک همه موسسان چه آنها که پنج تبلت به منطقه زلزله‌زده هدیه کرده و چه موسسه ای که هشت میلیارد هدیه کرده همگی داوطلبانه بوده است.

به گفته وی قرار است به فرهنگیان که منازلشان تخریب شده نیز کمک‌هایی ارائه شود.

زینی وند درباره مبارزه با مافیای کنکور نیز گفت: وزیر قبلا در این باره اعلام نظر کرده و ما مشتاق هستیم فکری برای کنکور بشود. معتقدیم کیفیت آموزشی در بسیاری موارد تحت تاثیر استرس کنکور قرار می گیرد. یک زمانی اگر کنکور از صحنه روزگار محو شود مورد استقبال ما قرار می گیرد.

وی در پاسخ به سوال ایسنا درخصوص تعداد مدارس سه شیفته در سرپل ذهاب با بیان اینکه در حال حاضر در سرپل ذهاب هفت مدرسه سه شیفته داریم گفت: یک علت این است که خانواده ها اجازه نمی‌دهند فرزندشان در مدارس ناایمن که کوچکترین ترکی خورده باشد حضور پیدا کنند.

زینی وند افزود: سازمان نوسازی مدارس اعلام کرده تعدادی مدرسه ایمن هستند اما چون ترک خورده اند خانواده ها از حیث روحی آمادگی ندارند و به همین علت مدارسی که استحکام بیشتری دارند در سه شیفت سازماندهی شدند.

وی در پاسخ به اینکه چرا کانکس در مدارس تخریبی تعبیه نمی‌شود؟ اظهار کرد: مدارس تخریبی در مرحله آوار برداری‌اند و امکان گذاشتن کانکس در آنجا وجود نداشت و الزاما تعدادی مدارس سه شیفته شدند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش درباره کمک موسسان مراکز غیردولتی به مدارس سه شیفته گفت: آموزش الکترونیک یکی از برنامه های ما برای دانش آموزان پیش دانشگاهی و اولویت دوم ما مدارس سه شیفته است و  به‌زودی کمک به مدارس سه شیفته را شروع می کنیم.

وی همچنین درباره کمک به فرهنگیان که منازلشان تخریب شده نیز عنوان کرد: تعداد معدودی را شناسایی کردیم که منزلشان صد درصد تخریب شده بود که شمار آنها کمتر از صد نفر  است. هزینه بازسازی و نوسازی فضاهای مسکونی در اختیار آموزش و پرورش نیست، اما قرار شد کمک هایی که همکاران در آموزش و پرورش شهر تهران جمع آوری کرده‌اند به این فرهنگیان در مناطق زلزله زده هدیه شود.  


به گزارش ایسنا، فرهاد تجری، نماینده مردم قصر شیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب نیز درباره اختصاص سهمیه کنکور به دانش آموزان مناطق زلزله زده کرمانشاه گفت: موضوع ایجاد سهمیه خاص به مناطق زلزله از روزهای نخست حضور رئیس جمهور در مناطق مطرح و قرار بر اختصاص سهمیه کنکور به این مناطق اعلام شد.

وی افزود: این امر درخواست شخصی بنده و استاندار نیز بود. در تهران هم مجدد با وزیر علوم و بهداشت مذاکره کردیم که گفتند در حال بررسی امر هستیم. اینکه سهمیه باشد قطعی است اما درصد و میزان آن مشخص نیست و باید منتظر نظر مراجع ذیربط باشیم.

 

دیدگاه تان را بنویسید